Listopad ! 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
olciaa wrote:Dziewczyny głównie te z mutacjami jakie witaminy bierzecie ?
Ja używam takich
Niecierpliwa- Super , że za parę dni zobaczysz swoje maleństwo ja niestety jeszcze dobre parę tygodni muszę czekać przez to co się na świecie dzieje....Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2020, 12:26
-
nick nieaktualny
-
olciaa wrote:Dziewczyny głównie te z mutacjami jakie witaminy bierzecie ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2020, 12:51
olciaa lubi tę wiadomość
-
Frelcia_na_tymczasie wrote:No właśnie lepiej żeby zbadała progesteron bo to plamienie może pokazywać niedomogę i trzeba będzie włączyć luteinę albo dupka.
-
Ja byłam dzis na usg. Fasolka ma już prawie 2 cm. Umowilam sie na badania prenatalne 20.04. Mam powoli odstawić Metformax. Boję się, że skończy się to cukrzyca ciężarnych i insuliną🙁
Niercierpliwa v2.0, Bassia, żona_męża, blair., olciaa, Nula30, Czykoty, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Witajcie,jestem na Izbie Przyjęć z powodu krwawienia. Pojawiło się tak nagle bez ostrzeżenia. Na usg jest zarodek z bijącym serduszkiem,od razu kamień z serca mi spadłKrwawienie prawdopodobnie z jajnika,krew w jamie brzusznej.Czekam na wynik morfologii krwi by wykluczyć drugą ciążę w jajniku.Być mozeJak będzie dobra idę do domu.Być może pękła torbiel.
-
Tysia33 wrote:Ja byłam dzis na usg. Fasolka ma już prawie 2 cm. Umowilam sie na badania prenatalne 20.04. Mam powoli odstawić Metformax. Boję się, że skończy się to cukrzyca ciężarnych i insuliną🙁
-
Alexis wrote:Witajcie,jestem na Izbie Przyjęć z powodu krwawienia. Pojawiło się tak nagle bez ostrzeżenia. Na usg jest zarodek z bijącym serduszkiem,od razu kamień z serca mi spadłKrwawienie prawdopodobnie z jajnika,krew w jamie brzusznej.Czekam na wynik morfologii krwi by wykluczyć drugą ciążę w jajniku.Być mozeJak będzie dobra idę do domu.Być może pękła torbiel.
O Raju co za dzień 🥺 dobrze,że z dzidzia wszystko dobrze. Daj znać co i jak po morfologii . Trzymam kciuki 🤞
-
Tysia33 wrote:Ja byłam dzis na usg. Fasolka ma już prawie 2 cm. Umowilam sie na badania prenatalne 20.04. Mam powoli odstawić Metformax. Boję się, że skończy się to cukrzyca ciężarnych i insuliną🙁
teraz to trudno znaleźć innego lekarza niestety... Wiem, że sporo lekarzy nie odstawia. -
KasiaAsia wrote:Ojeju i jak się teraz czujesz?
Freja,nie wiem dlaczego zrobili morfologię.Widocznie coś im pokazać miała. -
Dzieki sliczne kochane❣️ wszystki w rękach Bozi
mam nadzieję, ze lekarz bd kompetentny i przepisze mi dupka albo luteinę. Chociaż jak chodzilam z synkiem do innego gina to nic mi nie przepisał, mimo tego ze wcześniej mialam 2 poronienia:(
Oby było tak jak piszecie💓😊
Tysia ale juz duza fasola 🥰 Super 😍
Alexis wspolczuje przeżyć, oby zadnej z nas nie trafiały sie juz takie incydenty 😣😣😓
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2020, 08:43
Tysia33 lubi tę wiadomość