X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPCOWE mamy 2025 👶🌞🏝️
Odpowiedz

LIPCOWE mamy 2025 👶🌞🏝️

Oceń ten wątek:
  • mamastasia2020 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja 🫡 podczytuje na ile to możliwe 😊 Moja Daruśka też jest wisi cycuś 😊 i też mieliśmy problem z kupkami, ale na szczęście już za nami (oby).😊😊 Stasiu zaczyna coraz więcej pomagać przy siostrze, powoli wracamy do żywych 🙈

• Papużka150 Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nadal tu jestem:)
    My szczepienia mamy za tydzień, za dwa bioderka.
    Bylismy dziś u neurologopedy, strasznie nawiedzona baba jeśli chodzi o butelkę i karmienie MM, próbowała mnie na maxa zniechęcić, a potem wykonała próbę KP przy niej i okazało się że nie dojada i jednak mam dokarmiać 😆 Wędzidełko i reszta jest ok.

W pon. Idziemy do nowego fizjo bo poprzednia pani nam nie odpowiadała. Zobaczymy co ciekawego ten nam powie, ale ewidentnie mamy rzeczy do rozpracowania.

No i u nas nadal nitki krwi w kupie, pediatra podejrzewa że to od tej infekcji która miał wcześniej ale kazała odstawić mleko na wszelki wypadek, na szczepieniu podpytam ją co dalej robić.

‹‹ 1281 1282 1283 1284 1285
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