LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny strzeżcie się! Siusiaaak!
Kurcze bo przeciągnęło się, było opóźnienie dobre pół h, w domu byliśmy o 18, obiad to pochłonęłam tak byłam głodna. I dopiero usiadłam na zadku.
A nogi skubany ma jak szczudła - po mamusi:D, zawinął sie, wtulił że go zmierzyć nie mogła, jak spytałam czy mogę rzeczywiście juz czuć to stwierdziła że bardzo mozliwe jak zobaczyla co odstawia na USG. Zdjęć niestety dziś nie mamy, bo nie chcial ladnie sie ułożyć, nadrobimy na połówkowych. Ale pokazał tatusiowi kciuka do góry że u mamusi jest spoko:) i w trakcie badania spojrzał prosto w głowice USG, fajnie to wyglądało:). Mój wiercipiętek, kilka razy dziennie juz mnie zaczepia, szczególnie jak cos mu zasmakuje:), albo przy większych emocjach:).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2018, 19:43
Mmargotka, Urszulka89, anecz_kaa, dżelka, kasiuleks, magdis, Duzaa, marta258, PixiDixi, katka84, Ineczka, Kinga40, panan12, karolcia87, melbusia88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Loczek
Super, gratuluję synka, najważniejsze że zdrowy
Nalia
Takie twardnienie brzucha zdarza się nawet od początku drugiego trymestru. Ja też tak miałam wczoraj i trochę dzisiaj. W ciąży z Antosiem też tak miałam ale trochę później i pomagał magnez.Loczek2018 lubi tę wiadomość
-
Loczek, gratuluję synka
Ja jutro szoruję do endokrynologa.
Raczej wszystko w normie (wg ostatniego badania), ale biorę euthyrox 100, więc dawka solidna.
A za tydzień we wtorek wizyta u gin! Nie mogę się doczekać!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2018, 00:08
Loczek2018 lubi tę wiadomość
-
Cześć, witamy się w 16t0d!
trzymamy kciuki za wizyty. Połówkowe umówiłam na 5.03 i konsultanci PZU i SALVE mnie pokonali... Bo rozchodziło się najpierw o to czy za połówkowe mam płacić czy mam w pakiecie PZU. Bo PZU rozgranicza na usg połówkowe genetyczne i niegenetyczne, a Salve nie. To jest genetyczne czy nie?
bo ja w końcu olalam - umówiłam bezpłatnie przez PZU a tak naprawdę to moja gin zrobi takie USG jak trzeba. Bo sie zapetlilam:).
-
Dzień dobry
A my się witamy w 19+0:) Kciuki za wizyty miłego dnia
Loczek2018 lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Witamy się i my!
Przesyłam wam zdjęcie naszego SYNA!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8fc76c3dee86.jpgUrszulka89, Loczek2018, magdis, PixiDixi, Mmargotka, karolcia87, Kinga40, katka84, Duzaa, kasiuleks, dżelka, muminka83, Ineczka, anecz_kaa, Existenz lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Cześć
właśnie wróciłam do domu. U nas o 8,30 było -14 st.
byłam z rana z młodą na usg brzuszka, wszystko ok ale Pani wypatrzyła na jej wątrobie naczyniaka małego. Mówi, że tego się nie leczy i to nic złego no ale i tak pójdę z tym do pediatry - zobaczymy co nam powie. Ewentualnie może nam ponoć skontrolować to za 4 miesiące. A poza tym piękne słońce u nas.