X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPCOWE mamy 2025 👶🌞🏝️
Odpowiedz

LIPCOWE mamy 2025 👶🌞🏝️

Oceń ten wątek:
  • Róża11 Autorytet

Wysłany: 22 lutego, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamax9 wrote:
    U mnie też były nieraz różne klucia a moja szyjka niezmiennie długa 😁
    I też słyszałam że skracająca się szyjka nie daje zazwyczaj objawów:)
    💗

Kamax9 lubi tę wiadomość

16.12.2024 prenatalne usg+ pappa; niskie ryzyka, 80% dziewczynka 💗 z usg i OM 04.07.2025
    17.02.2024 połówkowe, ok, dziewczynka 371 gramów 💗
  • Róża11 Autorytet

Wysłany: 22 lutego, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Optymistka
    Mój maz tutaj patrzył, tłumaczył mi, że im więcej gwiazdek tym lepiej, a ocena im niższa tym lepsza (chyba dobrze mówię?). Cena kompletnie nie idzie z jakością tak w razie co 😑

https://saturbaby.pl/pl/blog/najnowsze-testy-adac-2024-wyniki-ranking-fotelikow-1610649372.html?srsltid=AfmBOoqMol7OG0_fcPWp0f4YywxbOSwAnywzNNkQfFnWsbVAmPZBomlb

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego, 22:45

16.12.2024 prenatalne usg+ pappa; niskie ryzyka, 80% dziewczynka 💗 z usg i OM 04.07.2025
    17.02.2024 połówkowe, ok, dziewczynka 371 gramów 💗
  • ConteBis Autorytet

Wysłany: 22 lutego, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh te systemy w samochodach, niby super bezpieczne a wcale takie nie są. To jest elektronika, której nie wolno ufać. Mam w swoim samochodzie aktywny tempomat, który utrzymuje prędkość samochodu poprzedzającego, inteligentny, nie wyprzedzi prawym pasem itp ale w sytuacji kiedy ktoś mi wyjeżdża przed samą maskę, robi się niebezpiecznie. Jak popada śnieg, ulewaisty deszcz lub jest gęsta mgła to awaryjne hamowanie nie działa bo z automatu wyświetla się komunikat "brak widocznosci, system front astist działa w ograniczonym zakresie".
    Dlatego lepiej stawiać na siebie i jeździć wg własnych umiejętności a nie na auto.

Kiedyś była mocna dyskusja, że volvo xc90 są najbezpieczniejszymi autami bo w latach '90 w UK nikt nie zginął w wypadkach z udziałem tych samochodów. Dopiero później ktoś pokusił się na sprawdzenie ile tych samochodów brało udział w całym ogóle wypadków i to był jakiś promil nawet nie procent. Więc wniosek raczej, że mało tych samochodów jeździło po drogach i mało było wypadków z ich udziałem więc śmiertelność miala sie nijak.

W większości wypadków o śmiertelności pasażerów nie decydują systemy w aucie, jedynie może poduszki powietrzne ale to teeeez temat rzeka, bo raz one ratują raz nie, tak jak i pasy, raz są przyczyna śmierci a 3x uratują życie w zależności od złożoności wypadku.

Alima lubi tę wiadomość

• Optymistka90 Autorytet

Wysłany: 22 lutego, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Róża11 wrote:
    Optymistka
    Mój maz tutaj patrzył, tłumaczył mi, że im więcej gwiazdek tym lepiej, a ocena im niższa tym lepsza (chyba dobrze mówię?). Cena kompletnie nie idzie z jakością tak w razie co 😑

https://saturbaby.pl/pl/blog/najnowsze-testy-adac-2024-wyniki-ranking-fotelikow-1610649372.html?srsltid=AfmBOoqMol7OG0_fcPWp0f4YywxbOSwAnywzNNkQfFnWsbVAmPZBomlb
    Wiesz ja już kończę temat fotelików bo nie chce żebym tu była źle zrozumiana 😊 jestem jeszcze na drugim wątku ciążowym i póki co tam kupowane były najczęściej avionauty i maxi cosi- wszystkie są w pierwszej 10 tych testów i wszystkie mają te gorsze pasy. Dlaczego tak jest w takim razie to nie wiem ale czymś się trzeba kierować przy wyborze i każda musi sama to przemyśleć.
    jak conte zwróciła na te pasy uwagę to puknęłam się w czoło i chciałam coś poszukać ale póki co nic nie znalazłam godnego uwagi. 🤷‍♀️
    Temat do przemyślenia głębszego przez każdą z nas 😊

