Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Milcia jak się Dzisiaj czujesz?
Kijanka stokrotka powodzenia na wizytach. Trzymam kciuki i dajcie znać.
Co do herbat ja pije zwykła czarna Liptona.
Kocyk fajny.Ja tak nie umiem ale może się kiedyś zabiorę.
Jeśli kogoś pominelam to przepraszam ale siedzę na tel i to nie jest takie łatwe
O aferze na grudbiowkach słyszałam ale nie czytałam. Masakra... To na OF czy na BBF?jusella, aisa lubią tę wiadomość
-
Kama ja też jestem na kupnie komody i wybieram z IKEI dokładnie taką: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80178612/#/60218015
Nowa! Ja mam poduchę motherhood i jest bardzo wygodna, tylko mąż narzeka bo jak na niej śpię to podobno bardzo chrapie
Aleksja ja to mam w ciąży sklerozę siódmego stopnia i zanim przeczytam wpisy to juz nie pamietam co chciałam napisać... Wszystkiego dobrego!
Co do herbat to u mnie króluje: pokrzywa, melisa, zielona z liczi ( Vitax) i żurawinowa ( trzeba dobrze czytać skład, ostatnio znalazłam herbatę żurawinowa która miała jej w składzie aż 1%)
Dziewczyny a co to za afera bo ja nic nie czaję
U mnie kryzys ... Na ostatniej wizycie wyszły bakterie w moczu, wiec dostałam Monural a dzis rano budzę się z opuchnięta buzia i okazuje się , że mam ropę na dziąśle ...
Agaax lubi tę wiadomość
-
Maka, truskawka - współczuje wymiotów. Ale na szczęście to już takie bardziej jednorazowe przypadki a nie ciągłe. Życzę żeby całkiem już minęły
Panna truskawka, ja mam poduszkę do karmienia, odkupiłam od znajomej i byłam z niej bardzo zadowolona. Tylko, że nie mam porównania z żadną inną więc nie wiem w sumie czy są warte ceny.
MirelS, jak to dobrze że wstrzymałaś się z zamawianiem tych rurek120 zeta w kieszeni na inne przyjemności
Co do mdłości i płci to szwagierka rzygała jak kot do 4 miesiąca, słaba i blada wciąż była i będzie chłopak w majuU Niej teoria z wymiotami i dziewczynką się nie potwierdza.
Stokrotka, no to kciukamy za wizytęDaj znać po
MirelS lubi tę wiadomość
-
MirelS wrote:i poród lekki i dzieciątko zdrowe, tego Ci życzę
Ty chyba czekasz na dziewczynkę jeśli dobrze pamiętam? Ciekawe ta teoria z płcią jak się sprawdza.Podobno z dziewczynkami się właśnie wymiotuje, u mnie jeszcze nic nie wiadomo
Ja słyszałam tylko o tym, że dziewczynka zabiera urodę matce. Bzdura.
Ale co do tego co napisałaś, to mam koleżankę, który rzygala całe 9 mcy, bardzo rzadko z tego powodu z domu wychodziła, masakra. I urodziła dziewczynkę
U mnie zapowiada się na chłopca (95%) i rzyg był tylko raz, gdzieś w 8 tyg.
Więc może coś w tym jestale jak wszystko trzeba to z przymrużeniem oka traktować, bo tu Przecież chodzi o hormony, płeć nie ma nic do tego
aisa lubi tę wiadomość
17.07.2016
-
kama005 wrote:Lukne w Ikei.
Ja potrzebuje wyższa niż szerszą że względu właśnie na ograniczone miejsce w naszej sypialni.
Siedzę w urzędzie (stare baby śr wchodzą bez kolejki a ja głupia grzecznie siedzę z numerkiem) i pomału was nadrabiam...
A tak serio jak nigdzie Ci się nie spieszy to czekaj cierpliwie i z nami klikaj -
Maka wrote:Na BBF. Trzeba uważać kochane. Ja Ne Ovf jestem od 3 lat i takich afer pamiętam conajmniej ze 5.
Kilka podobnych afer pamiętam, ale zdecydowanie więcej jest na bbf bo to już ciążowo to i niestety większe pole do popisuPrzykre to...
-
MirelS, nie bardzo umiem doradzić w kwestii pęcherza.. Chyba tylko żeby dużo pić, żurawina dobrze też działa na układ moczowy...
