Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kijanka ale masz fajnie taki malutki brzuszek więc super masz szczęście
Ja to pewnie będę slonica... Brrr
Moja koleżanka urodziła córkę była 7,5 miesiąc spadało tętno więc nie ryzykowali... Mała miała ta chorobę hipotrofia. Na walentynki mają prezent choć mała jeszcze polezy w inkubatorze waga 1100 i długa na 37 cm malutka że ma jedną ręką ja podają. Na szczęście silna i sama oddycha. Łożysko miała fatalne i wód miała bardzo mało więc dobra decyzję podjęli.https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
basia7777 wrote:Kijanka ale masz fajnie taki malutki brzuszek więc super masz szczęście
Ja to pewnie będę slonica... Brrr
Moja koleżanka urodziła córkę była 7,5 miesiąc spadało tętno więc nie ryzykowali... Mała miała ta chorobę hipotrofia. Na walentynki mają prezent choć mała jeszcze polezy w inkubatorze waga 1100 i długa na 37 cm malutka że ma jedną ręką ja podają. Na szczęście silna i sama oddycha. Łożysko miała fatalne i wód miała bardzo mało więc dobra decyzję podjęli.
Fakt mało kto po mnie pozna że w ciąży... ale też wagi się boje coraz bardziejAle dzisiaj kolejna partia rzeczy poleciała do pudełka pt. po ciąży
Jejciu jakie maleństwo... ale dobrze ze oddycha sama.. dzielna dziewczyna
kama005, Agaax lubią tę wiadomość
Kijanka
-
panna truskawka wrote:łał kijanka, super brzuch! Myślałam, że tylko ja mam taki mały.
Dziś przyznam szczerze, że czułam się bardzo dobrze i nawet wyszłam z domu, zjadłam pizzę i ... nie mdliło mnie
Ja mam cały czas wrażenie, że mi w cycki idzie... idzie moje małe B, ja chce małe B
Nigdy więcej nie będę narzekać na małe cycki... przyrzekam
Teraz mdłości będą coraz rzadsze... zaczniesz żyć ja od 18 tygodnia czułam się świetnie... choć grozi to ruszeniem na zakupy
duuze zakupy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 22:12
kama005, jusella, eve90, aisa lubią tę wiadomość
Kijanka
-
kama005 wrote:Ja czytałam że od chyba 27/28 tc trzeba liczyć i powinno wynosić ok 10 na godzinę...
Teraz to za wcześnie na liczenie
Milcie uważaj na siebie! Zadzwoń jutro do gin profilaktycznie!
Czyli jak młodego dzisiaj nie czułam właściwie wcale, może coś delikatnie, ale bez pewności na 100% że to on, to martwić się nie muszę?
Mam detektor tętna, oczywiście jest ok. Ale mi położna mówiła, że ruchy są ważniejsze niż bicie serduszka...17.07.2016
-
Izulala, trzymam kciuki za połówkowe
Agaxx, fajny brzuszek, już nie ukryjesz, że jesteś w ciąży
Kijanka_88, ale masz malutki brzuch. Gdybym Cię spotkała na żywo to o ciążę bym nie podejrzewała
Naditta, na regularne ruchy przyjdzie pora. Dziecko ma jeszcze sporo miejsca więc będą dni w których nie będzie pewności czy dziecko dawało znać. U mnie starsza ciąża a nie czuje ich regularnie ani codziennie.
Maka, daj znać po wizycie u gina!izulala, Maka, Naditta, Agaax lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Witam się w 21 tygodniu
Już dwójka z przodu, ale czas zasuwa
Oj leci ten czasja to mam wrazenie jak bym niedawno robila test ciazowy (pamietam ten dzienjak wczoraj)
ja zaraz bede sie chyba brala za szykowanie pokoiku (malowanie) bo nie wiem czy pozniej bedzie mi sie chcialo.
wozek mam juz zamowiony , bedzie w 2 tyg marca najpozniej, no i jeszcze musie sie rozejzec za mebelkami i wkoncu sie na jakies zdecydowac .aisa lubi tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Kijanka super brzuszek! U mnie tez jeszcze nie za duzy, o ile zaparc nie MA...
Dzis lece po ten syrop, co polecacie.
A jak Tam u Was dziewczyny z rozstepami? U mnie 3 dni temu pojawila sie wielka czerwona linia w zaglebieniu pod piersia. Smaruje ja intensywnie, ale jestem przerazona. Wyglada koszmarnie I boje sie ze bedzie tego wiecej. Dzis prenatalne pod wieczorkiem, poczatek 20 tyg I 2 kg na plusie.
Pozdrawiam!aisa lubi tę wiadomość
-
ja mam roztepy po pierwszej ciazy ale tylko na brzuchu, w drugiej juz zadnych wiecej nie przybylo wiec pewnie teraz tez sie wiecej nie pojawi, u mnie niestety zadne kremy olejki itp nie pomogly, za to pozniej pomoglo mi solarium i opalaniesie latem sa przez to mniej widosczne i wsumie nie przeszkadzaja mi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 09:36
izulala, Ana32 lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Dzień Dobry dziewczyny.
Zabieram się za zamówienie poduchy do spania typu C czy któraś z was ma poduchę firmy super mami ? jak nie to dajcie znać jakich firm macie i czy jesteście zadowolone.
Jeśli chodzi o walentynki to spędziłam je z mężem w domku, w piątek na walentynki kupiliśmy wózek dla naszego ,,Walentego"i zjedliśmy pyszny obiad w greckiej restauracji.
W tym tygodniu w związku z moją krótką szyjką zamierzam 3-4 godziny dziennie leżeć, dodatkowo biorę luteinę i jak czuje jakiś ból brzucha to biorę nospę ale nie więcej niż 3 dziennie. muszę być dobrej myśli a jeśli na wizycie w przyszłą środę okaże się że dalej się skraca to wspomnał ze zastanowimy się nad założeniem szwu albo krążka.