Listopad ! 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam nadzieje ze naprawdę to nic groźnego... ufam ze lekarz wie co mówił. Czytałam ze zdarza się tak, ze często jest to nic niepokojącego. Oby tak było u mnie
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wróblowa wrote:Dziewczyny przeżyłam horror... zaczęłam krwawić po południu dość obficie czerwona krwią... bez skurczy i bóli brzucha. Jezus nigdzie mnie nie chcieli przyjąć, nigdzie ! Zadzwoniłam do swojego gina a on mi kazał wziąć nospe i czekać, zapytałam na co mam czekać ?! W końcu dostałam się do lekarza innego, zrobił usg, powiedział ze wszystko jest w porzadku - widziałam pikajace serduszko... nie wiadomo co to mogła być za przyczyna. Mam brać od nowa dupka 3x1. Modlę się żeby mój dzieć był silny i się nie poddawał 😊 pociesza mnie jeszcze to, ze krwawienie samo ustąpiło prawie jeszcze przed wizyta u lekarza, a na głowicy usg były tylko jakieś pojedyncze niteczki.
-
nick nieaktualny
-
Aleksandraaa wrote:Hej dziewczyny, a u mnie dzisiaj jakies plamienie - kolor cappuccino 🙈 juz mam stresa. A do ginekologa dopiero w poniedziałek 🤐 chyba zaraz powtórzę test 😣
Najlepiej zadzwonić do swojego lekarza. A nie wspolzyliscie ? Bo po stosunku takie plamienie w ciąży tez może byćBassia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niestety nic nie aplikuje, nie maialam jeszcze wizyty,nie współżyliśmy
w poniedziałek mam pierwsza wizytę. Nie znam tego lekarza. Mieszkamy w Niemczech i w mojej miejscowości wszyscy odsyłali mnie z kwitkiem "nie przyjmujemy nowych pacjentek". Znalazłam ginekologa 30 km od nas i w pon sie tam wybierzemy. Narazie leze i nic nie robie
Co ma być to bd<3
Dzieki kobietki 💓💓 -
Aleksandraaa wrote:Hej dziewczyny, a u mnie dzisiaj jakies plamienie - kolor cappuccino 🙈 juz mam stresa. A do ginekologa dopiero w poniedziałek 🤐 chyba zaraz powtórzę test 😣
Moj lekarz mówi, że się to często zdarza na początku . Ja przyjmuje Duphaston z racji tego,że moja ciąża była stymulowana hormonalnie i dostałam takie zalecenie. Szkoda ,że wizyta dopiero w poniedziałek bo wiem ile to nerwów kosztuje. Odpoczywaj i mam nadzieję,że to jednorazo. -
nick nieaktualnyAleksandraaa wrote:Niestety nic nie aplikuje, nie maialam jeszcze wizyty,nie współżyliśmy
w poniedziałek mam pierwsza wizytę. Nie znam tego lekarza. Mieszkamy w Niemczech i w mojej miejscowości wszyscy odsyłali mnie z kwitkiem "nie przyjmujemy nowych pacjentek". Znalazłam ginekologa 30 km od nas i w pon sie tam wybierzemy. Narazie leze i nic nie robie
Co ma być to bd<3
Dzieki kobietki 💓💓
Hmmmm...to już nie wiem...ale tak jak źródła piszą- może się zdarzyć. Zbadaj progesteron-może trzeba dokoksować. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNula30 wrote:Dzień dobry w piątek ♥️ Ja czuję się średnio. Jestem okrutnie śpiąca i muli mnie na żołądku. Nie mam na nic siły. Żal mi synka (2 latka), bo nie mam mocy się z nim bawić ☹️ mam nadzieję,że to niedługo minie.
Miłego dnia dla Was 🌺
Niestety mam tak samo a do tego musze pracowaćw domu ledwo co daje rade z dzieckiem cos porobic
-
Wróblowa wrote:Mam nadzieje ze naprawdę to nic groźnego... ufam ze lekarz wie co mówił. Czytałam ze zdarza się tak, ze często jest to nic niepokojącego. Oby tak było u mnie
W pierwszej ciąży tak miałam w 7 tygodniu. Nagle w pracy dostałam takiego krwawienia, że dosłownie po nogach mi leciało. Prawdopodobnie pękł jakiś krwak. Polezalam kilka dni i dalej ciąża była bezproblemowa. Krwawienie nie zawsze oznacza coś złego. Trzymam kciuki ❤
Aniołek 2015
Leon 21.07.2016 ❤
Aniołek 2018
Aniołek 2018