SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • believe Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie chodzi o to, że pewnie się skuszę :D po co później przepłacać :D

Nona lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 12:42

gigsa, Sabela, mufinka, juwelka, Ivettka, pepitka, believe lubią tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!
    Witam sie w 10tc!!! :) :) :)

Dzieki dziewczyny za info o usg.
    ale mamy sliczne te choinki. Kazda inna a wszystkie piekne :) Mysmy jeszcze koledy puscili wczoraj do ubierania bo cora sobie zazyczyla i klimacik byl przez chwile. Ale teraz leje i 10st na tapecie. Fajny pierwszy dzien zimy...

Mia ja w 9tc tak mialam ze jeden dzien super, jeden dzien gorzej. Do wizyty jeszcze daleko i szczerze mysle czy nie umowic sie na usg zeby isc wczesniej. Przeciez do 8.01 jeszcze tak daleko..nie wiem czy wytrzymam :/

Milego dnia! ♡

Nona, Sabela, Mia S, Ivettka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Daisy lubi tę wiadomość

• dora8201 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w pierwszej ciąży zaczęłam powoli kupować od 4 miesiąca... Co miesiąc coś, wózek trafiła się okazja to kupilam w kwietniu (na wrzesień mialam termin czyli cos ok 5 miesiąca)...i nie chodziło mi o to ze nie mogę się doczekać czy coś po prostu założyliśmy że wolimy szybciej zacząć ale kupowac to co mam się podoba niż wszystko na ostatnią chwilę i liczyć każdy grosz.. A tak trafiłam na likwidację sklepu i fotelik za pół ceny kupiłam, na wyprzedaży leżaczek dużo taniej...
    Zaczynam się zastanawiać nad wózkiem - w sensie nie wiem czy wiecie ale na wizji też są sezony i wszystkie mają modele na dany rok ( tak jak auta) i w grudniu/styczniu jest wyprzedaż"starych" modeli taniej a nowe wchodzą kilka stowek droższe a często różnią się odcieniem, miejscem naklejki itp szczegółami... Tylko nie mam pojęcia jaki bym chciała i nie zdecydowałam czy z gondolą czy spacerowka na plasko 0+

Daisy lubi tę wiadomość

zpbnio4p92q84lda.png
    Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
    http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Daisy lubi tę wiadomość

• Sabela Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się rozejrzę na wyprzedażach za wózkami, może coś mi wpadnie w oko. Ale nie mam żadnego ciśnienia na to. Lubię oglądać i tyle:)

Jak pracujecie dziewczyny w święta? Macie wolne czy nie? Ja od 23.12 do 01.01. Niestety 2 i 5 muszę przyjść :(

cravings-2019-03-29.jpg

BŁAŻEJ-10.07.2015 <3
  • Smartunia Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w grudniu do pracy jeszcze tylko w sobotę 27 a później do końca roku wolne...A w styczniu powrót do pracy...:)

201507044662.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Sabela, Daisy lubią tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zrobilam sobie wolne od 20 do 7go bo cora ma wolne, nie chce wozic ja na swietlice, a do pracy tez nie, niech czuje ze ma wolne :) Popracuje w domu jesli cos mi bedzie dane. 8go wizyta i chce prosic o l4 i wrocic z powrotem fizycznie dopiero po macierzynskim. Wiadomo ze u siebie to jest inaczej i nigdy nie jest tak ze sie nic nie robi, ale psychicznie bede czula sie lepiej :)

Nona masz racje..juz tyle za nami! Jak weekend Ci minal? Co robilas jak Cie nie bylo? ♡

Sabela lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Daisy, Sabela, Ivettka lubią tę wiadomość

• Coleen Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny :)

zgodnie z zaleceniem lekarza leżałam niemal cały weekend :) mąż sprzątał :)
    Dzisiaj dla odmiany czuję się fatalnie, a muszę kilka spraw załatwić na mieście, więc zaraz ruszam.
    Zgodnie z obietnicą wrzucam zdjęcie z piątkowego usg :)

