LISTOPAD 2024 ❤️🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Marcik wrote:U mnie dziś jakieś dziwne plamienie i ból brzucha. Złapałam na szybko termin i jadę na 18 na wizytę.
Trzymam kciuki Kochana. A jakiego koloru to plamienie? ból brzuch akurat jest zupełnie normalny na tym etapie. Na pewno wszystko będzie dobrze. Dawaj znać 🫂🫂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca, 12:10
Marcik lubi tę wiadomość
-
LaBellePerle wrote:Trzymam kciuki Kochana. A jakiego koloru to plamienie? ból brzuch akurat jest zupełnie normalny na tym etapie. Na pewno wszystko będzie dobrze. Dawaj znać 🫂🫂
Ból brzucha taki, jaki mam na owulację - trochę skurczowy 😔 -
Cześć dziewczyny ☺️ Chyba czas się przywitać, chociaż jeszcze sama w to nie wierzę. Na razie dwa razy robiłam betę i przyrost jest prawidłowy, więc mam nadzieję, że wszystko skończy się szczęśliwie.
Pati2804, juss92, MaggLbn, Takaja12, LaBellePerle, Paula29 lubią tę wiadomość
Starania od marca 2016
PICSI nr 1 - 3 zarodki, 3 nieudane transfery
PICSI nr 2 - 6 śnieżynek, 3 nieudane transfery
PICSI nr 3 - ❄❄❄
27.08.20 - 3.1.1.
5dpt - beta-HCG 25,8; 7dpt - 71; 11dpt - 669; 15dpt - 5420; 18dpt - 14301, 19dpt - USG - 1,5mm szczęścia, 30dpt
Bobas 1: 04.2021
7.03.24 ETM 3.1.1.
beta-HCG 5dpt - 18,37; 7dpt - 68,32; 9dpt - 68,82; 12dpt - 666,15; 15dpt - 2864
-
Bruised wrote:Cześć dziewczyny ☺️ Chyba czas się przywitać, chociaż jeszcze sama w to nie wierzę. Na razie dwa razy robiłam betę i przyrost jest prawidłowy, więc mam nadzieję, że wszystko skończy się szczęśliwie.
Gratulacje ❤️
Zaplanowałaś już wizytę u lekarza?Bruised lubi tę wiadomość
-
Bruised wrote:Cześć dziewczyny ☺️ Chyba czas się przywitać, chociaż jeszcze sama w to nie wierzę. Na razie dwa razy robiłam betę i przyrost jest prawidłowy, więc mam nadzieję, że wszystko skończy się szczęśliwie.
Super że dołączyłaś 🥰 gratulacje!Bruised lubi tę wiadomość
👩 37lat
AMH 0,158 - 0,206 ng/ml LH 4,33 FSH 6,78
Mthfr homo/Pai-1 hetero/IO + spora nadwaga
KIR Bx, jeden kir implantacyjny/Allo MLR-0%/Ana 1 ujemne
🧔♂️ 35 lat
IO/Niski testosteron/Kiepskie parametry nasienia
HBA 48%/DFI 45%/Stres oxy 13.78
10.06.2022 poronienie w 9 tygodniu💔
29.02.2024 ⏸️
13.03.2024 CRL 2,1mm 🩵 113
Clexane, accofil, acard, glucophage, encorton, ovitrelle, biosteron, hydroxychloroquine
24.04.24 Nifty niskie ryzyka, syn 🥳 🩵
29.04.24 I prenatalne wszystko jest w porządku 💙🩵Olafek ma już 6,56cm OM 12+2 USG 12+6
24.06.24 II prenatalne, wszystkie narządy obecne i na swoim miejscu 💙 Olafek ma 421g 👶🤯
26.08.09 USG 29+2, 1415g 😍🥳
2.09.2024 III prenatalne Olafek waży 2041g 🤯💪
Przewidywana data porodu - USG 5.11.24 OM 9.11.24 -
Niaha wrote:Gratulacje ❤️
Zaplanowałaś już wizytę u lekarza?Pati2804, Niaha, MaggLbn, Paula29 lubią tę wiadomość
Starania od marca 2016
PICSI nr 1 - 3 zarodki, 3 nieudane transfery
PICSI nr 2 - 6 śnieżynek, 3 nieudane transfery
PICSI nr 3 - ❄❄❄
27.08.20 - 3.1.1.
5dpt - beta-HCG 25,8; 7dpt - 71; 11dpt - 669; 15dpt - 5420; 18dpt - 14301, 19dpt - USG - 1,5mm szczęścia, 30dpt
Bobas 1: 04.2021
7.03.24 ETM 3.1.1.
beta-HCG 5dpt - 18,37; 7dpt - 68,32; 9dpt - 68,82; 12dpt - 666,15; 15dpt - 2864
-
Marcik wrote:U mnie dziś jakieś dziwne plamienie i ból brzucha. Złapałam na szybko termin i jadę na 18 na wizytę.
