X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPCOWE mamy 2025 👶🌞🏝️
Odpowiedz

LIPCOWE mamy 2025 👶🌞🏝️

Oceń ten wątek:
  • Optymistka90 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shaylen wrote:
    Nie, ale w sumie czytalam że ono pokaze tylko ze miałam różyczkę dalej niz 30dni temu albo że w ciągu 30dni.. ale to mi coś da skoro 30dni temu byłam już w ciąży?
    Jutro będę dzwonić do lekarza co mam dalej robić... ale jak tak czytam to ta rozyczka to jak wyrok...
    Nie czytaj na razie. Wiem, że to trudno, ale zaczekaj do jutra i daj znać co lekarz powie.

👩🏼 90’ Hashimoto i niedoczynność tarczycy, amh 2,89
    👦🏻90’ mała ruchliwość plemników, mało plemników prawidłowej budowy

IVF 09.2024:
    18.09.24 start stymulacji 💉
    30.09.24 punkcja ➡️ ❄️❄️❄️❄️
    6.11.24 FET 5AA + EG ❤️
    7 dpt ⏸️ i beta 38,1
    9 dpt 88,3
    12 dpt 379
    14 dpt 914
    17 dpt 3553
    26 dpt ❤️ CRL 0,47 cm
    8+3 👶🏻 2,0 cm, ❤️ 178
    9+1 👶🏻 2,4 cm ❤️
    11+1 👶🏻 4,8 cm ❤️ 158
    preg.png
  • tralalina Ekspertka

Wysłany: 10 stycznia, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shaylen, trzymam za rękę. I zabieram dostęp do czytanek- nie nakręcaj się. Pogadasz z lekarzem, powie jaki kolejny krok.

preg.png

age.png

age.png
  • Kejtaa Debiutantka

Wysłany: 10 stycznia, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shaylen wrote:
    Dostałam te wyniki na różyczkę.. reaktywna. Nie mam dziś głowy już męczyć lekarza, jutro będę do niego dzwonić. Jestem załamana. Mam dosc.

Kurczę, a może dla pewności skocz do innego laboratorium powtórzyć test? Jeżeli było to w tym samym jest pewne prawdopodobieństwo, że coś skopali

preg.png
  • Meggi5991 Przyjaciółka

Wysłany: 10 stycznia, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    88Ania88 wrote:
    Ile czekałaś na wynik ?
    Krew oddałam 30.12 , 2 stycznia już była w laboratorium w stanach i wczoraj o 16 miałam wynik . Myślałam że dłużej będę czekać skoro to tak daleko jest badane

‹‹ 345 346 347 348 349
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