23w6zxc.jpg

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :) :) Będą świetne wieści na święta :)

Jeśli chodzi o zakupy dla dziecka miałam postanowienie nie kupować niczego do ok 20 tygodnia, ale coś czuję, że pęknę na wyprzedażach ;)

Dobrego dnia :)

Nona, Daisy, Sabela, dora8201, Smartunia, usia89, mufinka, Ivettka, mała2930, believe lubią tę wiadomość

17u93e5eksatl8vo.png
  • dora8201 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jednak wózek to tak bo spacery, po Młodego do szkoły, dużo też samochodem jeżdżę to wtedy fotelik w stelaż i juz... Młodego chustowałam ale na zakupy sama z chustą nie szlam chyba ze po 1 rzecz, zakupy we dwójkę to tak, fajnie się sprzątało.... Ale wózek to wózek... Z wyprzedaży i tak nie wyjdzie nic bo nawet nie oglądałam jeszcze żadnych nie wiem co i jak, nie mam priorytetów jak przy Młodym gdzie było 4 piętro bez windy i wózkowni.... Tak czy siak z myśleniem jakimkolwiek o czymkolwiek poczekam do prenatalnych:)

Nona lubi tę wiadomość

zpbnio4p92q84lda.png
  • Coleen Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona wrote:
    lubię pogwiazdorzyć ogłaszając że mam bobasa w brzuchu :-)

Nona jesteś szalona!!! ;)
    Lubię takie pozytywnie zakręcone osoby :)

Nona, Daisy lubią tę wiadomość

17u93e5eksatl8vo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 12:43

• Daisy Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coleen jakie piekne bobo!! :)

My bylismy w Toys4Us ogladac w sobote jeszcze prezenty dla cory co by jej dorzucic. No i chcac nie chcac przeszlismy przez foteliki i wozki. Nawet popchalam sobie kilka ale nie skupialam sie na ogladaniu. Wpadl mi w oko chicco oczywiscie cena 3699 :D wywalilam galy mowie co jest @#$/^ :D naprawde nie wiem dlaczego bylo tak drogo. Wozek gleboki ze spacerowka, fotelik i baza tylko nie wiem czy do montowania do stelaza wozka czy tylko do samochodu. Ogolnie ladny byl ale za 5tys to mozna juz kupic takie co panie z gazet prowadza. A tu chicco takie drogie. Ogolnie lubie ta firme i malej tez kupowalam wszystko w chicco, ale obok staly wozki po 2100 i tez mialy to wszystko tylko metke inna :D

Nona, fajnie ze weekend udany. My sobota zakupy i kolacja w makaroniarni, kupilam tez sukienke na wigilie/sylwestra. Jest przepiekna. Cala czarna, zakryty dekolt i bez rekawow ale nie na ramiaczkach, uwaga z przodu jest krociutka a z tylu do ziemi i jeszcze jedna uwaga srodek ma czerowny :D jest boska! Ale bede elegancka :) Licze do tegk na bizuterie z aparta pod choinke i bede na sylwestra najladniejsza ciazarna haha bo jedyna ;) Do tego material sie tak uklada z przodu ze eksponuje brzuszek :)

dora8201, Nona, Ivettka lubią tę wiadomość

• dora8201 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weszłam na jakąś stronę z wózkami i kurde... drogi mam gust...:/ jak mi się jakiś wózek spodobał to 4tyś min.... oj długo mi z tym zejdzie... na razie zostawiam ten temat :)

zpbnio4p92q84lda.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 12:43

• juwelka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 13:54

Nona, Sabela, dora8201, Daisy, Smartunia, Ivettka, mała2930, believe lubią tę wiadomość

atdce6ydcmj5jyyx.png

oar843r8a3hzoi3d.png
  • juwelka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 13:54

Sabela, Smartunia, Ivettka, mała2930, believe lubią tę wiadomość

atdce6ydcmj5jyyx.png

oar843r8a3hzoi3d.png
‹‹ 380 381 382 383 384 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