-
Niaha wrote:Pozostawię to do dezycji lekarza, w poniedziałek byłam, nie wiem czy to nie będzie za szybko na USG.
Niaha, MaggLbn lubią tę wiadomość
-
Liliowa wrote:Trzymam kciuki za wizyty!
Mój syn przechodzi teraz jakąś chorobę z wysypka, drobnoplamista swędzącą do tego goraczka bol gardła i trochę wymioty. Zastanawiam się czy to nie szkarlatyna. Jutro rano umówiłam go do lekarza. Boję się żeby to nie miało wpływu na ciążę, wczoraj się trochę czułam osłabiona. -
Super dziewczyny że powiedziałyście w pracy i że dobrze zareagowali 🥰
Bruised witam 😘🥰Elasure, Bruised, MaggLbn lubią tę wiadomość
-
Gratulacje 🥰🥳Bruised, MaggLbn lubią tę wiadomość
-
Witamy, witamy!
Cieszę się, że w waszych pracach dobrze przyjęli zwolnienia Zawsze to jedno zmartwienie mniej.
Ja po wizycie u rodzinnej, przedłużyłam l4. Sprawdziłyśmy wyniki mojej morfologii, żelazo nisko
Dostałam polecajke poradni przyszpitalnej, tam jest też porodówka. Zadzwoniłam się zapisać na wizytę i mam termin już na poniedziałek, jestem miło zaskoczona 😊 Nie będę musiała walczyć o termin do mojego lekarza ( na całą okolicę tylko jeden przyjmuje na NFZ i to tylko 3 x w tygodniu).
Marcik, trzymam kciuki bardzo mocno! ✊
Bruised, Marcik lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj umówiłam się na prenatalne - 22.04. Teraz jakoś wszystko wydaje mi się takie poważne 🙈
MaggLbn, LaBellePerle, Niaha, Bruised, Paula29, Pati2804, juss92 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, nieśmiało dołączam 🤭 Jestem po drugiej becie, przyrost w normie. Termin wg obliczeń wypada mi mniej więcej na 17 listopada, nie jest to wyliczone wg om, bo owulację miałam jakoś w 27 dc 🙈 Karmię piersią i przez to moje cykle były na maksa rozjechane. Pierwszą wizytę mam 27 marca. Trudno mi uwierzyć, że udało się już w 3 cyklu, z synkiem udało się dopiero w 14-tym i byłam gotowa na kolejne dłuzsze starania, a tu taka miła niespodzianka 😅
LaBellePerle, MaggLbn, Niaha, MonReve96, Paima, miska122, Pati2804, juss92 lubią tę wiadomość
-
Marcik wrote:Takie beżowo-brązowe? Bardziej brązowe nawet.
Ból brzucha taki, jaki mam na owulację - trochę skurczowy 😔
No to najważniejsze, że to nie świeża krew ja bardzo często miałam takie plamienia w ciąży i w zasadzie nic nie oznaczały -
LaBellePerle wrote:No to najważniejsze, że to nie świeża krew ja bardzo często miałam takie plamienia w ciąży i w zasadzie nic nie oznaczały
Witam nowe dziewczyny, rozgośćcie się ❤️ -
Sparky wrote:Cześć dziewczyny, nieśmiało dołączam 🤭 Jestem po drugiej becie, przyrost w normie. Termin wg obliczeń wypada mi mniej więcej na 17 listopada, nie jest to wyliczone wg om, bo owulację miałam jakoś w 27 dc 🙈 Karmię piersią i przez to moje cykle były na maksa rozjechane. Pierwszą wizytę mam 27 marca. Trudno mi uwierzyć, że udało się już w 3 cyklu, z synkiem udało się dopiero w 14-tym i byłam gotowa na kolejne dłuzsze starania, a tu taka miła niespodzianka 😅
Gratulacje ❤️Sparky lubi tę wiadomość
-
Marcik wrote:Ja właśnie nigdy w ciaży nie plamiłam 🤔
Witam nowe dziewczyny, rozgośćcie się ❤️
Też słyszałam, że dopóki plamienie jest brązowe to jest ok, gorzej jak jest świeża, czerwona krew, wtedy szybciutko do lekarza.Marcik lubi tę wiadomość
-
Witam nowe dziewczyny ❤️❤️ gratulacje dla was i spokojnych ciąż 🤞🤞🤞
Sparky, Bruised lubią tę wiadomość