Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam w dniu zakochanych i wystkim zycze duzo milosci kazdego dnia
Aisa- dziekuje, zmiany od czsu do czasu sa potrzebne a juz pod wplywem cormonow jest o nie duzo latwiejaisa, jusella, alexxx lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Aisa meble mamy juz upatrzone, jeszcze w przyszly weekend popatrzymy i chcemy juz wtedy sie zdecydowac ostatecznie. Pojdzie niezla kasa bo musimy tez wymienic kanape w duzym pokoju no ale mus to mus
Co do boli na @ ja juz teraz troche przewrazliwiona jestem. Zwracam uwage na kazdy najmniejszy bol nawet bbb leciutki. Czasem nie wiem czy to zoladek mnie boli, plecy czy brzuch na dole...
Milych Walentynek dla was i waszych brzuszkowaisa lubi tę wiadomość
-
pytalam ostatnio lekarza z której strony mlody ma glowke. okazalo sie ze z prawej właśnie tam gdzie zazwyczaj czuje ruchy... teraz klucie hehe. LEKARZ mowil ze pilkarz będzie glowka bedzie pilke odbierać
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
A u mnie się wszystko wyjaśniło.. Myślałam że czuję młodego takiego węża a to jelita... Wczoraj rano też miałam twardy w dole brzucha wzięłam nospe. Byłam w ubikacji myślałam że urodze... Ale jakoś poszło. Brzuch był spory czułam się ociezale i zachciało mi się znowu. Dziewczyny za drugim razem poszło z dwa kilo
od razu lepiej... Brzuch się pomniejszyl i mam tak mięciutki i fajny teraz. Wiec na pewno przez te zaparcia. Jutro jadę syrop kupić i będę brała. A na ruchy prawdziwe to muszę jeszcze poczekać hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 11:53
jusella, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
hej
dawno mnie tu nie było, jakoś nie miałam czasu przez ślub, przeprowadzkę itp..
nie wiem jak wam , ale mi już się zaczyna sączyć mleko aż kupiłam sobie wkładki laktacyjne
ogólnie cały czas się czuję bardzo dobrzez małą też okej , fika sobie w brzuszku i bardzo często czuję jej kopniaczki
Agaax, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
kama005 wrote:Nie wyznajemy Walentynek
Wasze maleństwa są bardziej aktywne rano czy czy wieczorem? Ja swoje czuje częściej wieczorem
Asit super fryz
Ja zawsze chciałam mieć takie delikatne loki
Ja czuję zwykle rano, po śniadaniu. Wieczorem czy po południu rzadko. Śmiejemy się z mężem, że jakiś ranny ptaszek nam rośnie, tylko ciekawe po kim jak my oboje śpiochy jakich mało...
A czy któraś z Was jest mi w stanie odpowiedzieć na pytanie kiedy należy zacząć liczyć ruchy maleństwa, żeby wiedzieć, czy jest ok? I ile tych ruchów na takim etapie powinno być? Bo u mnie tego nie ma dużo, nie chcę się martwić na zapas, dzisiaj np jeszcze nie poczułam młodego ani razu.17.07.2016
-
Naditta wrote:Ja czuję zwykle rano, po śniadaniu. Wieczorem czy po południu rzadko. Śmiejemy się z mężem, że jakiś ranny ptaszek nam rośnie, tylko ciekawe po kim jak my oboje śpiochy jakich mało...
A czy któraś z Was jest mi w stanie odpowiedzieć na pytanie kiedy należy zacząć liczyć ruchy maleństwa, żeby wiedzieć, czy jest ok? I ile tych ruchów na takim etapie powinno być? Bo u mnie tego nie ma dużo, nie chcę się martwić na zapas, dzisiaj np jeszcze nie poczułam młodego ani razu.
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
Naditta wrote:Ja czuję zwykle rano, po śniadaniu. Wieczorem czy po południu rzadko. Śmiejemy się z mężem, że jakiś ranny ptaszek nam rośnie, tylko ciekawe po kim jak my oboje śpiochy jakich mało...
Mój na szczęście wdał się w mamusię - od trzech dni budzi się punktualnie o 10:53 a wieczorem do pierwszej szleje ;-( -
A czy któraś z Was jest mi w stanie odpowiedzieć na pytanie kiedy należy zacząć liczyć ruchy maleństwa, żeby wiedzieć, czy jest ok? I ile tych ruchów na takim etapie powinno być? Bo u mnie tego nie ma dużo, nie chcę się martwić na zapas, dzisiaj np jeszcze nie poczułam młodego ani razu.
W szkole rodzenia dostałam dzienniczek ruchów, które należy liczyć od 30 tc i ma ich być 10 w ciagu dnia. Jeżeli dzidziuś zrobi sobie balangę o 9 i trwa to kilka minut to liczy się jako 1 ruchizulala, kama005, Naditta lubią tę wiadomość