LIPCOWE mamy 2025 👶🌞🏝️
-
WIADOMOŚĆ
-
Iiiiii00 wrote:Ja mam bolesne piersi i są powiększone minimalnie do tego żyły mi wyszły
Dodatkowo dziś zauważyłam delikatne skurcze jak na miesiaczke ale dużo łagodniejsze
A ja czuję po prawej stronie kłucie, cały dzień dzisiaj. Owulacja była pewnie z prawego jajnika i dlatego. Do tego miałam śluz kremowy i już panikę co to 🤦🏻♀️ -
Meeegy91 wrote:Dziewczyny a macie już jakieś objawy?
-
Ja miałam bóle lekko miesiączkowe ale od wczoraj ich już w sumie nie czuje. Do tego sporo kremowego śluzu. Piersi mam wrażliwe i najgorzej jak mnie córka chwyta w nocy cycoholik to mnie po prostu szlag trafia ale zaciskam zęby... Nie że boli ale po prostu jest to okropnie niekomfortowe
W poprzedniej ciąży nie miałam mdłości i mam ogromną nadzieję że mnie ominą też tym razem.
Jestem po wizycie u endokrynologa i zwiększyliśmy dawkę letroxu do 100.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października, 19:24
-
Ja aktualnie nic nie czuję oprócz tkliwych piersi. W okolicach implantacji tak mniej więcej do daty spodziewanej miesiączki miałam kłucia i bóle podbrzusza. W poprzedniej ciąży mdłości zaczęły mi się w 7 tygodniu i były tragiczne więc mam nadzieje, ze tym razem mnie ominie ta „przyjemność”32l.👱🏻♀️👱🏻♂️
Starania od 07.2023r.
Listopad 23⏸️-> 03.2024r. synek 22tc. 👼🏻💔
Wznowienie starań 06.2024r.
Lipiec 24⏸️->ciąża biochemiczna💔
Październik 24⏸️
9dpo Beta 15,5, progesteron 20
12dpo Beta 281, progesteron 30
14dpo Beta 718, progesteron 30
06.11 mamy ❤️ 6+3
25.11 2,5 cm 👶🏻
12.12 NIFTy pro-zdrowy 🐥🩵
Kariotypy✅
Mutacja PAI hetero
-
O kurcze, ja myślałam że mdłości pojawiaja się koło 4-5 tygodnia a u ciebie nawet w 7 się pojawiły 😱
Sanana lubi tę wiadomość
-
Vilka wrote:O kurcze, ja myślałam że mdłości pojawiaja się koło 4-5 tygodnia a u ciebie nawet w 7 się pojawiły 😱
Haha No dokładnie jakoś w połowie 7 tygodnia i miałam do końca pierwszego trymestru. Chodziłam w 5 i 6 tygodniu taka dumna z siebie, ze się dobrze czuje i mówiłam, że tak to można chodzić w ciąży 🤣 i się doigrałam32l.👱🏻♀️👱🏻♂️
Starania od 07.2023r.
Październik 24⏸️
06.11 mamy ❤️ 6+3
25.11 2,5 cm 👶🏻
Kariotypy✅
Mutacja PAI hetero
-
Vilka wrote:O kurcze, ja myślałam że mdłości pojawiaja się koło 4-5 tygodnia a u ciebie nawet w 7 się pojawiły 😱
-
Haha jakbym słyszała o sobie. Nie zwymiotowalam ani razu, ale nie mogłam patrzeć na jedzenie. Jadłam głównie mandarynki i kinderki 😅
Pokahontaz26 lubi tę wiadomość
32l.👱🏻♀️👱🏻♂️
Starania od 07.2023r.
Październik 24⏸️
06.11 mamy ❤️ 6+3
25.11 2,5 cm 👶🏻
Kariotypy✅
Mutacja PAI hetero
-
Vilka wrote:Ja miałam bóle lekko miesiączkowe ale od wczoraj ich już w sumie nie czuje. Do tego sporo kremowego śluzu. Piersi mam wrażliwe i najgorzej jak mnie córka chwyta w nocy cycoholik to mnie po prostu szlag trafia ale zaciskam zęby... Nie że boli ale po prostu jest to okropnie niekomfortowe
W poprzedniej ciąży nie miałam mdłości i mam ogromną nadzieję że mnie ominą też tym razem.
