💚LISTOPAD 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina czekamy na wiesci oby bylo okej :*
po przeczytaniu tego o mdlosciach od razu pomyslalam o wc ... haha takze nie pomaga ;p ;p na sama mysl ...... haha ;o
ja mdlosci okropne, ale o dziwo odkad zuje te gumy mam mniej wymiotow, 2 x dziennie gora 3 ... a wczesniej bylo o wiele wiecej, ale no chec zycia odebrana przez te wieczne uczucie kaca ;//////XWEJAX lubi tę wiadomość
wrzesień 2018 - córcia 6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs -
Dziewczyny mój dzidziuś jest z aniołkami... Okazało się że już około 10 dni nie żyje . Nie hije serduszku. Jestem w szpitalu i będę czyszczona. Żegnam się z Wami i życzę wam wszystkiego dobrego. Oby mój przypadek był ostatnim. Dziękuję wam za wsparcie ❤️
-
nick nieaktualny
-
Karooolcia :) wrote:Dziewczyny mój dzidziuś jest z aniołkami... Okazało się że już około 10 dni nie żyje . Nie hije serduszku. Jestem w szpitalu i będę czyszczona. Żegnam się z Wami i życzę wam wszystkiego dobrego. Oby mój przypadek był ostatnim. Dziękuję wam za wsparcie ❤️
Bardzo mi przykro 😭... trzymaj się. Jeszcze będzie dobrze.
-
Karooolcia przykro mi bardzo 😥 trzymaj się tam mocno ❤👩🏻29 🧑🏻32
Starania od 05/2019
08/2020 1 wizyta w klinice niepłodności PARENS
👩🏻
09/2020HSG - niedrożny lewy jajowód
AMH 5,38
🧑🏻
Badanie nasienia 03.2020/ 06.2020
(kuracja NUCLEOX, rzucenie palenia)
Koncentracja 7,2 /6,0
Całkowita liczba 31,9/24,9
Żywotność 42%/63%
Morfologia2%/1%
1 IUI 09/2020
2 IUI 10//2020
11/2020 podjęcie decyzji o IVF
24.01 początek stymulacji
01.02 Punkcja - 9 komórek, 6 zapłodniono, są 4 Mamy 3❄❄❄
08.03.21 Transfer ! ❄
13.03. II kreski 5dpt
15.03. 7dpt Bhcg 49,9 Prog 28,05 TSH 2,31
17.03 9dpt Bhcg 138 Prog 25,09
19.03 11dpt Bhcg 266 Prog 32
31.03 23dpt Pęcherzyk 10mm ciałko żółte 2,8mm
13.04 37dpt Kropek 12mm i 155u/min
20.11.2021 najszczęśliwszy dzień w życiu, CC, zdrowa dziewczynka 2980g, 51cm
08.2023 powrót po ❄
02.11.2023 transfer ! -
nick nieaktualny
-
Karolcia tak bardzo mi przykro 😔 Trzymaj się i bądź silna, aniołek szybko do Ciebie wróci ❤
-
nick nieaktualny
-
Karolcia a będziesz badać materiał z poronienia? Na pewno by to wyjaśniło przyczynę dlaczego tak się stało
-
Olaa..32 wrote:Karolcia a będziesz badać materiał z poronienia? Na pewno by to wyjaśniło przyczynę dlaczego tak się stało
-
Karooolcia :) wrote:Dziewczyny mój dzidziuś jest z aniołkami... Okazało się że już około 10 dni nie żyje . Nie hije serduszku. Jestem w szpitalu i będę czyszczona. Żegnam się z Wami i życzę wam wszystkiego dobrego. Oby mój przypadek był ostatnim. Dziękuję wam za wsparcie ❤️
01.01.2021 nasz aniołek 8tc -
Powiem wam, że przez takie sytuacje coraz bardziej zaczynam się bać o swoje dziecko 😔 28 kwietnia mam prenatalne i zastanawiam się czy przed badaniem nie umówić się szybciej do mojej ginekolog na usg, żeby sprawdziła czy z dzidzią jest wszystko dobrze
-
Olaa..32 wrote:Powiem wam, że przez takie sytuacje coraz bardziej zaczynam się bać o swoje dziecko 😔 28 kwietnia mam prenatalne i zastanawiam się czy przed badaniem nie umówić się szybciej do mojej ginekolog na usg, żeby sprawdziła czy z dzidzią jest wszystko dobrze
-
nick nieaktualnyTeż dziś spanikowałam. Jakieś dziwne kłucia poczulam. Ale wizyta w przyszłą środę więc może nie będę panikować kiedy w sumie nic się nie dzieje.
Ale zastanawiam się nad jedną rzeczą. Chodzę prywatnie do mojej pani dr, ale jestem też w luxmedzie i nigdy nie byłam tam u lekarza, zastanawiam się czy skorzystać skoro mam to za darmo? Czy jeżeli kartę ciąży będę mieć mojej dr to nie mogę mieć drugiej tam? Ktoś wie jak to wygląda? Jestem zielona.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2021, 13:43
-
Zenka wrote:Też dziś spanikowałam. Jakieś dziwne kłucia poczulam. Ale wizyta w przyszłą środę więc może nie będę panikować kiedy w sumie nic się nie dzieje.
Ale zastanawiam się nad jedną rzeczą. Chodzę prywatnie do mojej pani dr, ale jestem też w luxmedzie i nigdy nie byłam tam u lekarza, zastanawiam się czy skorzystać skoro mam to za darmo? Czy jeżeli kartę ciąży będę mieć mojej dr to nie mogę mieć drugiej tam? Ktoś wie jak to wygląda? Jestem zielona. -
Zenka wrote:Też dziś spanikowałam. Jakieś dziwne kłucia poczulam. Ale wizyta w przyszłą środę więc może nie będę panikować kiedy w sumie nic się nie dzieje.
Może w luxmedzie i medicoverze jest inaczej, ale w państwowej to nie przejdzie, przynajmniej u mnie
Ale zastanawiam się nad jedną rzeczą. Chodzę prywatnie do mojej pani dr, ale jestem też w luxmedzie i nigdy nie byłam tam u lekarza, zastanawiam się czy skorzystać skoro mam to za darmo? Czy jeżeli kartę ciąży będę mieć mojej dr to nie mogę mieć drugiej tam? Ktoś wie jak to wygląda? Jestem zielona.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2021, 13:54