Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas podobno zaleca się żel do higieny intymnej Biały Jeleń.
Na szkole rodzenia mówili by wziąć te co się stosowalo podczas ciąży.
Ja mam Perfecty teraz a do szpitala kupiłam Białego Jelenia.
Słuchajcie mam pytanie. Kupujecie całą pościel? Bo ja właśnie nie wiem. Bo to zazwyczaj komplety są z poduszkami koldrami itp.jusella, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Dzień doberek mamuńki
Oj, działo się tutaj wczoraj.
Agness, widzę, że zakupy udane. Urocze
Nowa!, piękny brzuszek, piąteczka!
Panna Truskawka, super wyprawkaJa niestety nie mam jeszcze nic z produktów do pielęgnacji. Muszę kiedyś siąść i poczytać, co tutejszy rynek oferuje. Widziałam Bepanthen i Sudocrem, ponoć Octenisept też można dostać, więc pół biedy. Gdzieś też mi się o oczy obiło, że Johnson&Johnson to syf, więc chyba kupię jakieś kosmetyki apteczne do pielęgnacji. Na zakupy będę musiała się wybrać sama, bo mojemu B to się wydaje, że tylko kilometry srajtaśmy i mydło wystarczą
Naditta, udanego wypoczynku w trójkęBędziesz najseksiarniejszą mamuśką na wyspie
Co do większej dupki, też to zauważyłam na sobie, ale generalnie nie narzekam, bo podobają mi się duże, krągłe pupcieMyślę, że to sposób w jaki ciało przygotowywuje się do porodu, magazynuje tłuszczyk potrzebny do karmienia, poszerzają się biodra itd.
Swego czasu łaziłam rozkraczona jak kaczka, bo miałam wrażenie, że ktoś mi biodra poprzestawiał, nie mogłam ud ściągnąć do siebie, czułam że mi brakuje cm-ów. Teraz jest lepiej, za to bioderka, może nie grubsze, ale za to ewidentnie szersze.
Co do wycieku z cycorów, nie mam póki co. Posucha! Za to zauważyłam, że na piersiach wokół sutków robią mi się takie ciemne przebarwienia. Ponoć norma.
Ja też z tych co za mało piją, chociaż ostatnio zaczełam sobie zalewać różne owoce wodą i tak jakoś łatwiej mi idzie z tym piciem. Piję jedna kawę rano, nie tykam herbaty i soków, czasem wypijam 1-2 szklanki gorzkiego kakao na wodzie z odrobiną mleka, reszta to owocowa woda.
Co do prezentów komunijnych... ahhh, gdzie te czasy, kiedy złoty łańcuszek, medalik ze świętym, albo zegarek to było cośSmutnych czasów doczekałyśmy powiem Wam, nic tylko kasa, szpan i targowanie się, kto dostał więcej. Tylko dzieci szkoda w tym wszystkim...
Ah, załapałam się na warsztaty porodowe w maju
Pięknego dnia dziewczynki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 10:20
jusella, Agness27, aisa, MirelS, Zuzulka88, Naditta, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Lilouk ja pamiętam dostałam rower na komunie od chrzestnego i pieniądze a potem mama kupiła mi zloty łańcuszek i kolczyki no i zegarek:)
Tu u mnie niektóre dzieci na komunie dostają tablety,zloto a telefony co po niektóre lepsze ode mnie maja..
Ja uważam ze tablet w takim wieku to przesada.siostra córce kupiła na urodziny (7lat) tableta i lekcje poszly w kat bo gry wazniejsze .
A potem sama przyznala ze żałuję ze kupili..
Mój chrześniak nie ma tableta a co do telefonu nie wiem ale nie chce za bardzo w to ingerować bo nie każdy rodzic chce żeby jego dziecko w wieku 9 lat miało telefon czy tablet..jusella, Zuzulka88, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość
-
kama005 wrote:U nas podobno zaleca się żel do higieny intymnej Biały Jeleń.
Na szkole rodzenia mówili by wziąć te co się stosowalo podczas ciąży.
Ja mam Perfecty teraz a do szpitala kupiłam Białego Jelenia.
Słuchajcie mam pytanie. Kupujecie całą pościel? Bo ja właśnie nie wiem. Bo to zazwyczaj komplety są z poduszkami koldrami itp.
Kama ja kupiłam ale nie zamierzam używać od początku bo nie będzie takiej potrzeby na początek zakupiłam kocyk minky do przykrywania ale jak dziecie będzie większe to na pewno pościel mi się przyda.
Witam Się, śniadanko już zjedzone i biorę się za pranie.jusella, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Maka wiesz jakie jaja? mialam dwie soczewki na oczach... jakim cudem ? niewiem.. dzis do wkladania i patrze ze jakas gruba ta soczewka i tak zaczelam ją mietolic i sie okazalo ze sa dwie sklejone.. jak moglam stara na oku przegapic pojecia nie mam bo tak szorowalam po niej palcem przeciez.. chyba ze przez noc wtedy wrocila na swoje miejsce a ja juz nie sprawdzalam tylko wsadzialm drugą
jusella, Maka, Zuzulka88, Naditta, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 11:06
MirelS, kama005, LilouK, Ejrene, renieczka, Agness27, Maka, Zuzulka88, TheForfie, Kasiulina, jusella, stokrotka2013, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość
-
hej! Nowa - piękne łóżeczko
Jak widzę Wasze zakupy to aż mnie nosi żeby coś dalej zamówić. Dawniej w wolnych chwilach czytałam książki i oglądałam seriale na pirackich stronach, a teraz to tylko siedzę i szukam czegoś dla dzidziusia
Już sama nie wiem czy kupować te pościele już. Nie mam nawet miejsca żeby gdzieś schować na zapas a jak kupię to i tak chyba tylko żeby cieszyć oczy, bo nie planuję dziecka na początek pod kołderką kłaść
Czy Was też może łapią skurcze łydek? mi już nawet suplementacja magnezu przestała pomagać, nie wiem co z tym robić ;/Zuzulka88 lubi tę wiadomość
-
Mi się wydaje że dla takiego malucha nie trzeba pościeli. Dopiero po jakimś czasie. Mamy cienki i gruby kocyk a w upały pieluchy flanelowa. Na poduszkę też jeszcze moim zdaniem nie ten czas. Jak przyjdzie pora to kupie bo to zawsze jeden wydatek mniej
-
Dziewczyny mam pytanie dość krepujace , osobiste ...
Jak to jest u Was teraz w ciąży z mężem ? Chodzi mi o zbliżenia ....
Bo nie wiem czy ja mam po prostu coś ze sobą ze nie potrafię się odblokować , odkąd dowiedziałam się o ciąży ... Czy jest któraś z Was w podobnej sytuacji ?[/url]
-
Karolajjn:) wrote:Dziewczyny mam pytanie dość krepujace , osobiste ...
Bo nie wiem czy ja mam po prostu coś ze sobą ze nie potrafię się odblokować , odkąd dowiedziałam się o ciąży ... Czy jest któraś z Was w podobnej sytuacji ?
Mnie znów przeziębienie łapie cosss...
Jeżeli chodzi o zbliżenia z moim to raczej on ma problem bo teraz boi się ze Hani coś zrobi
ja to mam ochotę cały czas tylko brzuch trochę przeszkadza
Agness27, Zuzulka88, jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nowa! wrote:ja mam zakaz więc nie muszę się nad tym zastanawiać ale powiem wam, że czasami jak mnie najdzie to muszę szybko zająć myśli czymś innym
Loooo to jak urodzisz i dojdziesz do siebie to jak się dopadniecie do siebie to sąsiedzi się nasluchaja hahajusella, kot_bury lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Karolajjn:) wrote:Dziewczyny mam pytanie dość krepujace , osobiste ...
Bo nie wiem czy ja mam po prostu coś ze sobą ze nie potrafię się odblokować , odkąd dowiedziałam się o ciąży ... Czy jest któraś z Was w podobnej sytuacji ?
Mój to tylko się tulać by chciał. Zero libido. Też myślę, że mu ruszająca się Zosia przeszkadzaMówi, że po prostu nie, ale po porodzie, to mi pokaże!
I tak nie bardzo mogę ze względu na łożysko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 12:48
Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość