X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • believe Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie chodzi o to, że pewnie się skuszę :D po co później przepłacać :D

Nona lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 12:42

gigsa, Sabela, mufinka, juwelka, Ivettka, pepitka, believe lubią tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!
    Witam sie w 10tc!!! :) :) :)

Dzieki dziewczyny za info o usg.
    ale mamy sliczne te choinki. Kazda inna a wszystkie piekne :) Mysmy jeszcze koledy puscili wczoraj do ubierania bo cora sobie zazyczyla i klimacik byl przez chwile. Ale teraz leje i 10st na tapecie. Fajny pierwszy dzien zimy...

Mia ja w 9tc tak mialam ze jeden dzien super, jeden dzien gorzej. Do wizyty jeszcze daleko i szczerze mysle czy nie umowic sie na usg zeby isc wczesniej. Przeciez do 8.01 jeszcze tak daleko..nie wiem czy wytrzymam :/

Milego dnia! ♡

Nona, Sabela, Mia S, Ivettka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Daisy lubi tę wiadomość

• dora8201 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w pierwszej ciąży zaczęłam powoli kupować od 4 miesiąca... Co miesiąc coś, wózek trafiła się okazja to kupilam w kwietniu (na wrzesień mialam termin czyli cos ok 5 miesiąca)...i nie chodziło mi o to ze nie mogę się doczekać czy coś po prostu założyliśmy że wolimy szybciej zacząć ale kupowac to co mam się podoba niż wszystko na ostatnią chwilę i liczyć każdy grosz.. A tak trafiłam na likwidację sklepu i fotelik za pół ceny kupiłam, na wyprzedaży leżaczek dużo taniej...
    Zaczynam się zastanawiać nad wózkiem - w sensie nie wiem czy wiecie ale na wizji też są sezony i wszystkie mają modele na dany rok ( tak jak auta) i w grudniu/styczniu jest wyprzedaż"starych" modeli taniej a nowe wchodzą kilka stowek droższe a często różnią się odcieniem, miejscem naklejki itp szczegółami... Tylko nie mam pojęcia jaki bym chciała i nie zdecydowałam czy z gondolą czy spacerowka na plasko 0+

Daisy lubi tę wiadomość

zpbnio4p92q84lda.png
    Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
    http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Daisy lubi tę wiadomość

• Sabela Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się rozejrzę na wyprzedażach za wózkami, może coś mi wpadnie w oko. Ale nie mam żadnego ciśnienia na to. Lubię oglądać i tyle:)

Jak pracujecie dziewczyny w święta? Macie wolne czy nie? Ja od 23.12 do 01.01. Niestety 2 i 5 muszę przyjść :(

cravings-2019-03-29.jpg

BŁAŻEJ-10.07.2015 <3
  • Smartunia Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w grudniu do pracy jeszcze tylko w sobotę 27 a później do końca roku wolne...A w styczniu powrót do pracy...:)

201507044662.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Sabela, Daisy lubią tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zrobilam sobie wolne od 20 do 7go bo cora ma wolne, nie chce wozic ja na swietlice, a do pracy tez nie, niech czuje ze ma wolne :) Popracuje w domu jesli cos mi bedzie dane. 8go wizyta i chce prosic o l4 i wrocic z powrotem fizycznie dopiero po macierzynskim. Wiadomo ze u siebie to jest inaczej i nigdy nie jest tak ze sie nic nie robi, ale psychicznie bede czula sie lepiej :)

Nona masz racje..juz tyle za nami! Jak weekend Ci minal? Co robilas jak Cie nie bylo? ♡

Sabela lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Daisy, Sabela, Ivettka lubią tę wiadomość

• Coleen Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny :)

zgodnie z zaleceniem lekarza leżałam niemal cały weekend :) mąż sprzątał :)
    Dzisiaj dla odmiany czuję się fatalnie, a muszę kilka spraw załatwić na mieście, więc zaraz ruszam.
    Zgodnie z obietnicą wrzucam zdjęcie z piątkowego usg :)

