LISTOPAD 2022 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już po, ale ekspres 😂 wszystko w porządku. Ja nie wiem o co chodzi, ale pani dr mówi, że raczej dziewczynka 🤷♀️ ale w ogóle się na tym nie skupiła, powiedziała, że dopiero za 2-3tyg będzie wiadomo na pewno. Także dalej nie wiem jaka płeć 🤷♀️
Sherlook, oficjalnie niby nie ma ale ludzie się boją, szczególnie ciężarne. Zresztą w moim otoczeniu sporo osób choruje w ostatnim czasie, mój mąż chociażby.MamaTrójki, Scandi-B, Ultra-Dżasta, Rossetia, Olo323, Angelaaaa lubią tę wiadomość
-
Aga300, ja tez mialam Covid w 6 tygodniu po 3 dawkach i w sumie samopoczucie bylo ok, tylko kaszel dlugo trzymal prawie 6 tygodni. Na ciaze to nie wplynelo, Mam nadzieje ze i u Ciebie bedzie dobrze. Przypomnij sie przed wizyta, to bedziemy trzymac kciuki ☺️[/QUOTE]
Dzięki wielkie za wsparcie. Z dnia na dzień lepiej, wiec mam nadzieję, że jakoś przetrzymamy. Mój mąż mi sprzedał, a że jest alergikiem i ciągle w ostatnim czasie miał katar to nie zwracaliśmy uwagi, dopiero jak w sobotę jadł śniadanie i stwierdził, że nie czuje smaku, to zaczęło się testowanie, a wieczorem jużialam.pierwsze objawy.
Jedyny plus, to przez to, że jestem uziemiona znalazłam to forum 😊
Jak poczytałam Wasze wpisy to jakbym o sobie czytała. Objawy raz są, raz nie ma (macanie po cyckach i upewnianie się czy bolą 🙈). Mdłości miałam głównie 5-9 tc i zaczynały się ok. 16:00 i tak do końca dnia, teraz czasem wieczorem, szczególnie po bardziej stresującym dniu. Ja na L4 prawie od początku. Na USG w 9 tc był mały krwiak, ale teraz na kontroli nie było śladu.
Tony wspieram i trzymam mocno kciuki😊
Tony lubi tę wiadomość
-
Tony, na prenatalnych też byłam bez męża 😂 i w sumie babeczki za mną również. Natomiast u prowadzącego już 2 wizyty zaliczyliśmy wspólnie 🙂. Cieszę się, że z dzieckiem wszystko okej. Jak będzie dziewczynka, to przerwiesz passę chłopaków na forum, córa będzie mieć w kim wybierać 😂.
Edit. Właśnie przyszła mi myśl, by zamówić jakąś grę na xboxa, taką na mój poziom ale chyba nie chce ryzykować, bo przepadnę 😅😂.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2022, 12:33
Tony lubi tę wiadomość
11.2022r., Karol ❤
12.2021r., 8tc 👼 Józef, trisomia 13 🖤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
IG: @czytanki.matki -
Jechałam 20 km do przychodni na szczepienie, a oakzalo się że jest nowa rejestratorka i umówiła nas na szczepienie ale zapomniała zamówić szczepionki...ja pierdziele. Jeszcze 40 minut czekania na poczekalni pełnej ludzi i wszystko na nic.....
-
Angela gratuluje wizyty, cieszę się ze wszystko w porządku 🥰
Dziewczyny piękne macie brzuszki 😍
Tony, współczuje Ci stresu pamiętam jak sama to przechodziłam…
Najważniejsze, ze wszystko w porządku z dzieckiem ♥️Tony, Angelaaaa lubią tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
nick nieaktualnyAga będzie dobrze 😁
Strata współczuję, ale nie denerwuj się - nie warto 🤗 Nic tym nie zmienisz 🤗
Robilyscie kiedyś gołąbki, ale z kapusty pekińskiej?? Ja zaraz zacznę, q nigdy nie robiłam. Ciekawa jestem smaku 😁
U mnie ssanie na jadło dalej trwa - juz 2 dni 😁
I obowiazkowo kupiłam przed chwilą młode ziemniaczki 🤣
-
Strata wrote:Jechałam 20 km do przychodni na szczepienie, a oakzalo się że jest nowa rejestratorka i umówiła nas na szczepienie ale zapomniała zamówić szczepionki...ja pierdziele. Jeszcze 40 minut czekania na poczekalni pełnej ludzi i wszystko na nic.....
Ehh znam te przygody, ja mam zawsze jakoś fuck up z laboratorium że po sto razy muszę tam jeździć. Więc rozumiem twój wkurw -
Sóweczka wrote:Aga będzie dobrze 😁
Robilyscie kiedyś gołąbki, ale z kapusty pekińskiej?? Ja zaraz zacznę, q nigdy nie robiłam. Ciekawa jestem smaku 😁
Z pekińskiej? Teściowa robi ale z tej zwykłej i włoskiej 😅. Oooo i już jest pomysł na jutrzejszy obiad 😋. Dziś serwuję udko z kurczaka, z ziemniakami i surówką z selera 😂. A chodzi za mną kwaśne mleko, z młodymi ziemniakami w masełku i koperku, i mizerią 😍😋, smak dzieciństwa 😅.