Jestem po wizycie u endokrynologa i zwiększyliśmy dawkę letroxu do 100. -
Też mam mokro że aż czasem muszę sprawdzić czy to nie krew . Schizy ale wszystko jest ok
Pokahontaz26 lubi tę wiadomość
-
No mnie tylko bolą sutki, częściej sikam no i czuje zmęczenie już tak od 17-18 godziny. Zapytalam o objawy bo jestem jeszcze na innym forum i tam dziewczyny lipcowy piszą że już im niedibrze, że się chce wymiotować. A ja mam źle wspomnienia bo przy tamtej poronionej ciąży nie miałam Upewnij nic poza bólem piersi.[/url]
14.01.24 ⏸
27.02.24 ciąża obumarla, zabieg Łyżeczkowania💔
06.24 ponowne rozpoczęcie starań
19.10.24 ⏸
05.11.24 CRL 3.87mm ❤105ud/min
26.11.24 CRL 2.3 cm ❤ 181 ud / min
17.12.24 CRL 5.5 cm ❤ 167 ud / min, USG prenatalne, wszystko na miejscu, pomiary ok, 95 % dziewczynka 🩷 -
Dziewczyny które są w pierwszej ciąży. Odpoczywajcie ile się da. Teraz mając roczna córkę ja nie mam takiej możliwości Ale chyba jakos dam rade
Pokahontaz26, Galaxis lubią tę wiadomość
-
Vilka wrote:Dziewczyny które są w pierwszej ciąży. Odpoczywajcie ile się da. Teraz mając roczna córkę ja nie mam takiej możliwości Ale chyba jakos dam rade
-
Ja też nic specjalnego nie czuję. Piersi są tkliwe, ale z różną intensywnością. Rano leciutko, pod wieczór bardziej, ale cały czas są takie pełniejsze. Od czasu do czasu jakieś ukłucie albo coś w stylu bólu miesiączkowego i szybciej chce mi się spać, bo ok 21 to już walczę o przetrwanie 😅. No i to uczucie mokrości. Poza tym czuję się zupełnie normalnie, że aż czasami zapominam. 🙈
Pokahontaz26, Maniaaa. lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny macie już umówione wizyty do lekarza?
Ja mam na 4.11 i 6.11 , ale jak 4 nie będzie nic widać na USG a tego się boje ,to tą z 6 przełoże na 13.11Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października, 10:53
-
Maniaaa. wrote:Dziewczyny macie już umówione wizyty do lekarza?
Ja mam na 4.11 i 6.11 , ale jak 4 nie będzie nic widać na USG a tego się boje ,to tą z 6 przełoże na 13.11
Ja miałam ostatnią miesiączkę 02.10, wizytę mam 05.11. Wiem że szybko, ale wiem też że owu była dużo szybciej, więc może coś zobaczymy. Dzisiaj zrobiłam powtórkę bety, kolejną zrobię dopiero w poniedziałek, bo piątek i sobota wszystko zamknięte 🙄 myślę że w poniedziałek napiszę do mojego lekarza z wynikiem bety i datą miesiączki to może będzie kazał sam przyjść później -
Ja mam wizytę 6.11. Ostatnia miesiączka 28.09, owulacja była 9.10. Ostatnia Beta prawie 3000 27.10. I się zastanawiam czy nie za wcześnie w poprzedniej ciąży się wyrwałam w 5 tygodniu, a później się stresowałam kolejny tydzień. Teraz postanowiłam, że idę od razu pozniej32l.👱🏻♀️👱🏻♂️
Starania od 07.2023r.
Październik 24⏸️
06.11 mamy ❤️ 6+3
25.11 2,5 cm 👶🏻
Kariotypy✅
Mutacja PAI hetero
-
Ja mam wizytę 8.11 Ostatnia miesiączka 26.09, owulacja 8.10 (według mnie ). Liczę na to że będzie serduszko, zaczyna mnie wkurzać to czekanie i życie trochę w takiej tajemnicy, że sama się już zastanawiam czy jestem w ciąży czy to sen
Jeśli chodzi o objawy to nic szczególnego się nie dzieje, wieczorem mam brzuch lekko wzdęty, możliwe że widać bo to druga ciąża. Piersi trochę bolą, rozmiar ten sam, ja w ogóle nie mam żadnych tych słynnych wczesnych objawów typu zasinienie tam na dole, żyły na piersiach, obrzmienie itp. W dodatku w pierwszej ciąży byłam na pierwszym USG dopiero 7+3 o ile dobrze pamiętam i już wtedy było serduszko i wszystko super było widać. Wtedy nie miałam wyboru, musiałam czekać, a teraz to czekanie mnie zaczyna dobijać, bo już powoli zastanawiam sie co tam się w środku dzieje ale też nie chce iść za szybko bo wizyty u lekarzy mnie stresują. -
U mnie też gin 8.11 (w dodatku wieczorem 😩) i też podejrzewam, że owulację miałam 8.10. Już nie mogę się doczekać tej wizyty.
Mam nadzieję, że wszystkie na naszych wizytach będziemy mogły już coś zobaczyć ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października, 12:09
Pokahontaz26, framtid, Maniaaa., Sanana, Elena20 lubią tę wiadomość