Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Bonjour mamuśki! A miało być tak pięknie... U mnie pogoda straszna. Szaro i tylko czekać aż będzie lało... A tu trzeba dupe ruszyć jakieś pranie zrobić i obiad..
Śniadanie to ja jem z rozsądku - zazwyczaj kromka chleba, później śliwka, pomarańcza i kiwi.
2 dni do wizyty, ole!
Aaaa! Zgadnijcie ile będę czekała na wizytę u ortopedyAsit, jusella lubią tę wiadomość
-
stokrotka2013 wrote:Właśnie dostałam smsa o warsztatach mama wie kurcze ale jaja myślałam że mnie nie zapisali bo nie miałam przyomnienua na @.
Bylyscie może na takich warsztatach jeśli tak to poproszę o kiła info co i jak ?
Ja byłam na Bezpiecznym Maluchu. Teraz idę na Planeta Dziecko i Mamo to ja, takie kombo mam jedne po drugich.
A ty na jakie się wybierasz i kiedy?
Ja już po obiedzie. Teraz trawię cukierNa czereśnie to i ja wpadnę chętnie. Kocham, w przeciwieństwie do wiśni. Czemu czereśnie nie są tak popularne? Gdzie moje wymarzone dżemy czereśniowe, ciastka z czereśnią itd.?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 13:19
TheForfie, stokrotka2013, jusella lubią tę wiadomość
-
olcia_2209 wrote:Znów zagubiłam listę
na której stronie jest wrzucona przez kogoś lista do gemini? zapisałam i nie wiem gdzie..
Olcia, najlepiej od razu robić print screen i zapisać gdzie w folderze, nie trzeba potem szukać. Ja tak robię, żeby potem na spokojnie do tego wrócić.
17.07.2016
-
jeśli chodzi o pieluszki to ja tak samo jak stokrotka kupilam.
Jusella wpadam na czeresnie! moi tesiowie maja ale zaraz szpaki i m wyjadają...
analiza no z 4 lyki wzielam dla popicia bo to nie dalo by sie zdzeierżyćjusella, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Ja tak zastanawiam sie nad kupnem dady 1 lub babydream 1 (fajne są bo jak cos jest w pieluszce to pojawia sie niebieski pasek )
Potestuje te zeby sprawdzić czy Wojtkowi będzie odpowiadać
Dzis kupiłam 3 bluzeczki na krotki rękaw dla córci w pepco a wczoraj nowe spineczkibz frotkami(w równanie są komplety po 3.99) .jusella, Agaax lubią tę wiadomość
-
Dalile wrote:Ja byłam na Bezpiecznym Maluchu. Teraz idę na Planeta Dziecko i Mamo to ja, takie kombo mam jedne po drugich.
A ty na jakie się wybierasz i kiedy?
Ja już po obiedzie. Teraz trawię cukierNa czereśnie to i ja wpadnę chętnie. Kocham, w przeciwieństwie do wiśni. Czemu czereśnie nie są tak popularne? Gdzie moje wymarzone dżemy czereśniowe, ciastka z czereśnią itd.?
W najbliższą sobotę w Lublinie mama wie i tylko tyle resztę przegapilam mmm.https://www.maluchy.pl/li-72585.png
Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia)
-
Kot_bury, wszystkiego najlepszego dla męża z okazji wczorajszych urodzin!
Agness, fajny wózek i tanio
Nowatorka, ciekawie się prezentuje fura córeczki
Basia, zdrówka dla syna i żeby Was nie wzięło!! Jak bez innych objawów to może 3dniówka?
Ja normalnie jem śniadaniajusella, nowatorka, Agaax, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Ja też po krzywej cukrowej
Glukoza 75 o smaku limonkowymPamiętam, że dwa lata temu była bezsmakowa
A tak wyglądają towarzyszki niedoli
Krew pobierana z palca tylko po 2 godzinach, na czczo ani po godzinie nie.
