LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Osnowa wrote:Hej... A ja dzisiaj miałam zderzenie. Co prawda nie był to jakiś wypadek, ale jestem tak rozkojarzenie, że facet zachamowal a ja w ostatniej chwili wychamowalam. Walnelam mu w tył. Bardzo się zdenerwowalam. To był jakiś starszy Pan. Wiadomo że się zdenerwował bo miał prawo i odrazu do mnie z pretensjami. Przecież nie zrobiłam tego celowo. Na szczęście powiedziałam mu, że nie chce się denerwować bo jestem w ciąży to zmiana o 360stopni i był bardzo miły. Przeprosiłam go, dałam numer tel i zadzwonił później. Pojechaliśmy spisać dane z moim, porobil zdjęcia i sobie już ten Pan wszystko sam załatwi. Uff. Dobrze, że Pan był wyrozumiały. Na koniec powiedział, że nic się nie stało, że najważniejsze że nam nic nie jest a to się naprawi.
-
PixiDixi wrote:Lez ja tez to robie
a moja Marysia dokazuje ,ze hej
Magic, PixiDixi, Loczek2018 lubią tę wiadomość
-
Osnowa wrote:Hej... A ja dzisiaj miałam zderzenie. Co prawda nie był to jakiś wypadek, ale jestem tak rozkojarzenie, że facet zachamowal a ja w ostatniej chwili wychamowalam. Walnelam mu w tył. Bardzo się zdenerwowalam. To był jakiś starszy Pan. Wiadomo że się zdenerwował bo miał prawo i odrazu do mnie z pretensjami. Przecież nie zrobiłam tego celowo. Na szczęście powiedziałam mu, że nie chce się denerwować bo jestem w ciąży to zmiana o 360stopni i był bardzo miły. Przeprosiłam go, dałam numer tel i zadzwonił później. Pojechaliśmy spisać dane z moim, porobil zdjęcia i sobie już ten Pan wszystko sam załatwi. Uff. Dobrze, że Pan był wyrozumiały. Na koniec powiedział, że nic się nie stało, że najważniejsze że nam nic nie jest a to się naprawi.
Nie przejmuj sie kochana, ja w 6 tyg bedac tez wjechalam gosciowi w tyl...pierwszy raz w zyciu sluczke mialam... wazne, zeby teraz polezec I poodpoczywac, bo zawsze to stres... jest oc I oni wszystko zalatwia...po to sie to placi. Uszka do gory
Magia -
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Hej dziewczyny ja jestem właśnie po badaniach prenatalnych, z dzidzia wszystko w porządku, niestety jeszcze za wcześnie aby zobaczyć co ma miedzy nóżkami, lekarka powiedziała, ze mam taki układ tkanek,ze wgl ciezko bedzie zobaczyć. Za dwa tyg będą wyniki pappy.
Loczek2018, PixiDixi, magdaaq, Biedronka89, muminka83, kashanti, Ineczka, karolcia87, Vanilka, Sabinkak, Lena21, melbusia88 lubią tę wiadomość
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
nick nieaktualny
-
Britty wrote:Hej dziewczyny ja jestem właśnie po badaniach prenatalnych, z dzidzia wszystko w porządku, niestety jeszcze za wcześnie aby zobaczyć co ma miedzy nóżkami, lekarka powiedziała, ze mam taki układ tkanek,ze wgl ciezko bedzie zobaczyć. Za dwa tyg będą wyniki pappy.
-
nick nieaktualny
-
A ja mam już sraczke. Okazało się że mój mąż będzie miał operację już w przyszłym tyg! dziś lekarz wypalił z propozycją przyjścia w niedzielę do szpitala. Matko czekałam na ten dzień i się strasznie boje:(
I tak oto usnęłamLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualnymuminka83 wrote:Wiedziałam że będą wcześniej. Ale się boje. Płacze dziś na zmianę z atakami takiego zobojętnienia
Wiem że łatwo mówić ale spróbuj się odprężyć zajmij się czymś żeby nie myśleć i przede wszytkim postaraj się myśleć pozytywnie bo na pewno wszystko będzie dobrze -
muminka83 wrote:Tzn ZUS już płaci twoje zwolnienie.
Jeszcze zadzwoń i się upewnij ale przynajmniej mąż tak kiedyś miał. Był na L4 umowa w trakcie zakończona i ZUS wypłacałMagic lubi tę wiadomość