Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
kahaśka wrote:Choinka jest żywa, prawie do sufitu. Stoi w stojaku, wydaje się stabilnie, bo nawet nam ciężko ją było przechylić. Też miałam koty u rodziców i inne choinkę olewały a moja to istny diabeł.
Jak postawiliśmy drzewko to chyba logiczne, że dla niej do wchodzenia
Tylko nie obraź się, ale rozbawiło mnie jak sobie wyobrazilam kota na choinceu nas też kotka lubiła wszędzie wchodzić i wszystko zobaczyć i oczywiście nie słuchała się wcale. Z resztą do dziś jej tak zostało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 15:39
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny,
Witam wszystkie nowe mamusie i gratuluje
Mufinka cudna dzidzia, ciesze sie ze wszystko w porzadku
Ivvetka, kahaśka piekne te Wasze choinki ja swoja jednak dopiero jutro ubiore
Milego wieczorku Wam zyczeIvettka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWszystkie tu będziemy trzymać kciuki
te u stóp też
hehe daj znać po wizycie
Kolorowych snów Wam życzę
edit: właśnie przeczytałam, że chicamala straciła ciążę w 9tcbiedna...życzę jej szybkiego ponownego zajścia ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 21:20
juwelka lubi tę wiadomość
-
juwelka wrote:Ja się na genetyczne umówię jutro:) wiem co i gdzie tylko zadzwonić muszę
ja właśnie zaczęłam pakować prezenty, energii starczyło mi tylko na dwa, mam nadzieję czuć się z dnia na dzień lepiej - dzisiaj zaczęłam jeść kaszkę bobowita...smakuje mi mega a na normalne rzeczy nie mogę patrzeć i po wszystkim boli mnie żołądek, mąż mi kupił taką po 4 miesiącu śmiesznie całkiem he he:)
miłego wieczoru
Ja jutro mam moją oczekiwaną wizytę, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze to się już tak mega uspokoję..
Najwazniejsze, ze znalazlas cos co smakuje
Trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte -
gigsa wrote:Ja to ogólnie czuję, że ciąża będzie trwała wieki. Dłuży mi się strasznie
Gigsa, mi tak samo. Ale z drugiej strony jak sobie przypomnę dzień, w którym zobaczyłam 2 kreski - było to 6.11, więc minęło już 1.5 miesiąca, a pamiętam to jak by to było wczoraj
Serena, ja też się jutro wybieram do ginekologa. A za Ciebie będę na pewno trzymała kciuki
Aszka1, witaj!
Piękne choinki, ja swoją będę ubierała jutro lub pojutrze.
juwelka, ale mi narobiłaś smaka na taką kaszkę!pamiętam, że jak kuzynka urodziła synów, to ja im je podjadałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 22:15
Daisy, gigsa, Ivettka lubią tę wiadomość
-
Witam wieczorkiem!
Ale sie narobilam..ja tez pakowalam dzis prezenty..dla 12 osob, kazdy w papier i zawijalam wstazka do tego..nie wiem ile tego bylo, nawet nie bede liczyc, ale zajelo mi to 6h..
A to moja choineczka niedawno z cora skonczylysmy:
Jestem wykonczona.
Witaj Aszka!
A tak czytam o tych prenatalnych. Czy to jest to normalne usg ktore robi gin miedzy 11 a 14tc czy to na jakies oprocz tego sie zapisujecie? Mi wypada wizyta 11t3d tak kazal gin przyjsc i nie wiem na co sie nastawiac.
A mi sie ciaza nie dluzy poki co, chcialabym sie nia cieszyc jak najdluzej. Pierwsza teraz wspominam podczas tej i fajnie takbelieve, kahaśka, Sabela, ewela86 lubią tę wiadomość
-
believe wrote:Dziewczyny, a tak poza tematem - orientuje się któraś gdzie można oglądnąć tegoroczny pokaz Victoria's Secret Fashion Show? Wydaje mi się, że powinien być już gdzieś dostępny, a nie mogę go znaleźć.