LIPCOWE mamy 2025 👶🌞🏝️
-
WIADOMOŚĆ
-
Napisze ze swojej strony- wg mnie nic niemiłego- chciałam tu czasem wejść i się odezwać, ale...czy kogoś w ogóle interesuje co u mnie słychać? Wątpię. Brakuje mi kilku osób stąd, zwłaszcza tych które się udzielały tak konkretnie od początku jak Vilka i Maniaa (pamiętam jej cud , to jak się cieszyła) czy Vilki problemy z odstawieniem córeczki od piersi.
Nie powiem ze nie mam sentymentu do tego wątku, ale na mess jest znacznie, znacznie łatwiej. Ja mogę się co jakiś czas odezwać, ale wychodzi z tego taka forma sprawozdania No i to już nie to samo...
Jeśli ktoś się zastanawial co u mnie (troszkę wątpię ale co tam ) to Łucja rośnie zdrowo, doba jest zdecydowanie za krótka , dwójką starszaków też daje w kość, ale zdecydowanie Łucja stała się naszym dopełnieniem. Zdjęcia No z oczywistych względów nie udostępnię , ale podobno jest bardzo podobna do siostry. Nosimy rozmiar 68, śmiejemy się w głos, jesteśmy cały czas KP .
Gosiaczek ja o tobie swego czasu myślałam naprawdę często, byłaś mi dość bliska tutaj bo w pierwszej ciąży też mierzyłam się z niewydolnością szyjki i trzymalam za ciebie kciuki , starałam się dodać otuchy ze u mnie dobrze się to skończyło. I ja nie mam do ciebie żalu ze się nie odzywałaś, tylko No jeśli z jednej strony nie ma odzewu to ciężko później wrócić na stare tory z relacją... tyle ode mnie, myślę że nikt nie obrazi się na mnie
Jeszcze tylko w ramach dygresji, nie wiem ile razy tu wpisywałam jakiś post po czym mnie wywalało i rezygnowałam, jeszcze w czasie ciąży 😅 ovu jest specyficzne. Na mess jestem aktywna, przyznaje się do błędu ze byłam sceptycznie nastawiona a to było dobre rozwiązanie.
ConteBis lubi tę wiadomość
-
Kamax9 wrote:Jezu Nowucjusza juz 53 tc ? 🤣
Nowucjuszka ja myślałam, że przenosiłam pierwszą ciążę, ale do Twojej to się nie umywam 😂
Nowucjuszka lubi tę wiadomość
👱♀️89🧑84 👰♀️🤵♂️🇬🇷🏝🌞 03.06.2018
Elena ♀️👶 (7cs) 🌞🌴 01.07.2025 (4000g 53cm) 39+0 cc
🫧23.10. 9dpo ⏸️ beta 8,23/50,63/297,12
🫧12.11. 6+1 ❤️ 0.35 cm CRL
🫧12.12. 10+3 Veracity Premium, niskie ryzyka, DZIEWCZYNKA 🩷
🫧19.12. 11+3 I prenatalne 🩺, niskie ryzyka
🫧 18.02. 20+5 badania połówkowe prawidłowe, Elena waży 392g 🍬🍭
🫧 08.04. 27+5 rośniemy 1250g słodkości 🎀🩷🧚♀️🍬🍭
🫧 29.04. 30+5 III prenatalne, 1767g, położenie miednicowe 🌷🩺
🫧 06.06. 3152g
🫧 16.06. 3600g
🫧 26.06. 3850g

Eliza ♀️👧(5cs) 🌞🌴11.07.2019 (3549g 58cm) 41+4 cc

-
A skąd pewność, ze to kobieta? Skoro ona nic o sobie nie pisze nigdzie 😅 a Winiarach "stała za mna" a teraz jest "zażenowana" moimi komentarzami 🤣 przecież to jest troll a poziom trollingu przerósł skalę. Widać, ze to osoba szukająca sobie afer z braku emocj i i wchodzi wszędzie z swoimi pięcioma groszami żeby ttlko podburzyć atmosferę 😁Karla_ wrote:O Boże, ŻE-NA-DA.
Serio, takie teksty kobieta kobiecie? Obrzydliwe.
Ja tam nie mam sie czego wstydzić, wróciłam na forum pod tym samym nickiem, pod którym byłam tu od 2021roku.
Każdy może myśleć o mnie co chce, nie uważam sie za królowa dram tylko dlatego, ze wyjaśniłam Gosi kwestie grupy na mess i to, ze sie o nią martwilysmy. Ale widze, ze tu więcej jest oburzonych ta grupą a raczej nieprzynależnoscią do niej😅 -
Było napisane, ze dołączanie teraz bedzie niezręczne dla obu stron i, ze wiele nowych "twarzy" sie pojawiło i chciało dołączyć a my po prostu nie potrzebujemy tam kogoś, kto wejdzie tylko poczytać i wynieść z grupy dalej to, co piszemy.Nieprzejrzysta wrote:No dobrze. A to czemu jedna z dziewczyn napisała tutaj, że już nie możemy dołączyć na messengera? Że macie już tam swoje sprawy prywatne i w ogóle?! A może my też byśmy chciały wam się tam udzielać? I co? Zaprosicie nas?
No właśnie xD
Serio, spuśćcie z tonu i nie dziwcie sie, ze po pol roku odmawiamy komuś bycia na grupie na mess... 😐 w dodatku, nie potrzebujemy tam wprowadzania takiej atmosfery jaka jest tutaj. Jakoś potrafimy się dogadać mimo roznic zdań...
Odnośnie motoryki- Eliza skończyła 4 Msc ale nie obraca sie jeszcze na boki. Tzn, próbuje, wygina sie, macha nogą ale jeszcze nie ogarnia jak to zrobić. Jak jej pomogę i zarzucę nogę to sie obróci ale obstawiam u niej napiecia, w pon mamy osteopatę, zobaczymy po wizycie jak bedzie. Ale śmieje sie w głos, łapie jakąś rutynę powoli. We wtorek mamy szczepienie więc dowiem sie ile waży bo w domu jej nie ważę 🤣 -