Mój wynik 6,6.Cukrzyca od 8 więc jest spoko
Co ważniejsze pomiar macicy na dolnej granicy. Położna mówi, że to przez to że dziecko jest ułożone w poprzek a wtedy pomiary są niższe. Ale w związku z tym będę miała niedługo usg w szpitalu więc fajnieZawiadomienie przyjdzie ze szpitala na dniach, zobaczymy czy się wyrobią do czasu wyjazdu do Pl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 14:38
*Słoneczko, majeczka87, jusella, nowatorka, Maka, eve90, Zuzulka88, Agness27, Ejrene, MirelS, _analiza lubią tę wiadomość
-
Naditta wrote:
Nowatorka, a wózek super. Taki kolor jak na zdjęciu kupiliście? Jak ceny wózków we Włoszech?
tak, taki identyczny mamy. Moj wybral kolor bo mi bylo wszystko jedno, tzn nie chcialam tylko calego czarnego i bezowego/jasnego brazu choc byl b ladny ale by sie od razu brudzil. wiec zostal ten i taki szary (tez ladny) no i moj stwierdzil ze za duzo tych szarych jest, ze wezmiemy ten. mi to bardziej na funkcjonalnosci zalezalo np. kosz duzy, mala moze w nim spac do ok 5 m-ca.
a co do cen to roznie. my ten kupilismy w outlecie, kosztowal 730 euro okolo (kupili nam tesciowie bo sami to pewnie bysmy tyle nie wydali) ale ogolnie sa b fajne wozki dobrych firm tez za ok 400/500 euro. peg perego ok 500/600 tam kosztowal.
Agaax wrote:I wyszło mi coś na powiece, jest spuchnięta, lekko zaczerwieniona i boli
Mam wrażenie, że ciąża przyciąga wszystkie bakterie, wirusy itp
ja mialam tak na poczatku ciazy. pojawil mi sie jakis jeczmien czy cos i nie chcial zejsc, potem jeszcze pare miesiecy mialam taka gulke ale juz zeszlaostatni raz mialam takie cos jak bylam mala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 14:42
Zuzulka88, Agaax lubią tę wiadomość
-
Halo, halo, to ja- Brzuchosław!
Prawie wszystkie lipcowe ciocie już zaliczyły brzuśkowe pokazy premierowe, a my jeszcze nie. No to jedziemyyyy z tym koksem z okazji 200-go posta....
Tak witamy się w III trymestrze
Pierwszy spacer zaliczony, teraz idziemy do Tesco po dietetyczne i zdrowe marchewki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 14:53
nowatorka, Maka, majeczka87, panna truskawka, TheForfie, Pauli11, Naditta, aisa, eve90, Zuzulka88, Agaax, jusella, Wiola90, Agness27, stokrotka2013, Asit, Kasiulina, Gagaga, Ejrene, mamuśka1, _analiza, kamenkaa lubią tę wiadomość
-
A mi takie skarby się już nazbierały:
TheForfie, Pauli11, LilouK, renieczka, eve90, Maka, Zuzulka88, Agaax, jusella, Wiola90, Agness27, nowatorka, stokrotka2013, majeczka87, Kasiulina, Ejrene, aisa, ona2012, MirelS, _analiza, kamenkaa lubią tę wiadomość
-
Nadrabbiania was, nadrabiania, a pozniej nie wiadomo komu co odpisac
Ja jem sniadania, nawet jak nie mam ochoty bo po godzinie, dwoch robi mi sie slabo jak nic nie zjem i pozniej jestem taka otumaniona przez caly dzien ;/ jutro 100dniowka, a dzisiaj do lekarza, jeej znowu zobacze moja corunie
eve90, Zuzulka88, jusella, majeczka87, Kasiulina, aisa, _analiza lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a takie pytanie z dupy, które bardzo, bardzo mnie krępuje.. Odnośnie siary... Czy Wy coś takiego zauwazylyscie? Ja nie. I może to jeszcze za wcześnie. Ale... pamiętam 3 lata temu jak tak bardzo,bardzo miałam parcie na ciążę a dowiedzieliśmy się o problemach to hormony zaczęły szaleć i zaczęła lecieć siara. Nie wiem czy to istotne ale nie mówiłam o tym lekarzowi, bo było mi wstyd, a teraz się boję że moge w ogóle mleka nie mieć.. Co Wy o tym myślicie?
-
Maka wrote:Dziewczyny a takie pytanie z dupy, które bardzo, bardzo mnie krępuje.. Odnośnie siary... Czy Wy coś takiego zauwazylyscie? Ja nie. I może to jeszcze za wcześnie. Ale... pamiętam 3 lata temu jak tak bardzo,bardzo miałam parcie na ciążę a dowiedzieliśmy się o problemach to hormony zaczęły szaleć i zaczęła lecieć siara. Nie wiem czy to istotne ale nie mówiłam o tym lekarzowi, bo było mi wstyd, a teraz się boję że moge w ogóle mleka nie mieć.. Co Wy o tym myślicie?
Zuzulka88 lubi tę wiadomość