Letycja lubi tę wiadomość

6.11.2024 ⏸️ po 8 latach starań
    19.07.2025 jest już z nami nasze największe szczęście (39+1) 🩵

age.png
  • Sanana Autorytet

Wysłany: 22 lutego, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja podjęłam dziś temat 3 i 5 punktowych pasów w 2 sklepach (bobowozki i 8 gwiazdek) i usłyszałam, ze nie mają do polecenia praktycznie żadnej łupiny z 5pkt pasami, za to kolejne foteliki już te 5pkt pasy mają :) no i, że te najlepiej ocenione w rankingach mają pasy 3pkt głównie. Także odpuściłam temat tych pasów i najwyżej kolejny fotelik weźmiemy z 5pkt pasami :)

Letycja lubi tę wiadomość

Jesteś, bo moja miłość jest większa niż strach 🩵👶🏻
  • ConteBis Autorytet

Wysłany: 22 lutego, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Optymistka90 wrote:
    Wiesz ja już kończę temat fotelików bo nie chce żebym tu była źle zrozumiana 😊 jestem jeszcze na drugim wątku ciążowym i póki co tam kupowane były najczęściej avionauty i maxi cosi- wszystkie są w pierwszej 10 tych testów i wszystkie mają te gorsze pasy. Dlaczego tak jest w takim razie to nie wiem ale czymś się trzeba kierować przy wyborze i każda musi sama to przemyśleć.
    jak conte zwróciła na te pasy uwagę to puknęłam się w czoło i chciałam coś poszukać ale póki co nic nie znalazłam godnego uwagi. 🤷‍♀️
    Temat do przemyślenia głębszego przez każdą z nas 😊
    Ja tylko pozwolę sobie wtrącić, żeby nie kierować sie tym co jest "najczęściej" kupowane. Często jest też tak, że niektóre rzeczy są popularne z względu na znaną markę ale nie znaczy to, ze są lepsze od innych 😉

Lepiej samemu sprawdzić, zrobić porządne research w necie, wybrać kilka opcji i przede wszystkim dopasować do auta.

• 88Ania88 Ekspertka

Wysłany: 22 lutego, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sanana wrote:
    Ja podjęłam dziś temat 3 i 5 punktowych pasów w 2 sklepach (bobowozki i 8 gwiazdek) i usłyszałam, ze nie mają do polecenia praktycznie żadnej łupiny z 5pkt pasami, za to kolejne foteliki już te 5pkt pasy mają :) no i, że te najlepiej ocenione w rankingach mają pasy 3pkt głównie. Także odpuściłam temat tych pasów i najwyżej kolejny fotelik weźmiemy z 5pkt pasami :)
    Ja kupowałam 3 dni temu fotelik dla 4-latka i w 8 gwiazdkach powiedział nam facet, że 5-punktowe w tej grupie znacznie obniżają bezpieczeństwo. 2 razy się upewniałam, że dobrze go zrozumiałam.

ConteBis lubi tę wiadomość

preg.png
  • ConteBis Autorytet

Wysłany: 22 lutego, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sanana wrote:
    Nie mają do polecenia w ogóle czy nie mają na stanie nic co mogliby polecić?

• Kamax9 Autorytet

Wysłany: 22 lutego, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ConteBis wrote:
    Ehhh te systemy w samochodach, niby super bezpieczne a wcale takie nie są. To jest elektronika, której nie wolno ufać. Mam w swoim samochodzie aktywny tempomat, który utrzymuje prędkość samochodu poprzedzającego, inteligentny, nie wyprzedzi prawym pasem itp ale w sytuacji kiedy ktoś mi wyjeżdża przed samą maskę, robi się niebezpiecznie. Jak popada śnieg, ulewaisty deszcz lub jest gęsta mgła to awaryjne hamowanie nie działa bo z automatu wyświetla się komunikat "brak widocznosci, system front astist działa w ograniczonym zakresie".
    Dlatego lepiej stawiać na siebie i jeździć wg własnych umiejętności a nie na auto.

Kiedyś była mocna dyskusja, że volvo xc90 są najbezpieczniejszymi autami bo w latach '90 w UK nikt nie zginął w wypadkach z udziałem tych samochodów. Dopiero później ktoś pokusił się na sprawdzenie ile tych samochodów brało udział w całym ogóle wypadków i to był jakiś promil nawet nie procent. Więc wniosek raczej, że mało tych samochodów jeździło po drogach i mało było wypadków z ich udziałem więc śmiertelność miala sie nijak.

W większości wypadków o śmiertelności pasażerów nie decydują systemy w aucie, jedynie może poduszki powietrzne ale to teeeez temat rzeka, bo raz one ratują raz nie, tak jak i pasy, raz są przyczyna śmierci a 3x uratują życie w zależności od złożoności wypadku.

No ja właśnie chciałam to przekazać odnośnie systemów w aucie. 🙏
    Też mamy jedno auto naszprcyowane elektronika ale jednak czasem wole wsiąść do mojej skody co ja mam wokół komina a z tyłu jeszcze ma okna na tzw korbotronik😂

Starania od 06.2022
    Grudzień 2022 -Aniołek 7/8 tc(*)
    Listopad 2023- ciąża biochemiczna
    Kwiecień 2024- ciąża biochemiczna
    21.10.2024 II chwilo trwaj 🥹❤️🤞🏻

6.11 CRL 2,17mm, Twoje serduszko bije 🥰
    19.12 badanie prenatalne- niskie ryzyka
    31.12 CRL 8,04 cm, rośnij zdrowo Nasz mały Synku🍀
    22.01 198 g 💪
    13.02 badania połówkowe- wszystko wzorowo. 377g cudnego chłopca 💙
    26.03 1,07 kg 🤗💝
    15.04 1,49 kg Viniego 🫶❤️
    30.04 2,04 kg syńcia☀️🏖
    17.05 2.59 kg😻
    4.06 3,15 kg🤪
    age.png
  • Alima Autorytet

Wysłany: 22 lutego, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Optymistka90 wrote:
    Ale zawsze rzadziej dochodzi do wypadków w autach z różnymi systemami bezpieczeństwa, chociażby takimi jak to że auto samo nawet hamuje gdy wyczuwa że zbyt szybko się zbliżamy do innego pojazdu itp prawda? 😊 mi bardziej o to chodzi że te systemy są na tyle czułe że chyba rzadziej do wypadków dochodzi, ale może źle myślę. Na szczęście nie mam doświadczenia bo nigdy nie miałam wypadku i mam nadzieję że tak zostanie. 😊

W każdym razie ponawiam pytanie: jaki w takim razie polecacie fotelik 5- punktowy który ma wysokie oceny w testach i jest powiedzmy w pierwszej 10 bezpiecznych fotelików?
    Albo jaki fotelik z 5- punktowymi pasami miał twój wuja, że uchronił dziecko? 😊 chętnie sobie go obejrzę 😊
    Jak wyglądają teraz statystyki to nie mam pojęcia, ale np. mój samochód sam parkuje i niby wszystko spoko, ale potrafi mieć jakieś trzaski i wjechać za głęboko (od czego to zależy to nie wiem, może zbyt brudne czujniki 🤔), może system nie do końca doskonały, ale wiem jedno, widziałam nie jedne zdjęcia z wypadków i czytałam nie jedną opinię biegłego i duże znaczenie na obrazenia, a czasem ich brak miała ilość poduszek i sam sposób uderzenia.
    Jeśli chodzi o foteliki to wczoraj tylko rzuciłam okiem i wszystkie miały pasy 3punktowe (a byłam w 2 sklepach). Nie dopytywałam, bo możliwe że zmienię samochód więc i fotelik będę musiała wziąć inny niż teraz sobie upatrzę.

• ConteBis Autorytet

Wysłany: 22 lutego, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla jasności- ja nie narzucam nikomu, że ma sobie kupić fotelik z 5pkt pasami 😁 ostatnio byl temat fotelików do samolotu a spotkałam się, że linie lotnicze wymagały 5pkt pasów dlatego o tym też nabąknęłam i, że dla mnie to "bezpieczniejsza" opcja.

Na podsumowanie wrzucam link do filmiku z fotelik expert gdzie fajnie tłumacza różnice🙃 spokojnej nocy, ja robię zawijkę bo myślałam, że mi oczy świrują a to apka 😆 nie ma jeszcze północy a mi suwak zmieniła z 20+6 na 21tc 😁

https://youtu.be/hR7Lrcqo93E?si=OUGSuNWgQ_GKSr4H

• Kamax9 Autorytet

Wysłany: 22 lutego, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ConteBis wrote:
    Dla jasności- ja nie narzucam nikomu, że ma sobie kupić fotelik z 5pkt pasami 😁 ostatnio byl temat fotelików do samolotu a spotkałam się, że linie lotnicze wymagały 5pkt pasów dlatego o tym też nabąknęłam i, że dla mnie to "bezpieczniejsza" opcja.

Na podsumowanie wrzucam link do filmiku z fotelik expert gdzie fajnie tłumacza różnice🙃 spokojnej nocy, ja robię zawijkę bo myślałam, że mi oczy świrują a to apka 😆 nie ma jeszcze północy a mi suwak zmieniła z 20+6 na 21tc 😁

https://youtu.be/hR7Lrcqo93E?si=OUGSuNWgQ_GKSr4H

Bo te suwaczki właśnie się zmieniają jakoś pół godziny przed północą 😂

Starania od 06.2022
    Grudzień 2022 -Aniołek 7/8 tc(*)
    Listopad 2023- ciąża biochemiczna
    Kwiecień 2024- ciąża biochemiczna
    21.10.2024 II chwilo trwaj 🥹❤️🤞🏻

6.11 CRL 2,17mm, Twoje serduszko bije 🥰
    19.12 badanie prenatalne- niskie ryzyka
    31.12 CRL 8,04 cm, rośnij zdrowo Nasz mały Synku🍀
    22.01 198 g 💪
    13.02 badania połówkowe- wszystko wzorowo. 377g cudnego chłopca 💙
    26.03 1,07 kg 🤗💝
    15.04 1,49 kg Viniego 🫶❤️
    30.04 2,04 kg syńcia☀️🏖
    17.05 2.59 kg😻
    4.06 3,15 kg🤪
    age.png
  • tygrysek7773 Autorytet

Wysłany: 22 lutego, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka mi się nie wyświetla ale może ktoś inny niech się wypowie ? Może tylko u mnie problem

Ja nie mogę zasnąć bo mam giga zgagę i swedzi mnie skóra na brzuchu. I cholerka też pisałam na chacie z 8 gwiazdkami i nie polecili mi żadnej łupiny z 5 punktowymi pasami. Też już nic nie czaję.

Zwróciłam też uwagę na jedną rzecz. Zmieniły się (całkiem niedawno !) Zalecenia odnośnie przewożenia w lupinie. Kiedyś było jak najdłużej w lupinie, a teraz - przesiadamy dziecko jak tylko spełnia wymagania następnego fotela.

👩33 🧔31
    Jest nas 5 ❤
    Marcelage.png
    Lauraage.png
    Łucjaevent.png
  • Alima Autorytet

Wysłany: 22 lutego, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    88Ania88 wrote:
    Ja kupowałam 3 dni temu fotelik dla 4-latka i w 8 gwiazdkach powiedział nam facet, że 5-punktowe w tej grupie znacznie obniżają bezpieczeństwo. 2 razy się upewniałam, że dobrze go zrozumiałam.
    Ale 5 punktowe obniżają bezpieczeństwo dla 4 latka? Czy dalej mowa o maluchach 🤔 a tak z ciekawości dalej jest zalecane, aby jak najdłużej wozić tyłem? Czy już też od tego się odchodzi?

• Alima Autorytet

Wysłany: 23 lutego, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tygrysek7773 wrote:
    Anka mi się nie wyświetla ale może ktoś inny niech się wypowie ? Może tylko u mnie problem

Ja nie mogę zasnąć bo mam giga zgagę i swedzi mnie skóra na brzuchu. I cholerka też pisałam na chacie z 8 gwiazdkami i nie polecili mi żadnej łupiny z 5 punktowymi pasami. Też już nic nie czaję.

Zwróciłam też uwagę na jedną rzecz. Zmieniły się (całkiem niedawno !) Zalecenia odnośnie przewożenia w lupinie. Kiedyś było jak najdłużej w lupinie, a teraz - przesiadamy dziecko jak tylko spełnia wymagania następnego fotela.
    To przy młodym mi mówili, że jak główka zacznie wystawać z nosidełka to wtedy do następnego. Ale u mnie sam zakomunikował, że potrzebuje zmiany 😉 nigdy nie było problemów z jazdą i nagle ryk, ale to taki że 30km jechałam dosłownie na syrenie, potem jeszcze tak 2 razy i zmieniliśmy fotelik i jak ręką odjął 🙃

• Lusia90 Autorytet

Wysłany: 23 lutego, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny, ja tylko wpadam z rana pochwalić się że od kilku dni czuję ruchy dziecka, no nie można pomylić tego z niczym 🥹🥹 rozpływam się, kilka razy udało mi się nawet zauważyć jak brzuszek się rusza/faluje ♥️
    Pozdrawiam Was wszystkie i udanej dziedzieli ☺️💞

