LISTOPAD 2022 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
MamaTrójki wrote:Mi pierwszy raz wagę podal na ostatniej wizycie a to było 16+1 🙂
Mnie tez na wizycie w 16t+1 lekarz podał wagę i mówił, ze od teraz będziemy ważyć a nie mierzyć, bo już jest trudno zmierzyć malucha 😊👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Ultra-Dżasta wrote:To ja miałam w sobotę 16+3 i lekarz nic nie mówił. W czerwcu na wizycie będę mieć 19+1, więc zapytam 😁.
Któraś z Was pisała o poduszce w kształcie litery C do spania. Zastanawiam się nad takową, warto - nie warto? Choć nie wiem czy to pomoże na moje lędźwia. Wszystko było okej, dopóki nie usiadłam przy kompie, zgarbiona. Na szczęście fizjo-uro w czwartek, może coś poradzi 😁.
Ja mam taką i na ten moment z niej nie korzystam. Może później jak brzuch urośnie to faktycznie się sprawdzi, na ten moment mam wrażenie jakby mnie za bardzo otaczał, ogranicza też mocno ruchy w nocy. -
Dziewczyny a czy któraś z Was ma problemy z niskim ciśnieniem?
Od zeszłego tygodnia mierze codziennie (bo na wizycie miałam z kolei bardzo wysokie) a teraz „w domowych warunkach” mam zawsze koło 70/50 przeczekam jeszcze ten tydzień, bo nie wiem o ile to nie szło od tej deszczowej pogody, jak się nie podniesie będę kontaktować się z prowadzącym👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
Susie, Kalli95 dziękuję za info! W takim razie czegoś poszukam, bo szczerze mówiąc, muszę mieć tą jedną nogę w górze jak śpię na boku, inaczej jest niewygodnie. Ogólnie mam wrażenie, że z dnia na dzień ten brzuch jest coraz większy 😱.
Olo323 może Mama NL zna się na ciśnieniu 😅😂, z tego co pamiętam to ona ma odwrotnie, bo za wysokie.
Byłam rano na spacerze 🥵, zrobiłam 4 km i wiecie co Wam powiem? Dramat - dno, wodorosty i tony mułu. Na mały pagórek szłam jakieś 15 minut, bo tak mi tętno szalało. Co chwilę robiłam przerwy 🙈 i jeszcze ten upał 😪. Jutro wstanę równo z Pudzianem o 5:50 (wiem, bo mąż go obserwuje na IG 😂). Zjem i pójdę, przy okazji powinno być lżej z temperaturą 🤔.11.2022r., Karol ❤
12.2021r., 8tc 👼 Józef, trisomia 13 🖤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
IG: @czytanki.matki -
Kalli95 wrote:Ja dzisiaj w szpitalu wylądowałam bo mam jakieś niezidentyfikowane bole brzucha ktory boli jak tylko się ruszam
Jejku, a wiesz już od czego/co to za bóle? ☹️
Przeszły Ci już te bóle albo zelżały?
Dawaj znać jak się sprawy maja i jak się czujesz!👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też mam wrażenie, że przez ostatnii tydzień brzuch mi wywaliło i cieszę się, że te ciuchy przed wyjazdem kupiłam 😁
Imiona...
Klara super, mało spotykane.
A dla chłopców dalej polecam Cypriana, Mikołaja i Marcinka 😁
My już od początku mamy wybrane imię dla córki - Marlenka 😊
To połączenie imion Maria Magdalena ( ta, która pierwsza spotkała Jezusa po zmartwychwstaniu)Rossetia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kalli95 wrote:Ja dzisiaj w szpitalu wylądowałam bo mam jakieś niezidentyfikowane bole brzucha ktory boli jak tylko się ruszam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2022, 14:07
Mama Piątki
2005 🐭
2019 🐹
2021🐭
2021 👼🏻 8tc
2022 🐹🐹 -
Ultra-Dżasta wrote:To ja miałam w sobotę 16+3 i lekarz nic nie mówił. W czerwcu na wizycie będę mieć 19+1, więc zapytam 😁.
Któraś z Was pisała o poduszce w kształcie litery C do spania. Zastanawiam się nad takową, warto - nie warto? Choć nie wiem czy to pomoże na moje lędźwia. Wszystko było okej, dopóki nie usiadłam przy kompie, zgarbiona. Na szczęście fizjo-uro w czwartek, może coś poradzi 😁.
Mi przyjaciółka kupiła poduchę C i jestem mega zadowolona, cały czas na niej leżę, śpięTeż miałam mega bóle lędźwi, ale pomogła mi jest wizyta u fizjo uroginekologicznej
Olo323 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny