X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2018, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pixi ja mam takie ze sluzem kawa z mlekiem. Moj gin powiedział ze tak moze byc. Zywa krew nie i wtedy IP.

PixiDixi lubi tę wiadomość

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2018, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pieprze jak tu sexem zalatuje. Dobrze ze poszłam spać i byłam off line. Zboczuchy jedne. Moj M sobie radzi biegajac. Aga a Twoj to do soboty się wystrzela z calej amunicji biedak ale.za.to bedzie gotowy na dluuuugiii wiecsor :D

PixiDixi, Magic, Agniechaaaa, Loczek2018 lubią tę wiadomość

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2018, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pojade do gin,powiem Wam,ze niezle sie wystraszylam bo plamienie plamieniem,ale mowie Wam takiej ilosci sluzu nigdy nie widzialam.

Madzia ,wczoraj to tak niesmialovo sexie,jak sie rozkrecimy to bedzie :) ;)

• Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2018, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się was wczoraj naczytałam o tym i o tamtym - użytek z tego zrobiłam i dziś ledwo patrzę na oczy :D

Magic, magdaaq, anecz_kaa lubią tę wiadomość

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • Magic Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2018, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wposzczone wszystkie to poznikamy z forum bo za meżow/partnerów się weźmiemy ;) ja się chyba zlatuje nad moi dzisiaj ;)

magdaaq lubi tę wiadomość

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2018, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pixi jasne ze konsultuj gdybym czula.ze tez jest inaczej niz powinno bym.jechala.
    Moze twoj sie juz oczyszcza do.zera i bedzie po sprawie:-)

Magic noooo korzystaj jak.Ci sie chce :D

Pixi jak to jest poczatek to ja nie wiem co tu sie będzie dzialo przy nast rozmowach. Dobrze ze o 22 jak dziecko ide spac.

PixiDixi, Magic lubią tę wiadomość

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2018, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Urszulka89 wrote:
    Ja się was wczoraj naczytałam o tym i o tamtym - użytek z tego zrobiłam i dziś ledwo patrzę na oczy :D
    Buhahahahahah jesuuuuuu :D

Wyciagam wniosek:dzięki forum.Wasi mężowie będą w raju.

Urszulka89 lubi tę wiadomość

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2018, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaaq wrote:
    Pixi jasne ze konsultuj gdybym czula.ze tez jest inaczej niz powinno bym.jechala.
    Moze twoj sie juz oczyszcza do.zera i bedzie po sprawie:-)

Magic noooo korzystaj jak.Ci sie chce :D

Pixi jak to jest poczatek to ja nie wiem co tu sie będzie dzialo przy nast rozmowach. Dobrze ze o 22 jak dziecko ide spac.

Hehehe ,a szkoda,ze znikasz,szkoda....

• magdaaq Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2018, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Hehehe ,a szkoda,ze znikasz,szkoda....
    Daj spokoj jeszcze bym sie podniecila na sucho :D

PixiDixi, Magic lubią tę wiadomość

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • Vanilka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2018, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Ja dzisiaj przyspieszona wizyta u lekarza. Rano zaczęłam plamic ale tak jakby mi sie okres zaczynał, żywa krwią... Niewiele i teraz ustalo (albo sie zatrzymali na chwile) ale i tak idę do niego bo sie martwię...

I jak tam wszystko ok? Plamienie ustalo? Trzymam kciuki aby wszystko bylo dobrze.

zem3cwa18ndfk4ne.png

f2w33e3kg6mtqiad.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2018, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vanilka wrote:
    I jak tam wszystko ok? Plamienie ustalo? Trzymam kciuki aby wszystko bylo dobrze.

W sumie plamienie się zmniejszyło i tak tylko ciutka jest bardziej takiej ciemnej brudnej krwi... ale do lekarza się nie dostałam bo poradnia DZISIAJ nieczynna... Wiec wróciłam do domu i zobaczę co będzie dalej...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2018, 10:24

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2018, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Urszulka89 wrote:

a niby spać szła :P

Magic, PixiDixi, Urszulka89 lubią tę wiadomość

• Magic Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2018, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z emocji nie zasnęła ;)

Urszulka89 lubi tę wiadomość

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • Magic Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2018, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja chyba czuje malucha bo mnie znowu puka u dołu :)

