💚LISTOPAD 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZenka wrote:Też dziś spanikowałam. Jakieś dziwne kłucia poczulam. Ale wizyta w przyszłą środę więc może nie będę panikować kiedy w sumie nic się nie dzieje.
Ale zastanawiam się nad jedną rzeczą. Chodzę prywatnie do mojej pani dr, ale jestem też w luxmedzie i nigdy nie byłam tam u lekarza, zastanawiam się czy skorzystać skoro mam to za darmo? Czy jeżeli kartę ciąży będę mieć mojej dr to nie mogę mieć drugiej tam? Ktoś wie jak to wygląda? Jestem zielona. -
Chwilę nie zaglądałam a tu takie wieści😔 Karolcia strasznie mi przykro, nie wiem co powiedzieć bo chyba nic nie ukoina twn moment bólu. Mam nadzieję, że po zabiegu chociaż fizycznie nie jest źle. Będę trzymała mocno kciuki żeby wszystko było dobrze i za jakiś czas, gdy będziecie gotowi wpadniesz pochwalić się dobrymi wieściami.
A gdybyś chciała pogadać to jesteśmy -
Dziewczyny ale przed chwilą zwymiotowałam myślałam że się udusze nie mogłam w ogóle oddychać zapchalo mi nos takie to w żołądku wszystko gęste wyszło, w buzi mam teraz okropnie, wodę jak pije to smakuje jak przesłodzona masakra a zaczęło się od tego że zmęczona poszłam się przespać i wstałam taka zmulona. Teraz na żołądku przynajmniej lżej.
01.01.2021 nasz aniołek 8tc -
nick nieaktualny
-
anyzratak wrote:Dziewczyny ale przed chwilą zwymiotowałam myślałam że się udusze nie mogłam w ogóle oddychać zapchalo mi nos takie to w żołądku wszystko gęste wyszło, w buzi mam teraz okropnie, wodę jak pije to smakuje jak przesłodzona masakra a zaczęło się od tego że zmęczona poszłam się przespać i wstałam taka zmulona. Teraz na żołądku przynajmniej lżej.
-
Atena37a wrote:Mnie od wczoraj jak nie zjem to robi się gorzko brrr...
Denerwuje się też wizyta u ginekologa w czwartek o 18 dopiero, ehh
30.03 jak byłam to lekarz widział tylko pęcherzyk w macicy... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzekanie na badania kiedy nam zależy wydłuża się przeokrutnie. Ja mam wizytę w przyszłą środę i wydaje mi się to wiecznością
Macie jakieś dziwne smaki? Ja wczoraj uznałam, że muszę zjeść takie najzwyklejsze chrupki kukurydziane jakie często się dzieciom kupuje i przepijać to spritem. To była najpyszniejsza rzecz na świecie 😂😂😂😂 -
nick nieaktualny
-
Atena37a wrote:Mnie od początku odzucilo od słodkiego, a mam w domu takie zapasy królików i jajek z czekolady 🤣 nawet herbatę przestałam słodzić - wcześniej 1 łyżeczka.
Jakoś bardziej preferuje kwaśne, ale nie aż tak... -
Dzisiaj podczas kichania poczułam taki kujący ból w podbrzuszu po lewej stronie, nie mam pojęcia co to mogło być, może to te więzadła mnie zakuły 🤔
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2021, 20:24
-
nick nieaktualnyJa też mam tak, staram się tylko pilnować żeby kichać 'do łokcia' a nie w przód. Zawsze kicham dwa razy i przypominam sobie o tym przy pierwszym kichnięciu i wtedy zazwyczaj coś zakłuje. Nie pamiętam czemu ale jest to bardzo ważne, pewnie chodzi o mięsnie dna miednicy albo przeponę, znalazłam taka informację i u jednej położnej i fizjo uroginekologicznej, jak znajdę to wam podeślę.
Edit: https://www.hellozdrowie.pl/jak-prawidlowo-kichac-by-nie-zrobic-sobie-krzywdy-to-bardzo-wazne-dla-kobiet/Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2021, 21:38
-
Mnie tez kłuje przy kichaniu . Ja mam wizytę 24 kwietnia i to jeszcze trochę . Dziś zaczynam 9 tydzień . Czuje się kijowo . Chora poprostu jestem . Gardło bardzo boli , nos zatkany . I jeszcze partner obrażony ze seksu nie ma 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Ciąża zagrożona , lekarz powiedziała ze bardzo delikatnie może być ... biorę luteinę dopochwowa . Leje mi się z nosa , gardło napieprza ... a pan i władca obrażony .... hyh . Seks raz w tygodniu to dla niego za mało , a pracuje na nocki . Mamy małe dziecko .... wkurzające
-
My w ogóle nie uprawiamy seksu boimy się bo mam tyłozgięcie macicy i kiedyś mi jeden lekarz powiedział że lepiej się wstrzymać w tym pierwszym trymestrze a pamiętam jak ostatnio poroniłam ciążę to po stosunku miałam różowy śluz i wtedy już było chyba po wszystkim dlatego ta trauma nie pozwala nam nawet spróbować może w drugim trymestrze się zdecyduje.
01.01.2021 nasz aniołek 8tc