Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
gigsa wrote:Ja to ogólnie czuję, że ciąża będzie trwała wieki. Dłuży mi się strasznie
Pociesz sie tylko że ty napewno bedziesz miala dzieciaczki nieco wcześniej, bo bliźnieta "dojrzewają " szybciej w brzuszku, ja tydzien przenosilam i był to najdłuższy tydzien w życiu!
gigsa lubi tę wiadomość
-
mufinka wrote:Melduję się po usg prenatalnym!
Wszystko ok! Dzidziuś zdrowy, ma 5,3 cm, z usg wychodzi że ma 12w 1d czyli pokrywa się do dnia z OM, przepływy prawidłowe, przezierność ok, kość nosowa 1mm, sluchaliśmy serduszka- 160 uderzeń, rączki, nóżki są, paluszki teżi pan doktor powiedział, że najprawdopodobniej będzie DZIEWCZYNKA!!!!
Tylko synek zapowiedział, że on się z nią lalkami nie będzie bawił :d
Ojej cudownie:) ja licze ze we wtorek tez mi przewidzi płeć na genetycznym:P -
Hej dziewczyny wiem ze juz bylo ... ale mam pytanko o to usg genetyczne... kiedy robicie ? W 11tyg i pare dni czy bardziej 12 tyg i pare dni?
I jedno czy kilka?
Widzialam ze laski robia po kilka w odstepach kilkudniowych.synku, trzymaj się mocno mamusi !
-
Mia S wrote:Hej dziewczyny wiem ze juz bylo ... ale mam pytanko o to usg genetyczne... kiedy robicie ? W 11tyg i pare dni czy bardziej 12 tyg i pare dni?
I jedno czy kilka?
Widzialam ze laski robia po kilka w odstepach kilkudniowych.
---
Cześć <ziewam>Mia S lubi tę wiadomość
--
Mateusz23.08.2018 [*] 9t+4d
-
Ja byłam u lekarza w 11+0 i dzidziuś był za mały o 4 mm. Teraz mam przyjść 12+6. No i jeszcze zapisałam się do drugiego z certyfikatem na 12+5. Chociaż wolałabym najpierw u mojego a nie odwrotnie, ale w 13+5 może być za późno,a ten przyjmuje tylko raz w tygodniu. Nie wiem właśnie co zrobić.
Mia S lubi tę wiadomość
-
A jak np pojde do innego gina i on tez mi zalozy karte ciazy (bo powiem ze nie mam
Tovto pozniej jest gdzies odnotowywane, a ja np znikne i sie nie pojawie)) jak to jest ,
Nikt mnie nie bedzie szukal? Gdzie jest Mia przeciez w ciazy jest a znikla
Daisy lubi tę wiadomość
synku, trzymaj się mocno mamusi !
-
Pepitka nie pociesza mnie. Myślałam, że potem czas leci szybciej.
Kahaśka nieźleJak mieszkałam jeszcze z mamą to nie mieliśmy takiego problemu z kotem i choinką. Raz się pokuła i więcej nie podchodziła. Jedynie ubieranie i rozbieranie choinki zawsze odbywało się pod jej nadzorem
A macie przymocowaną do czegoś tą choinkę, duża jest?
Mia S ja idę na prenatalne raz w 12t3d to wychodzi od razu po świętach, bo gin mówił, że po nowym roku może być już za późno i dzieciaki mogą być za duże
Mia S lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, ja mam jutro wizytę u gina, trzymajcie kciuki
Badania prenatalne mamy w środę (w wigilię), to będzie 11t6d i myślę, że powinno być w porządku. W razie czego jutro najwyżej gin mi powie, że dzidzia jest za mała to się przepiszę na inny termin. Ale powiem wam, że pomimo, że jestem w LuxMedzie, to akurat taki okres świąteczno-noworoczny i ciężko z terminami i pomimo, że 2 tygodnie temu się zapisywalam na prenatalne to już jestem wpisana jako dodatkowa pacjentka.
-
To może i ja do Was dołączę jako Lipcóweczka 2015, jeśli mnie przyjmiecie oczywiście. Termin mam na 1 lipca
Jestem ze Śląska. W domu mam już jednego rozrabiaka, syn ma 6,5 roku.
Także witam się cieplutko i życzę spokojnej niedzieli.MarliOne, gigsa, Smartunia, mufinka, jenny88, kahaśka, Ivettka, believe, ewela86, Daisy, mała2930 lubią tę wiadomość
-
Witaj Aszka1
-
Aszka1 wrote:To może i ja do Was dołączę jako Lipcóweczka 2015, jeśli mnie przyjmiecie oczywiście. Termin mam na 1 lipca
Jestem ze Śląska. W domu mam już jednego rozrabiaka, syn ma 6,5 roku.
Także witam się cieplutko i życzę spokojnej niedzieli.
--
Mateusz23.08.2018 [*] 9t+4d
-
gigsa wrote:Pepitka nie pociesza mnie. Myślałam, że potem czas leci szybciej.
Kahaśka nieźleJak mieszkałam jeszcze z mamą to nie mieliśmy takiego problemu z kotem i choinką. Raz się pokuła i więcej nie podchodziła. Jedynie ubieranie i rozbieranie choinki zawsze odbywało się pod jej nadzorem
A macie przymocowaną do czegoś tą choinkę, duża jest?
Mia S ja idę na prenatalne raz w 12t3d to wychodzi od razu po świętach, bo gin mówił, że po nowym roku może być już za późno i dzieciaki mogą być za duże
Jak postawiliśmy drzewko to chyba logiczne, że dla niej do wchodzeniaewela86 lubi tę wiadomość