Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Bogu dzieki hehe lekarz potwierdzil ze wszystko w normie;)Machneli sie poprostu w normach glukozy. morfologia piekna, toxo nie ma, mocz ok, tylko jakis zastoj sie zrobil w nerce malego ale do obserwacji to jest tylko bo jest gornej granicy ale w normie, syn przespal usg;) mam film;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 18:25
Kasiulina, kama005, Zuzulka88, aisa, stokrotka2013, nowatorka, eve90, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Adaś skarbuś
56 cm szczęścia 3580 g miłości 
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Paluszki surimi można, zaszkodzić nie zaszkodzą, byle nie codziennie bo średnio zdrowe, wiadomo - koło kraba to nawet nie leżało

Dziewczyny, u nas przepiękna pogoda, a ja nawet nie mam czasu, żeby wyjść, bo trzeba się pakować powoli. Tyle co w drodze z pracy zaliczyłam spacer.
Pochwalę Wam sie jaka jestem twórcza: wróciłam do domu, głodna jak wilk. Miałam zamiar zjeść pesto które stało od jakiegoś czasu w lodówce. Patrze na etykietkę a tu: spożyć w ciągu 3 dni od otwarcia. A to stoi ze 3 tygodnie. Makaron już się gotował, więc wzięłam co było w lodówce (tam prawie pusto, bo jutro wyjeżdżamy) suszone pomidory, kapary, czosnek i trochę tuńczyka z puszki. Zblendowałam to wszystko z przyprawami, oliwą i parmezanem i mówię Wam, jakie to było dobre!
Potrzeba matką wynalazków
(Teraz tylko się zastanawiam, czy parmezan mi nie zaszkodzi
)
majeczka87, jusella, Agness27, Zuzulka88, aisa, Karolajjn:), nick nieaktualny, Agaax, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
17.07.2016

-
TheForfie wrote:Agness27 super zakupy!
sliczny ten rozek pomaranczowy, z biedronki prawda? Niestety jak ja bylam to takiego nie bylo juz, ale mam rozowy z zeberka, ale cudny ten pomaranczowy
szkoda ze juz nie ma 
Kupujecie ciuszki na 56,62 czy na większe też? Jak to u was wygląda? :p
Jadę zaraz na wizytę, trzymajcie kciuki!
Oby mała była rozbudzona hihi 
Tak z biedronki:) dużego wyboru nie bylo bo jeszcze różowy byl ręczniczek a u Mnie ma byc chłopak:)
Ja mam troche na 56 i więcej na 62. Dziecki bardzo szybko rośnie:)
Kocyki z biedry byly bardzo fajne i mięciutkie dobrze ze kupiłam jeden bo teraz od Ciotki dostałam 3 białe Mięciutkie
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 19:22
jusella, Zuzulka88, eve90, TheForfie, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
Nadita no to ładnie
Ja mam zawsze sosy w torebkach w zapasie 
Majeczka super że wszystko ok!!!!
Ja powiesiłam jedno pranie, wstawiłam drugie. Na allegro zamówiłam coś dla małej.
Jeszcze muszę trochę ogarnąć i będzie cacy.
Mąż poprosił bym podjechała do większego Auchan więc podjechałam czegoś tam poszukać ale oczywiście dokupiłam jeszcze ubranek bo się nie mogłam powstrzymać
jusella, Zuzulka88, eve90, TheForfie, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Nic się na pewno nie poprzestawiało. Wtedy była "ciąża" a teraz jest jakby kolejna tylko, że już nieurojona.Maka wrote:Uff bo myślałam że już każda jakieś kropli doświadczyła... A przez to wcześniejsze zdarzenie z urojona ciąża i płynąca siara myślicie że coś mogło się stać, poprzestawiac? Warto o tym wspomnieć lekarzowi?
Lekarzowi wspomnieć zawsze możesz jeśli ma Cię to uspokoić.
W poprzedniej ciąży nie miałam ani kropli siary, teraz tez nie mam. A karmiłam 14 miesięcy.
Po sn wszystko szybciej rusza zazwyczaj, ale i po cc spokojnie można rozkręcić laktacje.
jusella, Agness27, Zuzulka88, Maka, _analiza, eve90, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Dobrym rozwiązaniem tu są oddzielne przychodnie dla ciężarnych. Na kilka normalnych przychodni jest w jednej wydzielone piętro tylko dla ciężarnych więc inni się tam nie kręcą i taką glukozę można spokojnie wypić a potem relaks. Poważniejsze sprawy jak np test pappa robią już w ogólnym labie w szpitalu.Ejrene wrote:Aisa u Ciebie to tam luksusy
ule ja bym dała za taką kanapę na krzywej, tylko budzik bym na pobrania musiała nastawiać 
Agness27, jusella, Ejrene, Zuzulka88, eve90, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Zuzulka88, jusella, nick nieaktualny, nowatorka, Agness27, Maka, stokrotka2013, majeczka87, MirelS, panna truskawka, _analiza, nick nieaktualny, aisa, LilouK, eve90, Kasiulina, kamenkaa, Agaax, Naditta, Milcia, Wiola90, TheForfie, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, bardzo ważne pytanie:
Czy boli Was czasami brzuch jak na miesiączkę?
Tzn ja odczuwam czasami w dzień od kilku dni takie chwilowe bóle jakbym miała okres dostać. Boli i za chwilę mija. I po jakimś tam czasie znów odczuwam.
Czy to normalne? Czy tak ma być?
Bo ja schizuje oczywiście...
-
Aha i jeszcze miałam cos napisać.
Łóżeczko juz złożone. Wszystkie części byly, łóżeczko bardzo ładne i pościel tez wiec ogólnie jestem zadowolona. Więc z allegro mogę polecić sprzedawcę darland.
MirelS, nick nieaktualny, Karolajjn:), Agness27, jusella, Maka, Zuzulka88, TheForfie, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
uff właśnie nadrobiłam Was po całym dniu

Zakupy widzę pełną parą
Ja mam kosz na gemini pełny na ponad 300 zł, kto za to zapłaci?:>
Piękne brzucholki!,
Nowa - a jak to łóżeczko po złożeniu?
Agness27, jusella, Zuzulka88, TheForfie, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Nowa - telepatia

Panna truskawka - mnie tak boli codziennie, to są chyba skurcze choć nie do końca umiem to rozróżniać. Do tego mam twardnienia brzucha i muszę na to brać no-spe 3x1 - to raczej o niczym dobrym nie świadczy niestety u mnie. Jak tylko odstawiam no-spe to bóle wracają
Musisz powiedzieć swojej gin. o tym.