LIPCOWE MAMY 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja osobiście wolę zostać tutaj i jeśli ktoś ze mną zostanie będzie mi miło 😊
Solcito, lara88, aLunia lubią tę wiadomość
AMH 1,11-grudzien 2018
AMH 0,67-pazdziernik 2019
Mutacja MTHFR heterozygota
04.2019 ciąża naturalna-poronienie 7 tc.
10.2019 ciąża naturalna
21.11.2019 bije serduszko ♥️
04.07.2020 Pola jest już z Nami 3480 g 52 cm -
Ja na ten moment też chciałabym zostać tutaj. Później zobaczymy. Też czekam na serduszko. Mimo, że w pierwszej ciąży dotrwałam do 9tyg. nigdy nie dane mi było usłyszeć bijącego serca.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2019, 08:39
Starania od 07.2018, 38 lat
NK 11%, kariotypy ok, fragmentacja DNA 8%
alloMLR 0% !
szczepienia limfocytami
10.2018 - poronienie 9 tc
02.2019 - poronienie 6 tc
12.2019 - poronienie 11 tc - Córeczka
09.2020 - II ❤️ rośnie nam Dominik 💙
19.05.2021. CC - urodził się Dominik ❤️❤️❤️
Lublin
"kto raz posmakował latania już zawsze będzie chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo raz już tam był i zawsze będzie chciał tam wrócić..." -
Wszystko powoli taka prawda. Ja dzis nie plamie wiec to juz coś bo już rano sie coa okazywało. Ciut mi lepiej.
Zaraz wyruszamy z dzieciaczkami do kina na Kraile lodu 2 bo juz sie doczekac niw mogą. Wypad rodzinny i juz taki ostatni przed świętami bo mi juz sie nie bedzie chcialo.
Moge sie podzielic ze moj Maz wczoraj sprzedał moje auto i kupil większe 7 osobowe bo seata. Taka inwestycja w wieksza rodzine 😂😂😂. Moj juz był awaryjny i trzeba bylo zainwestowac nastepne pieniądze a ze fasolka sie pojawila to przyspieszyla sprzedaż. Jednak 6 osobowa rodzina juz nie pomiesci mi sie w standardowym aucie. Wiem ze moze wcześnie takie zmiany ale mąż mial dość mojego auta. Jednak inaczej siw jezdzi takim duzym samochodem.
W koncu idzie zima to moze i szybciwj się skończy. Czy juz ogladacie moze jakies spodnie ciążowe na najblizszy czas? Ja zapewne ponownie zakocham sie w leginsach na całą ciążę.Lyanna, AnnaB. lubią tę wiadomość
Jagódka- 08.2010
Milenka- 03.2013
Igorek - 12.2016 -
wariatka3 wrote:Wszystko powoli taka prawda. Ja dzis nie plamie wiec to juz coś bo już rano sie coa okazywało. Ciut mi lepiej.
Zaraz wyruszamy z dzieciaczkami do kina na Kraile lodu 2 bo juz sie doczekac niw mogą. Wypad rodzinny i juz taki ostatni przed świętami bo mi juz sie nie bedzie chcialo.
Moge sie podzielic ze moj Maz wczoraj sprzedał moje auto i kupil większe 7 osobowe bo seata. Taka inwestycja w wieksza rodzine 😂😂😂. Moj juz był awaryjny i trzeba bylo zainwestowac nastepne pieniądze a ze fasolka sie pojawila to przyspieszyla sprzedaż. Jednak 6 osobowa rodzina juz nie pomiesci mi sie w standardowym aucie. Wiem ze moze wcześnie takie zmiany ale mąż mial dość mojego auta. Jednak inaczej siw jezdzi takim duzym samochodem.
W koncu idzie zima to moze i szybciwj się skończy. Czy juz ogladacie moze jakies spodnie ciążowe na najblizszy czas? Ja zapewne ponownie zakocham sie w leginsach na całą ciążę.
Wariatka, jak miesciliscie sie z trojka dzieci w standardowym aucie? Czy mieliscie juz wieksze auto?
-
trodde wrote:Ja na ten moment też chciałabym zostać tutaj. Później zobaczymy. Też czekam na serduszko. Mimo, że w pierwszej ciąży dotrwałam do 9tyg. nigdy nie dane mi było usłyszeć bijącego serca.
AMH 1,11-grudzien 2018
AMH 0,67-pazdziernik 2019
Mutacja MTHFR heterozygota
04.2019 ciąża naturalna-poronienie 7 tc.
10.2019 ciąża naturalna
21.11.2019 bije serduszko ♥️
04.07.2020 Pola jest już z Nami 3480 g 52 cm -
Jestem zaskoczona, że tyle z nas jest po przejściach... Dobrze znamy ten strach... żeby tak szło pstryknąć i urodzić już zdrowe dziecko
Musimy się trzymać razem i wspierać. Oby nasze marzenia się spełniły!
Czy któraś z was ma objawy typu mdłości czy niestrawność tylko raz na jakiś czas?Madzik84, AnnaB. lubią tę wiadomość
Karolinka [*] -
Monalisar wrote:W którym teraz jesteś tygodniu?Rozumiem doskonale Twoje obawy bo w poprzedniej ciąży w 8 tygodniu okazało się że ciąża obumarła.W obecnej ciąży codziennie towarzyszy mi nieustanny strach.Od czwartku wiem że bije serduszko i dało mi to troszkę spokoju.Wyczytalam ostatnio że jak już pojawi się ♥️,to ryzyko poronienia spada na 1:20.
U mnie to dopiero początek 6 tygodnia, bardzo wcześnie. Ja gdzieś czytałam, że nawet bardziej to ryzyko spada, ale nie pamiętam dokładnej liczby. Musimy wierzyć, że tym razem wszystko będzie dobrzeMonalisar lubi tę wiadomość
Starania od 07.2018, 38 lat
NK 11%, kariotypy ok, fragmentacja DNA 8%
alloMLR 0% !
szczepienia limfocytami
10.2018 - poronienie 9 tc
02.2019 - poronienie 6 tc
12.2019 - poronienie 11 tc - Córeczka
09.2020 - II ❤️ rośnie nam Dominik 💙
19.05.2021. CC - urodził się Dominik ❤️❤️❤️
Lublin
"kto raz posmakował latania już zawsze będzie chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo raz już tam był i zawsze będzie chciał tam wrócić..." -
Ja dopiero co dołączyłam, a już trzeba migrować na fb
wariatka, mam w dobrym stanie dwie pary jeansów ciążowych i dwie leginsów. Myślę, że to na razie wystarczy, szczególnie że należę do większych dziewczyn, więc trochę minie zanim pojawi się właściwy brzuszek
06.2016 [*] Aniołek 6 tc -
Niepodległa wrote:Jestem zaskoczona, że tyle z nas jest po przejściach... Dobrze znamy ten strach... żeby tak szło pstryknąć i urodzić już zdrowe dziecko
Musimy się trzymać razem i wspierać. Oby nasze marzenia się spełniły!
Czy któraś z was ma objawy typu mdłości czy niestrawność tylko raz na jakiś czas?
Ja mam mdłości mega, nie wymiotuje ale całymi dniami mam ochotę.... i niestety nic nie pomaga jak na razie próbowałam migdały banany cola. Musze wytrwać do wizyty w sobotę i chyba pójdę na zwolnienie bo tak się nie da funkcjonować.....