Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ivetka no te chłopy to czasem takie są, mój ostatnio baardzo mnie wkurzył, aż mnie brzuch rozbolał
Zielony Domek witaj!!!
ale mamy urodzajną grupę, chyba w żadnej tyle bliźniaków nie ma
Serena ja używam wszystkich kosmetyków tych samych co wcześniej
gigsa, Ivettka lubią tę wiadomość
-
Mia nie wiem czy można ciepłe lody ale skoro miałas ochotę to nie ma przeproś
nie martw się
Daisy nie wiem jaki u was pilates jest ale u mnie jest tak męczący że pot się ze mnie lał, nie dałabym rady chodzić w ciąży na niego. może joga albo basen?Mia S lubi tę wiadomość
-
Zielony_Domek wrote:
gigsa na kiedy masz termin?
Ja mam jednoOWODNIOWE więc chyba też jednojajowe (?)
Na przedostatniej wizycie mówił, że 9 lipiec, ale wiadomo jak to ciąża mnoga, może być nawet połowa czerwca. Zobaczymy co powie teraz jak go zapytam.
Skoro masz jednoowodniowe to jednojajowe. U mnie z tego co mówił to ciąża dwujajowa dwuowodniowa dwukosmówkowa. Może mi się parka trafichoć dwiema dziewczynkami czy dwoma chłopcami też nie pogardzę
zawsze to bardziej ekonomiczna wersja chyba
Oby choć jeden chłopiec był, bo to moje marzenie już od dawna.
Nie wiem dlaczego cała rodzina życzy nam parki. Niby żeby wszystkie dzieci w domu były jak to mówią, potem 2 dziewczynek, a potem dopiero 2 chłopaków. Dziwne te życzenia. w sumie mi z każdym dniem ważniejsze jest żeby wszystko było ok, a płeć to jednak sprawa drugorzędna. I tak pewnie zacznie się zabawa jak każdy będzie imiona wymyślał swoje, np. moja teściowa wymyśliła, że pięknie byłoby nazwać dzieci .... uwaga .... Xenia i Rob .... Przepraszam jeśli komuś te imiona się podobają, ale to akurat nie moje klimaty i na pewno imion to mi nikt narzucać nie będzie -
nick nieaktualny
-
mufinka wrote:Dziewczyny nie sa za duże te zdjęcia? zmniejszyć je?
Gigsa haha niezłe imiona
dla mnie wielkość ok
Co do imion to nie wiem co za filmy ona oglądała, ale mi się od razu z wojowniczką Xeną i Robin Hoodem skojarzyło. Skąd ona to bierze to nie wiem. Trzeba była swoje dzieci tak nazwać. Ale na szczęście kiedyś może miała inny gust i mój mąż ma zwyczajne imięWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 16:27
-
Zielony_Domek wrote:Tak jak pisałam też jestem z bliźniaków i drugi bliźniak to brat
I generalnie różni nas wszystko.
A powiedz mi czy masz jakąś magiczną więź z bratem, czy jak normalne rodzeństwo? Zawsze o tym piszą na necie i zastanawiałam się czy to nie bujda.
-
Dobry wieczór wszystkim
Ja po pracy, dlatego jak zwykle na chwilkę.
Chciałabym pogratulować wszystkim udanych wizyt! Cieszę się, że dzisiaj każda miała dobre wieści
Witam nowe koleżanki. Im nas więcej, tym lepiej!
Pisałyście o kosmetykach - ja nie zmieniłam nic w tym temacie, tylko wiadomo zaczęłam się smarować Palmersem i oliwką fioletową z Rossmanna. Czy któraś zamierza stosować Bio Oil? Ja kupiłam go już z miesiąc temu, ale później przeczytałam gdzieś na internecie, że jest zalecany dopiero od 2 trymestru, dlatego na razie czeka na swoją kolej.
A drażliwa jestem tak samo jak Wy. Kłócę się o byle bzdurę i nie mogę się często z nikim dogadać. Mam nadzieję, że to szybko przejdzieewela86 lubi tę wiadomość
-
Nie wiem jak Wy, ale ja nie mogę doczekać się urządzania pokoiku, kupowania wózki. Cały czas przeglądam strony z inspiracjami - jak urządzić pokój dla niemowlaka, oglądam wózki i non stop zmieniam zdanie, który mi się podoba. Wiem, że to jeszcze masa czasu, ale tak już mam
Mia S, gigsa, Nona lubią tę wiadomość
-
huehue smieszny musi to byc widok hehehe:P
Kot na czubku choinki. My mamy
yorka, wiec na pewno nam sie nie wdrapie na choinke:P
Ale mi ten tydzien minąl!
Witam w 13 juz tygodniu:)!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 08:15
jenny88, believe lubią tę wiadomość
-
believe wrote:Nie wiem jak Wy, ale ja nie mogę doczekać się urządzania pokoiku, kupowania wózki. Cały czas przeglądam strony z inspiracjami - jak urządzić pokój dla niemowlaka, oglądam wózki i non stop zmieniam zdanie, który mi się podoba. Wiem, że to jeszcze masa czasu, ale tak już mam
believe lubi tę wiadomość