Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Bogu dzieki hehe lekarz potwierdzil ze wszystko w normie;)Machneli sie poprostu w normach glukozy. morfologia piekna, toxo nie ma, mocz ok, tylko jakis zastoj sie zrobil w nerce malego ale do obserwacji to jest tylko bo jest gornej granicy ale w normie, syn przespal usg;) mam film;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 18:25
Kasiulina, kama005, Zuzulka88, aisa, stokrotka2013, nowatorka, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Paluszki surimi można, zaszkodzić nie zaszkodzą, byle nie codziennie bo średnio zdrowe, wiadomo - koło kraba to nawet nie leżało
Dziewczyny, u nas przepiękna pogoda, a ja nawet nie mam czasu, żeby wyjść, bo trzeba się pakować powoli. Tyle co w drodze z pracy zaliczyłam spacer.
Pochwalę Wam sie jaka jestem twórcza: wróciłam do domu, głodna jak wilk. Miałam zamiar zjeść pesto które stało od jakiegoś czasu w lodówce. Patrze na etykietkę a tu: spożyć w ciągu 3 dni od otwarcia. A to stoi ze 3 tygodnie. Makaron już się gotował, więc wzięłam co było w lodówce (tam prawie pusto, bo jutro wyjeżdżamy) suszone pomidory, kapary, czosnek i trochę tuńczyka z puszki. Zblendowałam to wszystko z przyprawami, oliwą i parmezanem i mówię Wam, jakie to było dobre!
Potrzeba matką wynalazków
(Teraz tylko się zastanawiam, czy parmezan mi nie zaszkodzi)
majeczka87, jusella, Agness27, Zuzulka88, aisa, Karolajjn:), renieczka, Agaax, kot_bury lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
TheForfie wrote:Agness27 super zakupy!
sliczny ten rozek pomaranczowy, z biedronki prawda? Niestety jak ja bylam to takiego nie bylo juz, ale mam rozowy z zeberka, ale cudny ten pomaranczowy
szkoda ze juz nie ma
Kupujecie ciuszki na 56,62 czy na większe też? Jak to u was wygląda? :p
Jadę zaraz na wizytę, trzymajcie kciuki!Oby mała była rozbudzona hihi
Tak z biedronki:) dużego wyboru nie bylo bo jeszcze różowy byl ręczniczek a u Mnie ma byc chłopak:)
Ja mam troche na 56 i więcej na 62. Dziecki bardzo szybko rośnie:)
Kocyki z biedry byly bardzo fajne i mięciutkie dobrze ze kupiłam jeden bo teraz od Ciotki dostałam 3 białe Mięciutkie)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 19:22
jusella, Zuzulka88, eve90, TheForfie, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Nadita no to ładnie
Ja mam zawsze sosy w torebkach w zapasie
Majeczka super że wszystko ok!!!!
Ja powiesiłam jedno pranie, wstawiłam drugie. Na allegro zamówiłam coś dla małej.
Jeszcze muszę trochę ogarnąć i będzie cacy.
Mąż poprosił bym podjechała do większego Auchan więc podjechałam czegoś tam poszukać ale oczywiście dokupiłam jeszcze ubranek bo się nie mogłam powstrzymaćjusella, Zuzulka88, eve90, TheForfie, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Maka wrote:Uff bo myślałam że już każda jakieś kropli doświadczyła... A przez to wcześniejsze zdarzenie z urojona ciąża i płynąca siara myślicie że coś mogło się stać, poprzestawiac? Warto o tym wspomnieć lekarzowi?
Lekarzowi wspomnieć zawsze możesz jeśli ma Cię to uspokoić.
W poprzedniej ciąży nie miałam ani kropli siary, teraz tez nie mam. A karmiłam 14 miesięcy.
Po sn wszystko szybciej rusza zazwyczaj, ale i po cc spokojnie można rozkręcić laktacje.jusella, Agness27, Zuzulka88, Maka, _analiza, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Ejrene wrote:Aisa u Ciebie to tam luksusy
ule ja bym dała za taką kanapę na krzywej, tylko budzik bym na pobrania musiała nastawiać
Agness27, jusella, Ejrene, Zuzulka88, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Zuzulka88, jusella, mamuśka1, nowatorka, Agness27, Maka, stokrotka2013, majeczka87, MirelS, panna truskawka, _analiza, renieczka, aisa, LilouK, eve90, Kasiulina, kamenkaa, Agaax, Naditta, Milcia, Wiola90, TheForfie, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, bardzo ważne pytanie:
Czy boli Was czasami brzuch jak na miesiączkę?
Tzn ja odczuwam czasami w dzień od kilku dni takie chwilowe bóle jakbym miała okres dostać. Boli i za chwilę mija. I po jakimś tam czasie znów odczuwam.
Czy to normalne? Czy tak ma być?
Bo ja schizuje oczywiście...
-
Aha i jeszcze miałam cos napisać.
Łóżeczko juz złożone. Wszystkie części byly, łóżeczko bardzo ładne i pościel tez wiec ogólnie jestem zadowolona. Więc z allegro mogę polecić sprzedawcę darland.MirelS, renieczka, Karolajjn:), Agness27, jusella, Maka, Zuzulka88, TheForfie, kot_bury lubią tę wiadomość
-
uff właśnie nadrobiłam Was po całym dniu
Zakupy widzę pełną parąJa mam kosz na gemini pełny na ponad 300 zł, kto za to zapłaci?:>
Piękne brzucholki!,
Nowa - a jak to łóżeczko po złożeniu?Agness27, jusella, Zuzulka88, TheForfie, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Nowa - telepatia
Panna truskawka - mnie tak boli codziennie, to są chyba skurcze choć nie do końca umiem to rozróżniać. Do tego mam twardnienia brzucha i muszę na to brać no-spe 3x1 - to raczej o niczym dobrym nie świadczy niestety u mnie. Jak tylko odstawiam no-spe to bóle wracająMusisz powiedzieć swojej gin. o tym.