11.2022r., Karol ❤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
Sóweczka wrote:Aga będzie dobrze 😁
Ja w ogóle chyba nigdy w życiu gołąbków nie robiłam 😂 w ogóle jestem beznadziejna w te klocki, wymarzyłam sobie ostatnio bigos z młodej kapusty więc poszłam do sklepu i na dziale warzywnym zorientowałam się, że nawet nie wiem jak wygląda młoda kapusta 😂😂😂 na szczęście stała obok starsza Pani, więc że szczegółami mi wytłumaczyła xDMamaTrójki, Sóweczka, Ultra-Dżasta, Olo323, Scandi-B lubią tę wiadomość
-
Tony wrote:Ja w ogóle chyba nigdy w życiu gołąbków nie robiłam 😂 w ogóle jestem beznadziejna w te klocki, wymarzyłam sobie ostatnio bigos z młodej kapusty więc poszłam do sklepu i na dziale warzywnym zorientowałam się, że nawet nie wiem jak wygląda młoda kapusta 😂😂😂 na szczęście stała obok starsza Pani, więc że szczegółami mi wytłumaczyła xD
Sóweczka, Tony, Susie, Ultra-Dżasta lubią tę wiadomość
Mama Piątki
2005 🐭
2019 🐹
2021🐭
2021 👼🏻 8tc
2022 🐹🐹 -
nick nieaktualnyTony wrote:Ja w ogóle chyba nigdy w życiu gołąbków nie robiłam 😂 w ogóle jestem beznadziejna w te klocki, wymarzyłam sobie ostatnio bigos z młodej kapusty więc poszłam do sklepu i na dziale warzywnym zorientowałam się, że nawet nie wiem jak wygląda młoda kapusta 😂😂😂 na szczęście stała obok starsza Pani, więc że szczegółami mi wytłumaczyła xD
🤣🤣🤣 Ciekawie to musiało wyglądać 😁
Tony lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Też uważam, że mąż lepiej gotuje. Zresztą ja wolę jeść dania, które ktoś mi zrobi, lepiej smakują 😅. Gotować nawet lubię a piec... Cóż. Odnośnie ciast to muszą być szybkie przepisy a najlepiej, by były bez pieczenia 😂. No ale na weekend wjedzie makowiec japoński (też z Kwestii Smaku). Co najlepsze - jak zjem jeden kawałek to sukces 😂.
Podobnie z tym ciastem, z rabarbarem. Zjadłam dosłownie dwa kawałki 😂🤣.11.2022r., Karol ❤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
Witam, podczytuje Was od paru dni i chciałabym dołączyć do Waszej grupy.
Mam 37 lat i to moja 3 ciąża. Termin na 14 listopad. Powiem szczerze, że teraz bardziej się stresuję niż przy poprzednich dwóch, chociaż nic niepokojącego się nie dzieje... Może to wiek robi swoje, bo martwię się jak dam radę znów nie spać nocami... Starszaki to córka 11 lat i syn 8 więc już duże dzieciMąż się śmieje, że córka mi pomoże
Pozdrawiammashimo, MamaTrójki, Ultra-Dżasta, Aga300, Scandi-B, Asia11, Angelaaaa, Rossetia lubią tę wiadomość
-
Tysia1985 wrote:Witam, podczytuje Was od paru dni i chciałabym dołączyć do Waszej grupy.
Mam 37 lat i to moja 3 ciąża. Termin na 14 listopad. Powiem szczerze, że teraz bardziej się stresuję niż przy poprzednich dwóch, chociaż nic niepokojącego się nie dzieje... Może to wiek robi swoje, bo martwię się jak dam radę znów nie spać nocami... Starszaki to córka 11 lat i syn 8 więc już duże dzieciMąż się śmieje, że córka mi pomoże
PozdrawiamMama Piątki
2005 🐭
2019 🐹
2021🐭
2021 👼🏻 8tc
2022 🐹🐹 -
nick nieaktualnyTysia1985 wrote:Witam, podczytuje Was od paru dni i chciałabym dołączyć do Waszej grupy.
Pozdrawiam
Hej 👋
To praktycznie jestesmy w tej samej bazie 😁 ja też 37 i dwóch starych synów (13 i 9)
Straszaki będą pomagały, ale sądzę, ze po czasie nie bez obiekcji 🤣
-
Tysia1985 wrote:Witam, podczytuje Was od paru dni i chciałabym dołączyć do Waszej grupy.
Pozdrawiam
Moj maz pochodzi z rodziny w ktorej byl identyczny rozstrzal wiekowy miedzy rodzenstwem jak u Ciebie. On jest najstarszy, mowil ze razem z srodkowym bratem lubili sie zajmowac najmlodszym, ale bez przymusu. Teraz tez widze ze jest bardzo opiekunczy w stosunku do niego, szczegolnie dopoki mlody nie skonczyl studiow i nie zaczal pierwszej pracy. -
Tony współczuję wiem jaki to stres..
Dobrze że z dzidzia wszystko wporzadku. Ja na zwolnieniu do końca maja z powodu tego krwawienia i już czułam się nieźle w pon wiec we wtorek znów zaczęłam gotować sprzątać parę spraw z pracy załatwiłam mimo zwolnienia zrobiłam zakupy i szybko się to na mnie odbiło. Migrena od 18 do prawie rana. Dzisiaj jak tylko coś się mocniej poruszałam typu spacer z psem to się znowu zaczynało wiec się szybko kładę żeby się nie zaczęło znów. Organizm daje mi wyraźne sygnały że nie tak to ma wyglądać..
Luty/marzec 22
3x1 lametta- 3-6 DC. - 2 pęcherzyki -
11 dpo 12.03 beta 14,2 💗
13 dpo beta 71,5 ❤️
4.04 mamy bijące serduszko 💗
11.05 chyba córeczka 💓
Pcos, niedoczynność tarczycy, hipoglikemia reaktywna
6 cykli stymulowanych lametta