Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Patutka wrote:Bierz magnez 2x2
Przez tydzień, czy dwa weź nospe 2x2. A luteine bralam 50mg 2x2, na początku przez tym brałam 3x2 tab. Dzięki tym dawkom stał się cud.
Dużo łeż!
Leżę praktycznie non stop, nic nie robię.. Wstaje tylko do WC i zjeść. Ok tak zrobię z tym magnezem i nospadziękuje :-* Mam nadzieję że twardnienie przejdzie a szyjka się nie skraca.
-
Maka wrote:Leżę praktycznie non stop, nic nie robię.. Wstaje tylko do WC i zjeść. Ok tak zrobię z tym magnezem i nospa
dziękuje :-* Mam nadzieję że twardnienie przejdzie a szyjka się nie skraca.
Stawianie sie macicy już nie przejdzie do porodu ale nie będzie ono aż tak niebezpieczne.
Mówię Ci, moja szyjka miała 32 mm
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Patutka wrote:To sprobuj przez tydzień 3x2 nospa 3x2 magnez i 3x1 luteina. Powinno pomoc w wydłużeniu się szyjki.
Stawianie sie macicy już nie przejdzie do porodu ale nie będzie ono aż tak niebezpieczne.
Mówię Ci, moja szyjka miała 32 mmPatutka lubi tę wiadomość
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
aisa wrote:U mnie ciąg dalszy zimy, śnieg sypie od rana
Wy tu o połówkowych a u mnie to już prawie 2 tyg poTrochę lipa, że tak wcześnie u mnie robią
I płeć wciąż nieznana, ale i tak najważniejsze że zdrowe
Miłej soboty wszystkim
U mnie dzis bylo -3 ale slonecznie wiec az tak sie nie odczuloaisa lubi tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
kama005 wrote:Witam się i ja
My za wózkiem to może niedługo zaczniemy się rozglądać
Chyba was Poproszę o wypisanie co kupilyscie i się rozejrzymy w tych modelachlub podobnych
Nowa kolejny tydzień rozpoczynasz
mysmy juz zamowili Stokke Trailz dla nas najwazniesze ze nie nalezy do ciezkich wozkow , ma chyba najwieksza gondole jaka mozna dostac (80 cm) no i pompowane kola na kazdy teren
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Izulala- w ogóle szok, że z taką szyjką Cię puścili....
Maka- jezeli bedziesz brać te leki i się oszczędzać nic się nie stanie.
Wiem co mówię.
Mi macica stawiała się ponad całą dobę. Mialam poronienie zagrażające.....2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
hehehe no akurat loczki to domowa robota z natury mam proste na tym sdjeciu az tak nie widac ale efekt wyglada tak
Niebieski z czasem sie z myje i zastanie sam szaty
ja tam nigdy o swoje wlosy sie nie martwilam i lubie odwazne zmianyjusella, aisa, Agaax, _analiza, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Patutka wrote:Izulala- w ogóle szok, że z taką szyjką Cię puścili....
Maka- jezeli bedziesz brać te leki i się oszczędzać nic się nie stanie.
Wiem co mówię.
Mi macica stawiała się ponad całą dobę. Mialam poronienie zagrażające.....
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
Zdrówka dla tych, które coś rozkłada! Kurujcie się :*
Nowa, super ciążowoy brzuch, wózek też super się prezentuje!
Figaa, witaj w klubie nieznających jeszcze płci dziecka
Naditta, gratuluję synka!
Nowatorka, ja miewam bóle jak na @., nie za często ale są. Upolowaliście jakieś meble? Bo ostatnio zdaje się że szukaliście.
Asit, super zmiana. Wcześniej też było ładnie i teraz też super. Wniosek: ładnemu we wszystkim ładnie
Maka, wg mnie poczekaj do jutrzejszej wizyty. Jeśli te twardnienia są przez zaparcia i z szyjką nic się nie dzieje to szkoda faszerować się dodatkowo nospą. Twoja szyjka była bardzo długa więc nic złego nie powinno się stać tym bardziej, że leżysz praktycznie cały czas.
Izaulala, myślę że puścili Cię bo szyjka zamknięta i twarda, do tego długość w normie choć wiadomo mogłaby być dłuższa. Jak widać lekarz wiedział co robi bo dzięki lekom i odpoczynkowi się wydłużyła.jusella lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny witam się walentynkowo :* obyśmy spędziły dzisiejszy dzień na samych przyjemnościach
Co do szyjki oczywiście trzeba ją mocno kontrolować, ale pocieszę Was, że moja koleżanka od 24 tc miała szyjkę 1,5 cm ale bardzo się oszczędzała i kontrolowała i urodzila o czasie!jusella, izulala lubią tę wiadomość
-
Nie wyznajemy Walentynek
Wasze maleństwa są bardziej aktywne rano czy czy wieczorem? Ja swoje czuje częściej wieczorem
Asit super fryz
Ja zawsze chciałam mieć takie delikatne lokiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 09:37