W sprawie afery na grudniówkach to zajrzałam do nich po wpisie Maki i chyba jest tak:
W skrócie to Flakonik podawała się za inną kobietę (tą kobietą jest holenderka zdaje się i ma profil na instagramie). Inna forumowiczka trafiła na profil tej kobiety i zaczęła się zagłębiać i wszystko wskazuje na to, że Flakonik cały czas pisała o sobie jakby była tamtą kobietą. -
Naditta wrote:Ja słyszałam tylko o tym, że dziewczynka zabiera urodę matce. Bzdura.
Ale co do tego co napisałaś, to mam koleżankę, który rzygala całe 9 mcy, bardzo rzadko z tego powodu z domu wychodziła, masakra. I urodziła dziewczynkę
U mnie zapowiada się na chłopca (95%) i rzyg był tylko raz, gdzieś w 8 tyg.
Więc może coś w tym jestale jak wszystko trzeba to z przymrużeniem oka traktować, bo tu Przecież chodzi o hormony, płeć nie ma nic do tego
hihi no jasne, że nie można brać tego wszystkiego na poważniemi np. jedni mówią, że bedzie chłopiec, bo "nie puchnę" i "nie brzydnę",a, drudzy, że pewnie dziewczynka, bo rzygałam i popsuła mi się cera
okaże się mam nadzieję za 10 dni na wizycie..
Tej afery nie ogarniam też za bardzo to nie wytłumaczę..
kama stare baby w kolejkach są najgorszeja raz poszłam z rwą kulszową, wyłam rzewnymi łzami z bólu i mnie france nie przepuściły w kolejce...;/
aisa lubi tę wiadomość
-
aisa wrote:MirelS, nie bardzo umiem doradzić w kwestii pęcherza.. Chyba tylko żeby dużo pić, żurawina dobrze też działa na układ moczowy...
W sprawie afery na grudniówkach to zajrzałam do nich po wpisie Maki i chyba jest tak:
W skrócie to Flakonik podawała się za inną kobietę (tą kobietą jest holenderka zdaje się i ma profil na instagramie). Inna forumowiczka trafiła na profil tej kobiety i zaczęła się zagłębiać i wszystko wskazuje na to, że Flakonik cały czas pisała o sobie jakby była tamtą kobietą.
właśnie tak myślę, że chyba na razie polecę po jakąś herbatkę żurawinową do sklepu i zobaczymy
to musi być jakaś psychopatka... -
Tez się zastanawiałam co za afera;) dziwne rzeczy, dziwneee...
Kciukam za pozostałe dzisiejsze wizyty - ale nikt pod względem paniki mnie nie przebije - samej wizyty się nie boję ale do tego stopnia mam strach przed wynikiem prenatalnych ze odebrałam wynik i od razu schowałam do teczki - poczekam aż lekarz coś powie!
Co do poduszek - ja mam z allegro, nawet chyba linka tu wstawiałam i jestem zadowolona ale kręgosłup czasem i tak mnie boli- z tym ze ja się w nocy kręcę strasznie i to może dlatego. ...19.07.2016 r. Aleksander
-
MirelS wrote:i poród lekki i dzieciątko zdrowe, tego Ci życzę
Ty chyba czekasz na dziewczynkę jeśli dobrze pamiętam? Ciekawe ta teoria z płcią jak się sprawdza.Podobno z dziewczynkami się właśnie wymiotuje, u mnie jeszcze nic nie wiadomo
Wybaczę jej każde rzyganie
Bardzo chciałam dziewczynkę
aisa, Patutka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Oldżi współczuję tego opuchnięcia, byłaś z tym u dentysty?
Truskawka inne mamusie właśnie tak mówią, że po porodzie zapomina się i wybacza wszystkie nasze cierpienia
Nowatorka ja też od kilku dni czuję takie, że nawet widać jak się skóra ruszaostatnio siedzę w aucie a tu takie puk puk czuję i sama do siebie się śmiałam
nowatorka, aisa, eve90, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Ale Wam zazdroszczę ruchów! Ja chyba powoli delikatnie coś czuję. Takie specyficzna kucia. Dwa razy mi się wydawało, że pod ręką poczułam, choć na razie to nie jestem pewna..
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. MY dopiero w przyszły piątek..aisa lubi tę wiadomość