Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Widzę że na tym forum stworzyło się grono tzw "vip" i same tylko do siebie piszecie , jak się odezwałam przedwczoraj z zapytaniem to nawet nikt nie zauważył i wszystkie olałyście mój post wiec żegnam się z wami bo nie ma sensu z mojej strony tu się udzielać
aga9009 lubi tę wiadomość
-
aleksja wrote:Widzę że na tym forum stworzyło się grono tzw "vip" i same tylko do siebie piszecie , jak się odezwałam przedwczoraj z zapytaniem to nawet nikt nie zauważył i wszystkie olałyście mój post wiec żegnam się z wami bo nie ma sensu z mojej strony tu się udzielać
Aleksja nie uciekaj mnie w weekend nie było i ciężko czasami nadrobić te wasze wpisy jak możesz to napisz jeszcze raz, jeśli będę coś wiedzieć to z chęcią odpowiem
Ale mi oko skacze -
Dziewczyny - jeżeli chodzi o rozstepy to powiem Wam ze u mnie pojawiła się nadzieja - przez przypadek spotkałam kosmetyczkę i w czwartek idę na zabieg dermarollerem - babka obiecała mi ze dopóki są czerwone to można je zniwelować do zera, tylko trzeba działać szybko!
zobaczymy, ja cycki mam porysowane strasznie, tragedia totalna i mam nadzieje ze to pomoze!!
ponoć będzie bolało, ale czego się nie robi dla piekna:P
Dam znać po chociaż efekty będą pewnie dopiero za miesiąc widoczne;)
Ps. Ja dziś o 17.20 mam wizyte, chyba poproszę o płytę z usg żeby pokazać M. bo znów przez pracę nie może ze mną jechać. Dziś tez odbieram dopiero wynik badań prenatalnych, bo jakoś nie spieszyło mi się po wynik, tak się bałam...Ana32 lubi tę wiadomość
19.07.2016 r. Aleksander
-
aleksja wrote:Widzę że na tym forum stworzyło się grono tzw "vip" i same tylko do siebie piszecie , jak się odezwałam przedwczoraj z zapytaniem to nawet nikt nie zauważył i wszystkie olałyście mój post wiec żegnam się z wami bo nie ma sensu z mojej strony tu się udzielać
Analiza powodzenia na wizycie i z wynikamiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 10:33
kijanka_88 lubi tę wiadomość
-
Aleksja przejrzałam wpisy od czwartku i faktycznie jest Twój post
Gratulacje z okazji ślubu i przeprowadzki
I nie obrażaj się proszę :-*
Przepraszam, że nie pogratulowałam od razu i obiecuję poprawę!aisa lubi tę wiadomość
-
Czasem jest tego sporo i trudno się odnieść do wszystkiego a czasem się po prostu coś niechcący ominie bądź niewiele się wie akurat w tym temacie.
Warto cofnąć się do momentu w którym się było ostatni raz bo czasem ktoś coś odpisze w temacie o który się akurat pytało. Dać wtedy lajka że się widziało coś co jest skierowane akurat do nas.
Mi się zdarzyło komuś coś napisać i zostało pozostawione bez lajka ani komentarza.
Wtedy się trochę odechciewa pisać.
Dlatego apel o nadrabianie wpisówAsit, Ejrene, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
aleksja wrote:hej
dawno mnie tu nie było, jakoś nie miałam czasu przez ślub, przeprowadzkę itp..
nie wiem jak wam , ale mi już się zaczyna sączyć mleko aż kupiłam sobie wkładki laktacyjne
ogólnie cały czas się czuję bardzo dobrzez małą też okej , fika sobie w brzuszku i bardzo często czuję jej kopniaczki
U mnie żadnych wycieków z piersi nie ma. W pierwszej ciąży mleko pojawiło się po porodzie dopiero. -
Wczoraj skończyłam kocyk dla Szymka i się chwalę
i jeszcze skarpeteczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 11:00
aisa, Asit, eve90, nowatorka, kijanka_88, _analiza, nowa!, MirelS, Wiola90, Ejrene, mamuśka1, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Ana, to i u Ciebie kciukamy za połówkowe!
Analiza, a u Ciebie za wizytę i wyniki
Kama, Ikea ma spory wybór tak jak Ana pisze. Ja jeszcze patrze na allegro tylko na szersze niż na wyższe.
Asit, powodzenia w szykowaniu pokoiku dla Juniora
Nowa, zdaje się że magnez jest jeszcze polecany krótkoszyjkowcom
Ja mam rozstępy na boczkach, na brzuchu nie. Dokładnie takie jak ma moja mamaW poprzedniej ciąży smarowałam palmersem.
Ana32 lubi tę wiadomość
-
nowa! wrote:Dzień Dobry dziewczyny.
Zabieram się za zamówienie poduchy do spania typu C czy któraś z was ma poduchę firmy super mami ? jak nie to dajcie znać jakich firm macie i czy jesteście zadowolone.
Dołączam się do pytania koleżanki. I jeśli polecacie to jakiej firmy?
