LISTOPAD 2024 ❤️🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej! Mam update mojej batalii z badaniami prenatalnymi.
Po 2 tygodniach czekania jak na wyrok, z dwoma mętnymi diagnozami podejrzenia wad wrodzonych płuc i serca oraz niewidoczną kością nosową, ze wskazaniami do dalszej diagnostyki - doczekałam się na prywatną wizytę w naszej klinice.
Specjalnie nie mówiłam lekarzowi o wcześniejszych „kwiatkach”. Serce idealne, płucka pięknie zobrazowane, kość nosowa widoczna, wszystkie parametry w normie, podręcznikowy obraz 1 trymestru. Lekarz jak usłyszał moją przeprawę to opadła mu szczęka.
Także spokojna - i w dalszym ciągu się skierowaniem do szpitala którego chyba nie wykorzystam - mogę wrócić do domu i cieszyć się z mojego Synka ❤️
Czytam forum i serce mi pęka jak ktoś traci swoje szczęście. Wspieram i trzymam kciuki za każdą !!🍀 -
Natalia K wrote:Dzień dobry,
Czy ktoś tu jeszcze zagląda?
Co słychać?Aktualnie dziecko mi wyrasta z baby hug i muszę coś wymyśleć na drzemki. Mam łóżeczko szczebelkowe, które zastąpi niedługo dostawkę i to jest na piętrze. Baby hug mam na dole, super się sprawdzał ale Mała nie może w nim leżeć na brzuchu, miejsca na obroty brak. Jakiś kojec na kółkach chodzi mi po głowie, wybór niestety niewielki. Macie jakieś pomysły? (łózeczka turystyczne odpadają)
Poza tym Mała miewa lepsze i gorsze dni ale ogólnie jest nadal spoko. Wyszły już 2 zębyRozszerzamy dietę bez problemów (ale i bez pośpiechu).
Wasze maluszki zdrowe? Jakieś nowe pomysły czy odkrycia ułatwiające życie?czaranna lubi tę wiadomość
-
Galena wrote:Ja zaglądam
Aktualnie dziecko mi wyrasta z baby hug i muszę coś wymyśleć na drzemki. Mam łóżeczko szczebelkowe, które zastąpi niedługo dostawkę i to jest na piętrze. Baby hug mam na dole, super się sprawdzał ale Mała nie może w nim leżeć na brzuchu, miejsca na obroty brak. Jakiś kojec na kółkach chodzi mi po głowie, wybór niestety niewielki. Macie jakieś pomysły? (łózeczka turystyczne odpadają)
Poza tym Mała miewa lepsze i gorsze dni ale ogólnie jest nadal spoko. Wyszły już 2 zębyRozszerzamy dietę bez problemów (ale i bez pośpiechu).
Wasze maluszki zdrowe? Jakieś nowe pomysły czy odkrycia ułatwiające życie?
Ja akurat używam łóżeczka turystycznego i wózka do drzemek to nie bardzo podpowiem. Plus mieszkam w mieszkaniu.
I jak idzie odkrywanie nowych smaków?
Moja zakatarzona od kilku dni ale no cóż... bywarównież mamy 2 zęby i delikatnie rozszerzamy dietę ale chyba muszę coś o tym poczytać bo w sumie mam dużo pytań bez odpowiedzi 😅
Sama bym przyjęła cokolwiek ułatwiającego życie. -
Turystyczne jest super ala mam koty, które wykończyłyby siateczki z turystycznego za tydzień 😑 ostatnio wyleciała z domu mata puzzle, bo też była idealna dla kotów 😑 na szczeście znalazłam inną, która nie jest drapana i nie lapie tak sierści.
Ale koty ogólnie super i obustronna przyjaźń z Małą kwitnie.
Nie świruje z rozszerzaniem, zazwyczaj 1 dodatkowy "posiłek". Najpierw wjechały słoiczki, teraz jakieś kaszki wprowadzam z dodanymi owocami. Jesteśmy zacofani na etapie tego , co ma na etykiecie od 4 mca 😅
Szybkiego powrotu do zdrowia dla Twojej coreczki ❤️
-