Listopad ! 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
casteam wrote:
Termin na 04.11.2020 wpisane w karte ciazy. Bobas bardzo ruchliwy
❤️❤️❤️ super wieści!!!! Teraz tylko ja na tym forum zostałam w niewiedzy i niepewności...😢
Pauliska wow 5 jesteśmy w tym samym dniu ,a ja nawet nie miałam wizyty .trzymam kciuki.
Dziewczyny tak się zastanawiam nad jedną rzeczą czy Duphaston może wywoływać u mnie nudności. Rano jak wstaje jest wszystko ok ,dobrze się czuję ale jak ok 10 przyjmuje 1 tabletkę do mniej więcej godziny zaczyna mnie mdlić.... sama nie wiem . -
Zazdroszczę tak dużego już brzdąca😉.Odebrałam wyniki.Z moczem zawsze było coś. Tak mi się zrobiło w poprzedniej ciąży. A białko utrzymywało się i po ciąży, nic nie zniknęło a lekarze nie wiedzieli skąd ten przeciek bo usg nerek było w porządku. W każdym bądź razie dziecko rosło sobie spokojnie.Co do glukozy to też w ostatniej miałam podejrzenie cukrzycy ale skończyło się na podejrzeniach (a dziecko urodziło się duże ).Za niecałe dwa tygodnie wizyta to zobaczymy co gin stwierdzi.
-
Alexis wrote:Bassia,ja mam mdłości jeszcze przed zażyciem leku,pojawiają się zaraz po zjedzeniu śniadania.
No właśnie tak się zastanawiam bo fakt jest faktem ,że nie biorę go na pusty żołądek tylko zaraz po śniadaniu .ehhh trzeba to przetrwać... Zostało mi tylko 2 opakowania więc i tak za 3 tygodnie już go odstawiam. Zobaczymy... -
Alexis wrote:Zazdroszczę tak dużego już brzdąca😉.Odebrałam wyniki.Z moczem zawsze było coś. Tak mi się zrobiło w poprzedniej ciąży. A białko utrzymywało się i po ciąży, nic nie zniknęło a lekarze nie wiedzieli skąd ten przeciek bo usg nerek było w porządku. W każdym bądź razie dziecko rosło sobie spokojnie.Co do glukozy to też w ostatniej miałam podejrzenie cukrzycy ale skończyło się na podejrzeniach (a dziecko urodziło się duże ).Za niecałe dwa tygodnie wizyta to zobaczymy co gin stwierdzi.
-
nick nieaktualny
-
Paolina91 wrote:Macie juz jakieś info kiedy i jak będziecie odstawiac duphaston?? Od razu czy stopniowo będziecie zmniejszac dawke?
-
Tysia33 wrote:Od początku ciąży biorę duphaston 3x1, od 11 tc 2x1, od 12 tc 1x1, w 13 tc odstawiam😊 ale biorę jeszcze Luteine pod język aktualnie 2x2, a potem zejdę do 2x1.11.02.2016r Aniołek
-
Paolina91 wrote:Macie juz jakieś info kiedy i jak będziecie odstawiac duphaston?? Od razu czy stopniowo będziecie zmniejszac dawke?