Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny!!!
bylan na prenatalnych polowkowych u lekarza z certyfikatem.... wszystko dobrze. wszystko ok. leksrz powiedzial ze widzi wszystko pozytywnie,) mlody nie chciał pokazać buzki w 4d:( byl plecami trzymal sie za głowę wiec tylko widziałam raczke kawalek glowki i uszkoale i tak jest piękny
aisa, nowa!, mamuśka1, eve90, jusella, MirelS, Naditta, Agaax, MartaT, _analiza, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
Ja czuje tylko delikatne ruchy, dość wyraźne i od dłuższego czasu, ale nie są za mocne i pod ręką też nie specjalnie je wyczuwam.
Może przez to, że druga ciąża i co nieco mam już rozciągnięte i dzidzia ma więcej miejsca... nie mam pojęcia...
Na mocne kopniaki jeszcze będziemy narzekać pod koniec ciąży
Analiza, Ty to jesteś krejzolJa bym chyba nie wytrzymała i zerknęła na wyniki
Truskawka, to oby była dziewczynka!!Bo jak to synek powoduje takie atrakcje to będzie lekkie rozczarowanie...
Agaax, _analiza lubią tę wiadomość
-
izulala wrote:hej dziewczyny!!!
bylan na prenatalnych polowkowych u lekarza z certyfikatem.... wszystko dobrze. wszystko ok. leksrz powiedzial ze widzi wszystko pozytywnie,) mlody nie chciał pokazać buzki w 4d:( byl plecami trzymal sie za głowę wiec tylko widziałam raczke kawalek glowki i uszkoale i tak jest piękny
izulala gratuluje udanej wizyty. A powiedz mi jak twoja szyjka bo cos kojarzę ze miałaś z nią problem? -
izulala wrote:hej dziewczyny!!!
To teraz czekamy na pozytywne info od reszty dziś wizytujących -
Moje dziecię na pewno się świetnie bawi w bicie mamusi w dole brzucha...
Co do pęcherza wypij ten Monural bo to Bezpieczne dla kobiet w ciąży. Ja go kiedyś brałam jak się starałam i mi pomógł po jednym dniu. Do tego dużo wody i żurawiny i powinno minąć.
Izulala gratuluję udanej wizyty.
Coś jeszcze miałam napisać ale zapomniałamcholera slepne i mnie Skleroza bierze. Mam nadzieję że to minie
W urzędzie babeczki od wielkiej łaski zmieniła mi dane w systemie. Jak ka pracować tu za karę to niech zmieni pracę!
Nie mówiąc o tym że wiele osób podchodzi nie przygotowanych do okienka... Jedna kobitka nie mogła se wcześniej wypisać danych z umów i aktów notarialnych bo to ka chyba przerosło... Tragedia... I dlatego była tak długo obsługiwana bo babeczka musiała to WsYstko czytać...
Na obiad zrobiłam mężowi schabowy
Jaki zadowolony był a na wieczór Idziemy do Jeffsa ze znajomymi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 16:32
jusella, aisa, MirelS lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jestem po wizycie, szyjka twarda, zamknięta ma 4 cm. I największy zonk... Pan dr widział dziewczynkę, nie Bartusia...
kama005, jusella, nowatorka, aisa, Wiola90, eve90, mamuśka1, Naditta, MirelS, Agaax, stokrotka2013, Kasiulina, _analiza lubią tę wiadomość
-
nowa! wrote:izulala gratuluje udanej wizyty. A powiedz mi jak twoja szyjka bo cos kojarzę ze miałaś z nią problem?
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
aisa wrote:Super, gratulacje!! Pisałaś, że będziesz miała jeszcze jedno badanie więc i za tamto kciuki zaciśnięte. Choć po dobrych info od tego lekarza spodziewamy się tylko potwierdzenia dobrych wieści
To teraz czekamy na pozytywne info od reszty dziś wizytującychMaka, jusella, aisa lubią tę wiadomość
jusella wrote:No to Maka masz rozkminkę
chyba Mała rozrabiaka Ci się szykuje skoro od początku Mamę "w konia" robi
Na to kochana wygląda. Chociaż na początku czułam dziewczynkę.. I ta cera okropna i rzygansko w nieskończoność. No ale nic trzeba nam czekać na wyjaśnienie jeszcze z 3 tygodnie.aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
izulala wrote:lezenie odpoczynek spowodował wydłużenie jej z 26mm na 33mm ,) twarda zamknięta;)
Izulala a jak wyglądało u ciebie leżenie ? wstawałaś do wc i na jedzenie czy ogólnie więcej leżałaś ale szybkie zakupy wchodziły w grę.
czy lekarz teraz Ci coś zalecił czy możesz w miarę normalnie funkcjonować ? -
Maka wrote:Widziałyscie tą aferę na grudniowkach 2015 z Flakonikiem ? Kurcze naprawdę trzeba się pilnować żeby nie zaufać jakiejś psychopatce
Przykre to.
Maka z ciekawości zobaczyłam o co chodzi z tą aferą na innym forum i ogólnie uważam że to przykre bo wydaje się że piszemy z prawdziwymi osobami a tu taki zonk.. mam nadzieje, że u nas takiej sytuacji nie będzie...Maka, kijanka_88 lubią tę wiadomość
-
Kochane ja teraz już nie nastawiam się na nic. Dla mnie na razie to szok. Co do imienia jeśli chłopiec to Bartuś albo Igor, jeśli dziewczynka to Iga albo Maja
Ja mam nadzieję że jeśli zzyjemy się bardziej, poznamy to założymy jakąś grupę zamknięta na fcb, żeby zdjęcia naszych okruszkow nie wpadły komuś do łap. Bo na takich forach to wszystko możliwe.jusella, aisa lubią tę wiadomość