Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
My wodę, ale to sporadycznie, bo nie chce. Żadnych soków i herbat przynajmniej do pierwszego roku nie podam, bo wszędzie gdzie czytałam, czy byłam na warsztatach dla kobiet w ciąży lub dla mam, to mówili, że soki to najgorsze co możemy dać dziecku.
-
Cześć dziewczyny u nas ząbków nie widać ale strasznie Pawełek się ślini i gryzie swoje raczki nie lubi. Gryzaków Co do picia to my dajemy herbatkę z koperku i soczek z jabłek własnej roboty i dodatkowo serie soczków bio hipp tylko rozrobionej pół na pół z woda jabłko marchewka i śliwka
-
WDŚ wrote:mój mały tez nie siada, posadzone tez nie siedzi bo się chwieje. Mamy od fizjoterapeutki zakaz zasadzania go bo nie jest na to gotowy wiec jak jest na kolanach to jest jeden wielki krzyk bo nie chce być w pozycji pol leżącej.
-
nie jedziemy na ćwiczenia do fizjoterapeutki, mamy z nim sami ćwiczyć pozycję do czworaczkowania i przez to ze ma jeden mięsień grzbietowy bardziej rozwinięty musimy ćwiczyć drugi. Kazała nam przyjechać jak mały zacznie Raczkowac albo siadać bo by chciała zobaczyć jak mu to wychodzi
-
Nasza siada sama ale jeszcze z podporem. Chociaż zdarza jej się usiąść już normalnie. Fizjoterapeutka powiedziała że spokojnie usiądzie w końcu sama
U nas mega przeziębienie. Młoda chyba coś ode mnie podlapala. Ehh. Oskrzela nie są w 100% czyste ale jest jeszcze ok. Podajemy jej leki.
Górna jedynka jedna jest już widoczna a druga ani myśli się przebić. -
Witam
Dawno mnie tu nie było...
Jak tam Wasze maluszki?
Moja Jagódka ma sie dobrze, raczkuje, sama siada i wstaje na kolankach przy czym jej sie udazębów dalej brak.
Dalej się karmimy, a rozszerzoną diete mamy juz od 4 miesiąca, ogólnie jest z tym ciężko bo Jagoda jest bardzo wybredna, najchetniej to by jadła wszystko to co my albo je po prostu to co lubi. No i nie chce pic wody, herbatek, soków. Chociaz mm czasami wypije.
PozdrawiamyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 21:39
l
-
Pat123 Jagódka 26 stycznia wazyla 7800g, pediatra mowila ze dobra waga
a Oliwka ile wazy? Moja zjadla dzisiaj calą zupke (sama jej gotowalam) plus caly sloiczek suszonych sliwek z gerbera, bo ostatnio ma problemy z kupką, gdzie nigdy nie miała. A z owoców najbardziej lubi gruszki ktore kupuje w Biedronce pakowane w takich woreczkach bo są bardzo slodkie. No i sliwki lubi, jabłka kilka lyzeczek tez czasem zje.
l
-
Hej dziewczyny!
Razem z przyjaciółką prowadzimy sklep internetowy z odzieżą dla maluszkówDajcie prosze lajka na facebooku i zaglądnijcie na stronę, może Wam się coś spodoba!Zachęcam i pozdrawiam!
link do fb: https://www.facebook.com/babelusklep/
link do sklepu: www.babelu.pl
-
Pat123 wlasnie zapomnialam o bananie
tez robimy taką mieszanke jabłko-gruszka plus banan.
Milcia to ladna wagaja teraz nie wiem ile Jagoda waży.
Spią Wasze maluchy normalnie w łóżeczkach czy z Wami? Młoda od urodzenia śpi ze mną, bo tak jest mi latwiej karmić ją w nocy cyckiem, choc od jakiegos czasu po nakarmieniu i zasnięciu przekładam ją do łóżeczka, bo od kąd jest mobilna to boje się ze mi spadnie z łóżka. Ale jak juz ide spac i sie przebudzi na karmienie to juz zostaje ze mną. W ogole to z niej mega przytulas, albo zasypia przy cycku albo wtulona we mnie lub w moją reķe. No i boi sie obcych hihiogolnie jest w wiekszosci przeciwienstwem mojego syna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 21:43
l