💚LISTOPAD 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem ostatnio wiecznie głodna. Nie sądziłam, że to będzie jeden z moich objawów ciazy. 😂😂😂
MamaDi, Karooolcia :), Beza27 lubią tę wiadomość
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
starania wspomagane od 08.2020.
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
Witam nowe dziewczyny
MeggiGirl wrote:Jestem ostatnio wiecznie głodna. Nie sądziłam, że to będzie jeden z moich objawów ciazy. 😂😂😂
Ja mam to samo 🙈 przy pierwszej ciąży wręcz odwrotnie, raczej nie mogłam jeść, wszystko mi śmierdziało. A teraz.... ciągle na coś mam ochotę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2021, 21:05
-
Karooolcia :) wrote:Witam niwe dziewczyny
Ja mam to samo 🙈 przy pierwszej ciąży wręcz odwrotnie, raczej nie mogłam jeść, wszystko mi śmierdziało. A teraz.... ciągle na coś mam ochotę.
Ja nie mam ochoty na nic, ale bardzo często czuję głód. 😂😂🙈 tak mniej więcej, co godzinę muszę jeść. Będę się toczyć chyba. 😂
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
Ja chcę jeść ale nic mi nie pasuje. A jak nie jem to mdli jeszcze bardziej, więc tym bardziej nie chce mi się nic robić i błędne koło🙈 ale niestety w każdej ciąży tak było i wiem że będzie tylko gorzej póki co😂
Później nadrobię😂 -
Cześć. Ja mam termin na 7 listopada, a wizytę 26 marca. Objawów brak, poza tym ze jestem trochę bardziej zestresowana tym ze jestem w ciazy, ale to taki pozytywny stres. Mam dwoch chłopców w wieku 4 i 2 lat:) ciesze się ze moge do Was dolaczyc:)
MamaDi, Gosiaczek lubią tę wiadomość
👩35🧔♂️34
starania od 07.24r.-3cs
Mutacja Mthr(C677)-homozygota
Mutacja Pa-1 heterozygota
Czynnik V R2-heterozygota
Na stanie trójeczka dzieci i jeden Aniołek ( 20tyg ciazy;() -
Witam się i ja, myślałam że po becie dopiero tu przejdę ale testy ładnie ciemnieją więc co mi tam 😛 termin na 9.11, pierwsza ciąża.
Test zrobiłam bo mieliśmy iść na imprezę, a od paru dni po owulacji czułam że jestem w ciąży ale starałam się to wyprzeć bo nie wydawało mi się to możliwe 😛 w 10dpo lekka kreska. Dzisiaj termin okresu, kreska o wiele ciemniejsza, jutro idę na betę.
Narazie z takich irytujących objawów to wzdęcie okropne, jak nie wezmę espumisanu to nie mogę chodzić, spać, siedzieć ani nic innego 🤪 i ciągły głód a brak ochoty na jedzenie
MeggiGirl, futuremama, MamaDi, Karooolcia :) lubią tę wiadomość
-
Ja kończę 32 w maju, ale marzy mi się duuża rodzina i mam nadzieje ze przed 40 tka zdaze;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2021, 07:35
MeggiGirl lubi tę wiadomość
👩35🧔♂️34
starania od 07.24r.-3cs
Mutacja Mthr(C677)-homozygota
Mutacja Pa-1 heterozygota
Czynnik V R2-heterozygota
Na stanie trójeczka dzieci i jeden Aniołek ( 20tyg ciazy;() -
Nigdy nie wierzyłam w takiej rzeczy, ale u mnie moja kotła wiedziała jeszcze przede mną, że jestem w ciąży. Co wieczór kładła mi się miedzy nogami pod kołdrą, a nigdy wcześniej tego nie robiła. 😂 Poza tym jest bardziej delikatna i nie odstępuje mnie na krok.
Na 15 marca umówiłam się na pierwsze USG. Ostatni okres miałam 30 stycznia. Myślicie, że bedzie już serce?MamaDi, Karooolcia :) lubią tę wiadomość
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
O moj kotek też ostatnio częściej się na mnie kładzie, także pewnie coś przeczuwa 🙂
Chyba zależy kiedy miałaś owulację, ja miałam ostatni okres 31.01 a owu w 17dc i wydaje mi się że powinnam się umówić trochę później niż 15marca, ale w sumie sama nie wiem 🤷🏻♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2021, 07:48
-
Futuremama, na początku się pomyliłam, a chodziło mi o Ciebie ze dzieci z tych samych roczników mamy:))
Ja w czerwcu skończę 34, zawsze mi sie trojka dzieci marzyla, chociaż długo musiałam męża namawiać na 3 i w sumie troche jestem przerażona, bo to juz oznacza tematy typu zmiana mieszkania za jakiś czas itd. Potem warsztat zamykamyGosiaczek, Karooolcia :) lubią tę wiadomość
Lipiec 2015 - córeczka
Maj 2018 - córeczka
-
Hej 🙂
Jak dziewczyny u Was samopoczucie? Ja cały czas senna...
Ja w tym roku kończę 30 lat 🙂 mam już 3-letniego synka 🙂 u mnie raczej na 2 poprzestaniemy choć nie mówię, że za jakiś czas mi się nie odwidzi 😋 jutro idę na kolejną Betę aby sprawdzić jaki jest przyrost. Wizytę mam dużo wcześniej niż wy ale miałam już wcześniej umówioną że względu na wyniki badań więc pójdę a przy okazji dopytam o parę kwestii. Od razu umowie się na kolejna tak żeby było już serduszko ❤️
-
Ja przestałam myśleć logicznie i zaczęło mnie coś kłuć w macicy albo gdzieś tam w okolicach ale mam nadzieje że to normalne,
a jem i pije tyle że to aż wstyd ale no głodna jestem 😅 na szczęście ochota na jedzenie mi wróciła bo rano to nie miałam na nic ochoty, a w brzuchu burczało.
Na razie się czuje bardzo dobrze, kręci mi się w głowie czasem (i to chyba jednak nie od kręgosłupa bo mi nie przeszło po kilkukrotnych ćwiczeniach a przeważnie to pomagało) i w dodatku w momencie zaklucia w brzuchu często mam taki nagły zawrót głowy więc raczej z tym to łączę. Mam nadzieję że to nic złego, to pierwsza ciąża więc w sumie wszystko jest nowe 😉
dzisiaj się będę umawiać na jakąś wizytę, zobaczę kiedy terminy będą ale będę celować już tak w serduszko 🥰 chyba że mi badania wyjdą źle to wtedy wcześniej pójdę bo planuje zrobić TSH, glukozę, ogólnie morfologię,magnez i żelazo w czwartek albo piątek jak będę powtarzać betę