23w6zxc.jpg

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :) :) Będą świetne wieści na święta :)

Jeśli chodzi o zakupy dla dziecka miałam postanowienie nie kupować niczego do ok 20 tygodnia, ale coś czuję, że pęknę na wyprzedażach ;)

Dobrego dnia :)

Nona, Daisy, Sabela, dora8201, Smartunia, usia89, mufinka, Ivettka, mała2930, believe lubią tę wiadomość

17u93e5eksatl8vo.png
  • dora8201 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jednak wózek to tak bo spacery, po Młodego do szkoły, dużo też samochodem jeżdżę to wtedy fotelik w stelaż i juz... Młodego chustowałam ale na zakupy sama z chustą nie szlam chyba ze po 1 rzecz, zakupy we dwójkę to tak, fajnie się sprzątało.... Ale wózek to wózek... Z wyprzedaży i tak nie wyjdzie nic bo nawet nie oglądałam jeszcze żadnych nie wiem co i jak, nie mam priorytetów jak przy Młodym gdzie było 4 piętro bez windy i wózkowni.... Tak czy siak z myśleniem jakimkolwiek o czymkolwiek poczekam do prenatalnych:)

Nona lubi tę wiadomość

zpbnio4p92q84lda.png
  • Coleen Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona wrote:
    lubię pogwiazdorzyć ogłaszając że mam bobasa w brzuchu :-)

Nona jesteś szalona!!! ;)
    Lubię takie pozytywnie zakręcone osoby :)

Nona, Daisy lubią tę wiadomość

17u93e5eksatl8vo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 12:43

• Daisy Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coleen jakie piekne bobo!! :)

My bylismy w Toys4Us ogladac w sobote jeszcze prezenty dla cory co by jej dorzucic. No i chcac nie chcac przeszlismy przez foteliki i wozki. Nawet popchalam sobie kilka ale nie skupialam sie na ogladaniu. Wpadl mi w oko chicco oczywiscie cena 3699 :D wywalilam galy mowie co jest @#$/^ :D naprawde nie wiem dlaczego bylo tak drogo. Wozek gleboki ze spacerowka, fotelik i baza tylko nie wiem czy do montowania do stelaza wozka czy tylko do samochodu. Ogolnie ladny byl ale za 5tys to mozna juz kupic takie co panie z gazet prowadza. A tu chicco takie drogie. Ogolnie lubie ta firme i malej tez kupowalam wszystko w chicco, ale obok staly wozki po 2100 i tez mialy to wszystko tylko metke inna :D

Nona, fajnie ze weekend udany. My sobota zakupy i kolacja w makaroniarni, kupilam tez sukienke na wigilie/sylwestra. Jest przepiekna. Cala czarna, zakryty dekolt i bez rekawow ale nie na ramiaczkach, uwaga z przodu jest krociutka a z tylu do ziemi i jeszcze jedna uwaga srodek ma czerowny :D jest boska! Ale bede elegancka :) Licze do tegk na bizuterie z aparta pod choinke i bede na sylwestra najladniejsza ciazarna haha bo jedyna ;) Do tego material sie tak uklada z przodu ze eksponuje brzuszek :)

dora8201, Nona, Ivettka lubią tę wiadomość

• dora8201 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weszłam na jakąś stronę z wózkami i kurde... drogi mam gust...:/ jak mi się jakiś wózek spodobał to 4tyś min.... oj długo mi z tym zejdzie... na razie zostawiam ten temat :)

zpbnio4p92q84lda.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 12:43

• juwelka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 13:54

Nona, Sabela, dora8201, Daisy, Smartunia, Ivettka, mała2930, believe lubią tę wiadomość

atdce6ydcmj5jyyx.png

oar843r8a3hzoi3d.png
  • juwelka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 13:54

Sabela, Smartunia, Ivettka, mała2930, believe lubią tę wiadomość

atdce6ydcmj5jyyx.png

oar843r8a3hzoi3d.png
‹‹ 380 381 382 383 384 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