Mnie od zeszłego tygodnia bolą plecy, stąd zainteresowanie poduszką. Ale też zastanawiam się co jeszcze może mi pomóc?aisa lubi tę wiadomość
Kazik - 04.08.2016
Aniołek -
jusella wrote:Wczoraj skończyłam kocyk dla Szymka i się chwalę
i jeszcze skarpeteczki
no sliczny ja dzis bede sie rozgladac za jakims wzorkiem z tego linka co mi dalas wczesniej i tez wezme sie za robotemam nadzieje ze mi sie uda, a ile czasu robilas swoj kocyk???
jusella lubi tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Grzybka wrote:nowa! wrote:Dzień Dobry dziewczyny.
Zabieram się za zamówienie poduchy do spania typu C czy któraś z was ma poduchę firmy super mami ? jak nie to dajcie znać jakich firm macie i czy jesteście zadowolone.
Dołączam się do pytania koleżanki. I jeśli polecacie to jakiej firmy?
Mnie od zeszłego tygodnia bolą plecy, stąd zainteresowanie poduszką. Ale też zastanawiam się co jeszcze może mi pomóc?
Na ból pleców najlepsze ćwiczenia -
Witam witam
Jusella śliczny kocyk, zanim ja bym coś takiego zrobiła to normalnie nie wiem ile czasu by minelonarazie łapie podstawy
Co do poduszek to ja mam typu C z motherhood, jest wygodna dobrze zrobiona, jedyne co to strasznie duza, kawał łóżka zajmuje jak nicaisa, jusella, Maka lubią tę wiadomość
-
Dla Waszej informacji pojawiły się już daty bezpłatnych warsztatów w roznych miastach m.in. Warsztaty Mamo to ja, i na stronie mamawie.pl
Miałam okazję raz być na podobnych ale jakoś tematyka mnie nie zachwyciła te wydają się być ciekawe. Bierzecie udział w takich akcjach?
Napiszcie mi plis jakie herbaty pijecie: smaki, marki. Ja dziś obudziłam się o 3:30 i oglądałam tv do 5. Nie wspomne, ze od tygodni budze sie o 6. Wydaje mi się, że nie mogłam spać przez czarna herbatę wypita przed snem. Innych pomysłów nie mam.jusella, aisa, kama005, Ana32 lubią tę wiadomość
Marcel Zdzisław vel. Pająk
PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle
-
Jusella, super kocyk i skarpetki
Asit, ja mam wizję na pokój Jaśka. Młodsze będzie z nami spało więc jemu/jej jeszcze nic nie szykuje. Jak coś pokombinujesz z pokoikiem to się pochwal
Jak na poniedziałek to się słabo rozkręcacie coś kobietki, ruch tu dziś słabiutki...
Idę z Jaśkiem na śniegAsit, jusella lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Ja nie mam takiej poduszki więc nie podpowiem, ale kilka dziewczyn ma to na pewno dadzą znać. Ja sobie radziłam z kołdrą pomiędzy nogami i częścią pod plecami...
Na ból pleców najlepsze ćwiczenia
Helllo,
Ja mam poduche ale większe C taką którą później można związać i młodą do środka położyć, już kiedyś pisałam że ta poducha mi życie odmieniła i po porodzie się nią na pewno nie rozstaje... uwielbiam ja.. sięga mi do połowy pleców, ma odpinaną poszewkę do prania i jest wypełniona gąbką a nie kuleczkami...
Wieczorem mogę sprawdzić jaka firma.
Maka, Grzybka lubią tę wiadomość
Kijanka
-
eve90 wrote:Witam witam
Jusella śliczny kocyk, zanim ja bym coś takiego zrobiła to normalnie nie wiem ile czasu by minelonarazie łapie podstawy
Co do poduszek to ja mam typu C z motherhood, jest wygodna dobrze zrobiona, jedyne co to strasznie duza, kawał łóżka zajmuje jak nic
ja tez podstawy wiec moj kocyk bedzie zwykly ale mam nadzieje ze chociaz uda mi sie zrobic do konca heheeve90, aisa lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
kama005 wrote:Słuchajcie a my szukamy jakiejś wysokiej komody. Widział ktoś może gdzieś?
Dzisiaj poprosiłam kolegę aby wysłałammi stronę mebli swojej córki.... firma babydeco.eu zakochałam się... są komody łóżeczka przewijaki... tylko ta cena ;(
Ja dzisiaj wizytuje o 16:00 badań oczywiście nie mam zrobionych bo czasu nie było, o 12 ruszam do labu
No i ogłaszam wielki dzien ... zrezygnowałam z jednej pracy... bo mąż mi już groził że się ze mna rozwiedzie... wtorki ogłaszam dniem wolnymaisa, jusella, Agaax, eve90, Ana32, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Kijanka
-
Asit wrote:no sliczny ja dzis bede sie rozgladac za jakims wzorkiem z tego linka co mi dalas wczesniej i tez wezme sie za robote
mam nadzieje ze mi sie uda, a ile czasu robilas swoj kocyk???
Kocyk zaczęłam dokładnie 9 lutegoi robiłam raczej wieczorami no i dużo nadrobiłam na krzywej cukrowej
.
Kocyk ma wymiary 65x75 cm i "poszło" mi 200 g włóczki (podwójną nitka robione) Peonia firmy Anilux (ma certyfikat "Bezpieczny dla niemowląt") - nie przypuszczałam, że będzie aż tak wydajna.
Asit, eve90 lubią tę wiadomość