anecz_kaa, magdaaq lubią tę wiadomość

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • Carolline Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2018, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do sushi, mozesz dawac np usmazonego lososia, albo tempure z krewetek, omleta, albo paluszki krabowe, jak nie chcesz surowej ryby, my dajemy czesto oczywiscie standardowe avokado, ogorki, marchew, szczypiorek, oprocz tego serek philadelphia, mango, truskawki, majonez chili.
    Magic co do meza, ktory sie w domu nie garnie do pomocy, to niestety wydaje mi sie, ze go rozpuscilas i jak chcesz, by pomagal/robil to co do niego nalezy to go nie wyreczaj. Nie wynosi smieci, czekasz az same wyjda, klamerka na nos jak trzeba, ale nie wynosisz i koniec, to samo z wanna, nie umyje po sobie, idz do rodzicow sie wykapac i czekasz az w koncu wanna sie sama umyje, trawa zarasta niech zarasta. Jak cos zrobi mozna pochwalic, a tak to mowisz raz, max 2 x co ma zrobic i zostawiasz to az sie zrobi, niestety przyzwyczajony jest, ze sie magicznie samo zrobi, wiec na poczatku zejdzie mu wiecej czasu zanim sie wezmie, ale jak zobaczy ze zadania sie same nie robia, to bedzie co raz krocej zwlekac, bo bedzie wiedzial, ze samo sie nie zrobi.
    Ewentualnie skoro nie placicie za dom to moze warto zainwestowac w pomoc do domu, kazdemu sie humor poprawi przez to.
    My ogarniamy teraz remont kuchni i lazienki, na razie na etapie planow i jak skonczymy to zatrudniam kogos do pomocy raz w tygodniu, zeby oszczedzic nam zarowno czas jak i nerwy, mimo ze maz duzo robi w domu, to nie do konca sa to moje standardy, ja z kolei mam mloda przyklejona do mnie non stop i nie powiem za duzo nie ogarne sama, nie mowiac juz o mega zmeczeniu i fakcie, ze oboje pracujemy na pelen etat.
    Co do kp to u nas jest pelna patologia, bo nadal karmie mloda i drugie mam zamiar tez min 2 lata jak sie uda.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2018, 10:32

28wh3e3k2h4xyjiq.png
    1usadf9h7i1th0n1.png
  • anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2018, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magic wrote:
    A ja chyba czuje malucha bo mnie znowu puka u dołu :)

ja wczoraj kilka razy poczułam :) ale wieczorem jak już leżalam w łozku

Magic, magdaaq lubią tę wiadomość

• Magic Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2018, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caroline tak masz rację:) on jest wyreczany we wszystkim. Dlatego ja nic nie robię:) oprócz obiadu:)

anecz_kaa, magdaaq, Carolline lubią tę wiadomość

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • anecz_kaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolline wrote:
    Co do sushi, mozesz dawac np usmazonego lososia, albo tempure z krewetek, omleta, albo paluszki krabowe, jak nie chcesz surowej ryby, my dajemy czesto oczywiscie standardowe avokado, ogorki, marchew, szczypiorek, oprocz tego serek philadelphia, mango, truskawki, majonez chili.
    Magic co do meza, ktory sie w domu nie garnie do pomocy, to niestety wydaje mi sie, ze go rozpuscilas i jak chcesz, by pomagal/robil to co do niego nalezy to go nie wyreczaj. Nie wynosi smieci, czekasz az same wyjda, klamerka na nos jak trzeba, ale nie wynosisz i koniec, to samo z wanna, nie umyje po sobie, idz do rodzicow sie wykapac i czekasz az w koncu wanna sie sama umyje, trawa zarasta niech zarasta. Jak cos zrobi mozna pochwalic, a tak to mowisz raz, max 2 x co ma zrobic i zostawiasz to az sie zrobi, niestety przyzwyczajony jest, ze sie magicznie samo zrobi, wiec na poczatku zejdzie mu wiecej czasu zanim sie wezmie, ale jak zobaczy ze zadania sie same nie robia, to bedzie co raz krocej zwlekac, bo bedzie wiedzial, ze samo sie nie zrobi.
    Ewentualnie skoro nie placicie za dom to moze warto zainwestowac w pomoc do domu, kazdemu sie humor poprawi przez to.
    My ogarniamy teraz remont kuchni i lazienki, na razie na etapie planow i jak skonczymy to zatrudniam kogos do pomocy raz w tygodniu, zeby oszczedzic nam zarowno czas jak i nerwy, mimo ze maz duzo robi w domu, to nie do konca sa to moje standardy, ja z kolei mam mloda przyklejona do mnie non stop i nie powiem za duzo nie ogarne sama, nie mowiac juz o mega zmeczeniu i fakcie, ze oboje pracujemy na pelen etat.
    Co do kp to u nas jest pelna patologia, bo nadal karmie mloda i drugie mam zamiar tez min 2 lata jak sie uda.

ja akurat nie mam ochoty ani na rybę ani na żadne inne mięso :P spróbuje z marchewka, jeszcz znalazłam z rzodkwią a truskawki teraz są beee... z mango jadłam i nie moj smak

• Urszulka89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magic wrote:
    z emocji nie zasnęła ;)
    Poczytałam was cichaczem ale takie tematy na tapecie że zasnąć nie mogłam :p

anecz_kaa, magdaaq, Carolline, Glass lubią tę wiadomość

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • Magic Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2018, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa to super! :) bo myślałam że znowu sobie coś wkrecam! :D

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
‹‹ 533 534 535 536 537 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