Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:o
Kurcze ale ceny wózków, nie kupie nic do 2000 ?
Myślałam o 2w1 a fotelik osobno.
kupisz, kupiszczasem bardziej się opłaca z fotelikiem a do coraz więcej zestawów dodają maxi cosi czy roemery... warto sprawdzać tu: http://fotelik.info/pl/testy/ ja każdy fotelik stąd wybrałam....
Nona lubi tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Nona mysle ze mozna kupic z fotelikiem ale ceny faktycznie wysokie. Pamietajmy zeby sprawdzac czy fotelik ma wymagane atesty i czy jest to CE certykat UE czy CE China Export..
Ale dzis szary dzien. Powloczymy sie z cora po domu i nie wiemy co robic chyba pojde spac zaraz haha. Malowac jej sie nie chce, grac w plansze tez nie, czytac tez nie..a mi sie nie chce sprzatac itp. Powywalalam doniczki z suchakami bo psuja mi wystroj a juz mi sie o te kwiaty walczyc nie chce. Wieczorem ugotuje warzywa na salatke chyba. Rano mam fryzjera to jak wroce wezme sie za robote i jeszcze dorsza jutro trzeba kupic.
Bigosu w koncu nie robie na swieta, poprosilam mame to zrobi mi na sylwestra -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny kupujecie detektor tętna płodu? Zaczynają się od 100zł, z jednej strony na pewno bardziej bym się uspokoiła, ale z drugiej czasem może być trudniej coś usłyszeć jak dzidzia inaczej się ułoży czy coś i będzie jeszcze większa panika...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 13:46
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:nie ma mowy, nie kupuję. Nie chcę się nakręcać.
Ja też nie.
Ja dobrze sobie wyglądam więc nie chciałabym dużo przytyć bo potem zrzucić będzie ciężko ale wiadomo, różnie jest.
A Tobie Juwelko, to akurat chyba te kilogramy dodadzą uroku -
co do apetytu, to ja też mam wielki:) a ze świątecznych potraw to czekam na groch z kapustą (jest tylko raz w roku) i na rybę po grecku:) a no i ostatnio doszedł pasztet teściowej:).
Nona lubi tę wiadomość
-
ania86poz wrote:co do apetytu, to ja też mam wielki:) a ze świątecznych potraw to czekam na groch z kapustą (jest tylko raz w roku) i na rybę po grecku:) a no i ostatnio doszedł pasztet teściowej:).
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:ja czekam na pierogi z kapustą i grzybami i na rybę-ni karpia, coś ciekawszego mam nadzieję, też sie pojawi. Karp to dla mnie taki brudas tłuścioch
Hehe, widzę, że podobne mamy. Ja tez karpia nie jadam
A jestem ciekawa czy będę miała zachcianki na śledziki bo całe życie nie jem, nie lubię, śmierdzą mi -
też nie jem śledzi i nie mam na to wytłumaczenia:) chyba nigdy nie próbowałam, a grube kawałki surowej ryby jakoś nie trafiają do mnie:) mój facet myślał, że może w ciąży przekona mnie do śledzi (on chyba najbardziej lubi koreczki lisnera) ale nic z tego!
Sabela lubi tę wiadomość
-
Witajcie Kochane po weekendzie!
Oj działo się u Was, działo...Nadrobić zaległości ciężko było.
U nas troszkę nerwowo ale było i miło.
W sobotę będąc na zakupach okazało się, że pękła nam przekładnia kierownicy w aucie. Nie dość że nie mam czym do pracy jeździć, to jeszcze nie mamy czym do teściów na święta jechaćChyba trzeba pomyśleć o nowym autku, jeśli to się psuje w najmniej odpowiednim momencie.
U nas też w weekend byli znajomi. Troszkę popili winka i pogadaliśmy. Niedzielę przespałam, bo mąż na służbie więc byłam sama i miałam błogą ciszę.
Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze.Nona lubi tę wiadomość