X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPCOWE mamy 2025 👶🌞🏝️
Odpowiedz

LIPCOWE mamy 2025 👶🌞🏝️

Oceń ten wątek:
  • Gosiaczek.prosiaczek Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniulkA wrote:
    O super! To udanego pobytu życzę! A ile km mieliście do pokonania?

320 km, całą drogę spał ale wyjechaliśmy specjalnie rano. Przed nami dzisiaj powrót dam znać jak sobie poradził :). Mamy rozkładany fotelik więc podczas drogi jest w stanie się wyciągnąć i ma większy komfort.

Jak u Was nocki? My przez pierwszy miesiąc życia spaliśmy razem. Teraz jest nauczony odstawiania do dostawki. Dzisiaj przespał całą noc z jedną pobudką na karmienie o 3, a ja jestem niewyspana jakbym całą noc czuwała nad nim 😂🤭.

My mamy rozmiar 62, ale powoli zaczynamy 68… chodź używamy tutaj kombinezonu jeszcze na 56. Co firma to inaczej, Krzyś jest raczej drobny ma teraz około 5300 gram ;)

👩🏻 34 & 👨‍🦱 42

26.04.2024 - 9 tc 💔
    01.07.2025 - Krzyś „Jerzyna” [39+0] 😍😍😍😍😍😍

age.png
  • Vilka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas nocki całkiem spoko jeżeli chodzi o gabrysię, fajnie idzie spać koło 20:00, dostaje cyca i przeważnie zasypia sama w łóżeczku ze smoczkiem, z szumisiem albo z karuzelą. Natomiast gorzej z naszą dwulatką bo ona śpi fatalnie od 4 miesiąca życia, a teraz to ja muszę znowu z nią spać w jej pokoju bo ona się budzi dosłownie co chwilę i nie umie zasnąć sama, jest płacz, sprawdza czy jestem obok. Także mąż śpi w sypialni a malutka w dostawce i jak malutka się budzi to mąż po mnie przychodzi i Idę karmić. A jak starsza w tym czasie nie śpi to muszę ją brać ze sobą bo jak zostanie sama i nie daj Boże się zorientuje że jest sama to jest histeria. A mała teraz ma chyba jakiś skok rozwojowy bo troszkę gorzej śpi częściej się budzi a zauważyliśmy że zaczyna chwytać zabawkę

👰🤵 2016 married
    👶🩷 .17.08.2023
    18.10.2024 ⏸️
    Niedoczynność tarczycy - letrox 100

Wizyta 7.11 0,5cm
    Wizyta 19.11 1,54cm ❤️169ud/min
    Wizyta 26.11 2,25cm
    Wizyta 21.12 6,74cm
    Prenatalne 23.12 6,9cm🩷 girl 164ud/min
    07.01 wizyta 9,79cm🩷
    04.02 wizyta 295g🩷
    17.02 połówkowe 388g🩷
    04.03 wizyta 590g🩷
    25.03 wizyta 965g
    22.04 wizyta 1800g
    23.04 prenatalne 1600g🩷
    22.05 wizyta 2,5kg
    03.06 wizyta 2,9kg
    17.06 wizyta 3,4kg
    24.06 wizyta 3,5kg
    01.07 wizyta 3,9kg

age.png
‹‹ 1282 1283 1284 1285 1286
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