Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
My walczymy u Malego z katarem bo kolejny zabek wychodzi bo gdy bieze cos do buzi to placze.. Oby szybko wyszedł.
My cycujemy nadal ale nie wiem ile karmien bo nie liczyłam .
2-3razy ma takie dłuższe cycowanie i w miedzy czasie kilka gdzie pociągnie troszkę i basta .
Lubi bardzo przytulać sie do cycusia
-
hej Dziewczyny ale tu cisza. Jak dzieciaczki? Czas tak szybko leci... juz 9 miesiąc. Wyszedł nam 7 ząbek, mały w końcu zaczął Raczkowac i oDrazu próbuje na nogi wstawać. Dziś jedziemy na powtórne badanie słuchu, już pewnie grzecznie nie usiedzi jak przy pierwszym. pozdrawiamy z Małym Lobuzem
-
WDŚ wrote:hej Dziewczyny ale tu cisza. Jak dzieciaczki? Czas tak szybko leci... juz 9 miesiąc. Wyszedł nam 7 ząbek, mały w końcu zaczął Raczkowac i oDrazu próbuje na nogi wstawać. Dziś jedziemy na powtórne badanie słuchu, już pewnie grzecznie nie usiedzi jak przy pierwszym. pozdrawiamy z Małym Lobuzem
-
A tak w ogóle to zaczynamy chodzić. Przedwczoraj miała mega wenę na chodzenie i przedreptała pół pokoju aż byliśmy w szoku! Normalnie siedzieliśmy i nam kopary opadły zamiast próbować ja nagrać
Agness27 lubi tę wiadomość
-
witajcie.
jak tam maluchy wasze??
ja dzis u małego zauwazyłam górna lewa jedynke ale zaraz patrzec jak bedzie czuc kolejne u góry bo dziasło juz przeciete a co sie nam napłakał i nagorączkował przez te ząbki-bidulek
pierwszy raz tak bolesnie zareagował na wychodzenie zabków ale to moze od tego ze jakby 4 nraz na górze mu szły bo tak mamy 2 jedynki na dole no i zaraz stuknie 10miesiecy -jak ten czas zasówa
-
kijanka_88 wrote:Solcoseryl pasta adhezyjna ( bez recepty .
A dzidź piękny duży, 300g waży ma się dobrze, szyjka 3,8 co więc długa. A łożysko nawet nie wiem gdzie mam, bo nie zapytałam. Ale jakiś szczególnie żywiołowy ten mój małymi chyba nie jest -