Ps. ładny dziś mam paseczek 😁

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego, 06:41

tygrysek7773, Anka657, Nowucjuszka, Róża11, Alima, Galaxis, Kamax9, Natka922, Ala1416, Dosia_24, Somebody_33 lubią tę wiadomość

preg.png

👩27 |👨‍🦱 28 | pierwsza ciąża.
    21+1tc 473 g zdrowego chłopca 💙
    26+2tc 950 g naszego szczęścia 💛
    30+2 tc 1630 g ślicznej rybki 💚
    30+6 tc 1816 g malutkiego misia 🧡
    36+2 tc 3190 g okrągłego pączusia 🩷
    Czekamy na Ciebie maluszku 💞🥹
  • tralalina Autorytet

Wysłany: 23 lutego, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Nie wiem, czy wszystko nadrobię. Wczoraj poskładaliśmy jedną dużą szafę do wysyłki, a na jej miejsce przełożyliśmy szafę z sypialni i teraz już mamy miejsce na bejbika 🥰 mieliśmy pomocnika i chyba z 5 razy dostałam zjebkę, że mam iść sobie 😅 powiedział, że jego mama urodziła to w siódmym miesiącu, bo też wszystko chciała robić 🥴 poskładaliśmy też szafkę na buty (ikea hack z tiktoka 😂) i zamówiłam do niej poduszkę, żeby było siedzisko.
    Co do fotelików, z całkiem małym dzieckiem nie miałam nigdy problemów, ale mój dwulatek potrafi ściągnąć sobie pasy z ramion lub je obsunąć trochę. Dlatego cieszę się, że mam pięciopunktowe pasy.
    Skorupę mam mniej więcej taką (starsza wersje)
    https://www.babymarkt.com/ch/product/besafe-babyschale-i-zi-go-modular-x2-i-size-fresh-metallic-melange-A417244/?a=b&pred=&c=&fdcampaign=feed/ch/14450/googleshoppingint/A417244&adword=Google/PLA_AW_Autositze_m&RefID=PLA_CH0000_PLA_AW_Autositze_m&gad_source=1&gbraid=0AAAAADjZE7x5s6S0BnZhjDsva8l6PyLuY&gclid=CjwKCAiAiOa9BhBqEiwABCdG8_tOhmNNVSTxUZAZrYAOoYmP7bNlOdMsjWQ-l30i5X4JtWVCRGajtxoCjgsQAvD_BwE

Kupowane w ośmiu gwiazdkach w Łodzi.

Czasem czuję ruchy młodego i wtedy jestem spokojniejsza :)

Ślązaczka w Szwajcarii

preg.png

age.png

age.png
  • tralalina Autorytet

Wysłany: 23 lutego, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Letycja wrote:
    Nawet nie wiedziałam że coś takiego jest jak wkładka do spacerówki 🫢
    Ale sumie fajna sprawa. Bo jeśli wezmę czarny wózek to dodanie latem takiej jaśniejszej wkładki to chyba fajny pomysł. Bo o ile gondola się nie nagrzeje szczególnie to czarna spacerówka już tak.

W Szwajcarii dzieci jeżdżą cały rok w wełnianych wkładkach, bo super regulują temperaturę.
    Ja jednak latem nie mogłam się przełamać i zostawić wełny pod pleckami 😅

Ślązaczka w Szwajcarii

preg.png

age.png

age.png
  • Gosiaczek.prosiaczek Autorytet

Wysłany: 23 lutego, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kończąc dyskusję, przekopałam trochę internet i praktycznie żadna łupina nie ma 5 - punktowych pasów …

Optymistka90, Natka922 lubią tę wiadomość

👩🏻 34 & 👨‍🦱 42

26.04.2024 - 9 tc 💔

01.07.2025 - Krzyś [39+0] 😍😍😍😍😍😍
  • Anka657 Autorytet

Wysłany: 23 lutego, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nawet nie słyszałam szczerze mówiąc o tych 5punktowych pasach. Orientowaliśmy się w kwestiach testów, które przeszedł fotelik, sprawdzaliśmy na miejscu czy jest dopasowany do samochodu i braliśmy pod uwagę własne kryteria ( miał być lekki).
    Padło na avionaut i nigdy nie przeszło mi przez myśl, że ten fotelik jest mniej bezpieczny od innych 😀
    Nie róbmy aż takiego halo z tej wyprawki, bo pierwszorazowe mamy się wykończą zanim trafią na porodówkę 😀

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego, 07:26

Natka922, Dosia_24 lubią tę wiadomość

Czekamy na Kubusia 🩵

Od 32+0 w szpitalu- odpłynięcie wód płodowych. Walczymy o każdy dzień! ♥️

preg.png
‹‹ 638 639 640 641 642 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