Listopad 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny czy wasze dzieciaki mają jeszcze smoczki? Bo mój dalej ma. Do spania musi mieć. I w dzień nie powiem bo jak bardzo marudzi to sama mu dam. Wiem że chyba czas zacząć oduczać.
-
Moni** wrote:Dziewczyny czy wasze dzieciaki mają jeszcze smoczki? Bo mój dalej ma. Do spania musi mieć. I w dzień nie powiem bo jak bardzo marudzi to sama mu dam. Wiem że chyba czas zacząć oduczać.
-
Dzyzia wrote:Tak, ma. Staramy się dawać jej smoka tylko do spania, ale czasami w ciągu dnia też dostaje przy ekstremalnym marudzeniu. Mam wrażenie, że jak ją dziąsła bolą, to ten smok jej daje ulgę.
U nas właśnie chyba idą jakieś nowe zęby bo wszystko gryzie co mu wpadnie do ręki. Więc wolę tego smoka dać. Bo gryzaka trzeba trzymać a przecież jest tyle fajnych rzeczy do robienia rączkami a nie koniecznie trzymanie gryzaka... -
Wróciłam tu na grupę się trochę rozejrzeć. Widzę że izabelka znów w ciąży. Ja też. Chociaż już stresy od początku mam. Nie spodziewałam się że tak szybko nam się uda i teraz zastanawiam się czy podołam z dwójką dzieciaczków z taka różnica wieku. Której dziewczyny jeszcze są w ciąży?
-
Moni** wrote:Wróciłam tu na grupę się trochę rozejrzeć. Widzę że izabelka znów w ciąży. Ja też. Chociaż już stresy od początku mam. Nie spodziewałam się że tak szybko nam się uda i teraz zastanawiam się czy podołam z dwójką dzieciaczków z taka różnica wieku. Której dziewczyny jeszcze są w ciąży?
Nie zagladalam tu od dlugiegggooo czasu.Przepadła na BBF FB
Ja rowniez jestem w ciazy. 15+6. Termin na 12 lipca. Tez sie boje czy dam rade. Ale trzebaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2021, 21:28
Moni** lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoni** wrote:Wróciłam tu na grupę się trochę rozejrzeć. Widzę że izabelka znów w ciąży. Ja też. Chociaż już stresy od początku mam. Nie spodziewałam się że tak szybko nam się uda i teraz zastanawiam się czy podołam z dwójką dzieciaczków z taka różnica wieku. Której dziewczyny jeszcze są w ciąży?
-
Weszłam tu po tych kilku latach jestem w szoku, ile z Was ma drugie dzieciątko lub jest w ciąży.
My jakoś nie możemy się zdecydować 🙈
Dodatkowo karmie jeszcze tego pierwszego Cycocholika.
Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -