LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
katka84 wrote:Hehehe masz córy duże, pomogą, zobaczysz. Widziałam rodziny wielodzietne i starsze zawsze pomagały przy młodszych, jakoś to samo naturalnie wychodzi.
Powiem Wam,ze sie troche boje...pamietam jak czasem ciezko bylo z jednym maluchem a co dopiero z dwojka
..mam np.takie obawy jak rownoczesnie beda mieli kolki i beda plakac jak ich rownoczesnie np.wziac na rece i nosic??, nie wiem:(...
Moja Marysia miala kolki przez ponad miesiac i cidziennie po 20 zaczynal sie placz,ktory konczyl sie po kilku godZinach noszenia na rekach...padalam na twarz. -
PixiDixi wrote:Powiem Wam,ze sie troche boje...pamietam jak czasem ciezko bylo z jednym maluchem a co dopiero z dwojka
..mam np.takie obawy jak rownoczesnie beda mieli kolki i beda plakac jak ich rownoczesnie np.wziac na rece i nosic??, nie wiem:(...
Moja Marysia miala kolki przez ponad miesiac i cidziennie po 20 zaczynal sie placz,ktory konczyl sie po kilku godZinach noszenia na rekach...padalam na twarz.nie myśl narazie o tym. Ja co prawda noszę jedno ale też się zastanawiam jak to będzie z dwójką. Niby córka będzie miała ponad 7 lat ale jak narazie jest całym moim światem i zastanawiam się, czy będę też tak mocno kochać to drugie. Wiem, wiem, że napewno tak będzie
ale czasami nachodzą mnie takie myśli...
-
PixiDixi wrote:Powiem Wam,ze sie troche boje...pamietam jak czasem ciezko bylo z jednym maluchem a co dopiero z dwojka
Moja Marysia miala kolki przez ponad miesiac i cidziennie po 20 zaczynal sie placz,ktory konczyl sie po kilku godZinach noszenia na rekach...padalam na twarz. -
Hejka wszystko ok
taka troche wizyta na kolanie była, nie mam zdjecia, nie znam rozmiaru maluszka, pokazywal glowe i raczki i to tyle.. usg bylo przez brzuch i kiepsko bylo widac
a i palpacyjnie mnie badal- sprawdzal czy sluz jest prawidlowy. Zapytalam o plec bo mowie ze w 12tyg usg 1 trymestru inny lekarz stwierdzil ze chyba dziewczynka, a ten mowi ze on tak szybko nie sprawdza latwo sie mozna pomylic itd ale jakby juz musial to budowa mu wyglada na chlopca
nast usg 26.02, połówkowe mam 20.03 a pozniej jeszcze wizyta u mojego. Ja mam ok 2,5 kg na plusie.
Dziekuje za kciuki :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2018, 14:08
katka84, PixiDixi, Urszulka89 lubią tę wiadomość
-
Awokado - podobno pyszne jest na kanapkę z jajkiem!:)ja ostatnio zrobiłam zwykłe zielone kanapki - awokado, na to miasko pieczone +kielki + ogórek. Mniam!
Tylko najważniejsze - trzeba kupic dojrzale, albo pozwolic dojrzeć chociaz:), mama moja kiedys jak jeszcze dzieciakiem bylam kupiła niedojrzałe i pokroila nam jak jabłko i kazala jeść. Ochyda:D miałam awersje na kilka lat:Dkatka84, PixiDixi lubią tę wiadomość
-
Loczek2018 wrote:Awokado - podobno pyszne jest na kanapkę z jajkiem!:)ja ostatnio zrobiłam zwykłe zielone kanapki - awokado, na to miasko pieczone +kielki + ogórek. Mniam!
Tylko najważniejsze - trzeba kupic dojrzale, albo pozwolic dojrzeć chociaz:), mama moja kiedys jak jeszcze dzieciakiem bylam kupiła niedojrzałe i pokroila nam jak jabłko i kazala jeść. Ochyda:D miałam awersje na kilka lat:DAle racja awokado tylko jak miękkie i skórkę można zdejmować palcami.
Loczek2018 lubi tę wiadomość
-
PixiDixi wrote:Katka nie wyobrazam sobie nie wziac placzacego malucha na rece hmm
Jak dwa na raz zaczną to po minucie i następny hehe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2018, 14:19
-
PixiDixi wrote:No ponoc sie zarazaja placzem;)
Będę się pocieszać w trudnych chwilach, że inny mają więcej roboty hahaha żartuję.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2018, 14:26
-
anecz_kaa wrote:Ja kocham awokado albo w sushi ale musi byc twarde albo pasta jajeczna 2/ jaja awokado sol pieprz blender i na chleb np z papryką... dzis na kolacje jem :p
muminka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie jest wielka bitwa o imię. Na dziewczynkę się dogadaliśmy a tu chyba chłopak i mamy całkowicie rozjechane koncepcję ja bym chciała Stasia a mój mąż widzi Kacpra albo Huberta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2018, 17:55
Loczek2018 lubi tę wiadomość