Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczyny,
Witam nowe kolezanki ☺
Milcia zdrowka dla Was. Moje dzieciaczki tez po chorobie teraz mnie troche cos bierze ale mam nadzieje ze mnie nie rozlozy...
Co do spania w nocy to od niedawna jest u nas duzo lepiej. Zasypia ok 19-20 pobuka ok 23 3i6.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2017, 22:18
Agness27 lubi tę wiadomość
-
Elza milo ze napisałaś tu bo dawno Cie nie bylo .
Ale dziś ciezki dzień miałam... Ech.
Od rana boli mnie glowa i ogólnie czuje takie rozbicie bo 2noce z rzędu zarwane..
Pierwszej nie mogłam cos zasnąć a drugiej z kolei maly co 2gidz robił pobudkę.
Wczoraj córkę zaprowadzilam na sankach do przedszkola bo dużo śniegu ponownie napadalo ale sie cieszyla bo ostatnio to miesiac temu tylko jednego dnia jezdzila na sankach i 3lata temu .
Po przedszkolu poszliśmy zjeżdża z górki takich malych.jedna kolo przedszkola akurat a druga w połowie drogi do domu
Troche ludzie sie dziwnie patrzyli jak jedna reka trzymałam spacerowke a druga ciagnelam sanki ale co tam czego sie nie robi dla dzieci szczególnie ze śnieg zima to u nas rzadkość
Dziś tylko mala po przedszkolu na sanki wzięłam i akurat jeszcze kolo przedszkola na górce spotkala dzieci ze swojej grupy ale się fajnie bawiły .
Przypominalo mi sie moje dzieciństwoSanna, elza12 lubią tę wiadomość
-
Pat to super ze śliweczka pomogla ponoc najlepsza jest z bobowity
W sumie ja brałam z gerbera i tez kupa ladnie poszla
Milcia ale was rozłożyło
Zdrówka x3 wam życzę i szybkiego wygonienia brzydkiej choroby!!
Buziaczki dla Was :*
Elza a co tam u Was słychać opowiadaj
-
Hej hej ☺
Sanki w jednej rece a wozek w drugiej to niezla kombinacja tez taka znam chociaz sniegu troche malo no ale trzeba korzystac poki jest mozliwosc. Chociaz moi teraz po chrobie wiec wyglupy na sniegu musza troche poczekac.
Kacperek ma dwa zabki ☺ oba wyszly niemal jednoczesnie ☺ a tak pozatym wprowadzilam karmienie mieszanie i mimo moich obaw ladnie zlapal butle ☺
Agnes wspolczuje nieprzespanych nocy a jak dzisiejsza lepiej juz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2017, 09:23
Agness27 lubi tę wiadomość
-
Wszystkiego nalepszego dla Kacperka :* Widze Agness ze aktywnie z dzieciaczkami spędzasz czas to super trzeba korzystasz z tego ze jeszcze trochę śniegu zostało Moje drogie zwiekszylyscie swoim pociecha suplementacje witamy D? Bo podobno po pol roku się daje więcej?
Agness27, elza12 lubią tę wiadomość
-
No dzis na szczęście lepiej ale dopiero teraz chwila na odpoczynek bo od rana sporo spraw do załatwienia.
No korzystaliamy ze śniegu dopóki jest
A nasz Wojtuś wczoraj skończył 7 miesięcy
Wojtek juz ladnie sie obraca i jest bardzo towarzyski
Dzis byliśmy u kolegi z przedszkola w domu bo zlamal noge i 2tyg jeszcze musi siedzieć a tak bidulek tęskni za przedszkolem.
Dzis jeszcze jeden chlopczyk z grupy go odwiedził bo tata go przywioz i bawili sie we trójkę
A moja córcia jest Bartka ulubiona koleżanka plus jeszcze dwie dziewczynki z grupyPat123 lubi tę wiadomość
-
no i jesteśmy po wizycie u fizjoterapeutki. Nie miała do małego zastrzeżeń tylko się okazało ze ma mięsień grzbietowy z jednej strony bardziej rozwinięty i musimy z nim ćwiczyć druga stronę. A nóżek nie musi wcale jeszcze podkurczac do pozycji czworaczkowej. Idą mu górne jedynki i wyjść nie mogą, masakra jakaś marudzenie i potok sliny
Najlepszego dla 7miesieczniakow :*Sanna lubi tę wiadomość
-
Kama wszystkiego najlepszego dla Wikuni :*
WD§ u nsz idą pierwsze zabki i maly daje ostro popalić bo bidulek marudzi,dużo poplakuje i również ślini sie na potęgę.
Dzis odpukać troszkę weselszy jest i nie marudzi aż tak bardzo no i do tego jak zasnal ok 21 to obudził sie 3.40 i ok 7rano na cyca .
Próbowaliśmy banana ostatnio i bardzo mu posmakował a kiwi mię bardzo-byc może za kwasna byla bo się strasznie krzywil
-
U nas przebiła się górna jedynka. Dziąsło jej krwawi. Pobolewa ja to ale mimo wszystko dzielnie to znosi. Ma troszkę więcej śliny ale nie tak dużo. Jestem pod wrażeniem jak ładnie przechodzi Ząbkowanie. Dolne jedynki bezobjawowo, teraz też nie ma tragedii
My byłyśmy ostatnio u rehabilitantki. Powiedziała nam że Wiki potrafi to co powinno umieć roczne dziecko. Zwróciła nam na kilka rzeczy uwagę i kolejna wizyta za miesiąc. -
a nas dopadło chorobsko, tzn bardziej małego. dostał antybiotyk bo ma zapalenie oskrzeli podanie go to jest masakra. I od dwóch dni zaczął goraczkowac co temp uda mi się zbić, rośnie na nowo. nie wiem czy to przez chorobę czy górne jedynki, które widać ze go męczą.