X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LISTOPAD 2024 ❤️🍼
Odpowiedz

LISTOPAD 2024 ❤️🍼

Oceń ten wątek:
  • Niaha Autorytet

Wysłany: 6 maja, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

👩 33 lat ❤️ 🧔31 lat ❤️ 👶 0 lat ❤️ 🐶 11 lat

31.10 - Remigiusz jest już z nami ❤️ 3010g, 53cm

age.png
  • Natha Ekspertka

Wysłany: 6 maja, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Mam update mojej batalii z badaniami prenatalnymi.

Po 2 tygodniach czekania jak na wyrok, z dwoma mętnymi diagnozami podejrzenia wad wrodzonych płuc i serca oraz niewidoczną kością nosową, ze wskazaniami do dalszej diagnostyki - doczekałam się na prywatną wizytę w naszej klinice.

Specjalnie nie mówiłam lekarzowi o wcześniejszych „kwiatkach”. Serce idealne, płucka pięknie zobrazowane, kość nosowa widoczna, wszystkie parametry w normie, podręcznikowy obraz 1 trymestru. Lekarz jak usłyszał moją przeprawę to opadła mu szczęka.

Także spokojna - i w dalszym ciągu się skierowaniem do szpitala którego chyba nie wykorzystam - mogę wrócić do domu i cieszyć się z mojego Synka ❤️

Czytam forum i serce mi pęka jak ktoś traci swoje szczęście. Wspieram i trzymam kciuki za każdą !!🍀

• Natalia K Autorytet

Wysłany: 14 maja, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,
    Czy ktoś tu jeszcze zagląda?
    Co słychać?

age.png

👩🏻33 lat
    👨🏼‍🦲39 lat

ICSI - MARZEC'24
  • Galena Ekspertka

Wysłany: 18 maja, 00:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia K wrote:
    Dzień dobry,
    Czy ktoś tu jeszcze zagląda?
    Co słychać?
    Ja zaglądam :) Aktualnie dziecko mi wyrasta z baby hug i muszę coś wymyśleć na drzemki. Mam łóżeczko szczebelkowe, które zastąpi niedługo dostawkę i to jest na piętrze. Baby hug mam na dole, super się sprawdzał ale Mała nie może w nim leżeć na brzuchu, miejsca na obroty brak. Jakiś kojec na kółkach chodzi mi po głowie, wybór niestety niewielki. Macie jakieś pomysły? (łózeczka turystyczne odpadają)

Poza tym Mała miewa lepsze i gorsze dni ale ogólnie jest nadal spoko. Wyszły już 2 zęby :) Rozszerzamy dietę bez problemów (ale i bez pośpiechu).

Wasze maluszki zdrowe? Jakieś nowe pomysły czy odkrycia ułatwiające życie?

czaranna lubi tę wiadomość

• Natalia K Autorytet

Wysłany: 20 maja, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Galena wrote:
    Ja zaglądam :) Aktualnie dziecko mi wyrasta z baby hug i muszę coś wymyśleć na drzemki. Mam łóżeczko szczebelkowe, które zastąpi niedługo dostawkę i to jest na piętrze. Baby hug mam na dole, super się sprawdzał ale Mała nie może w nim leżeć na brzuchu, miejsca na obroty brak. Jakiś kojec na kółkach chodzi mi po głowie, wybór niestety niewielki. Macie jakieś pomysły? (łózeczka turystyczne odpadają)

Poza tym Mała miewa lepsze i gorsze dni ale ogólnie jest nadal spoko. Wyszły już 2 zęby :) Rozszerzamy dietę bez problemów (ale i bez pośpiechu).

Wasze maluszki zdrowe? Jakieś nowe pomysły czy odkrycia ułatwiające życie?

Ja akurat używam łóżeczka turystycznego i wózka do drzemek to nie bardzo podpowiem. Plus mieszkam w mieszkaniu.
    I jak idzie odkrywanie nowych smaków? :D

Moja zakatarzona od kilku dni ale no cóż... bywa :D również mamy 2 zęby i delikatnie rozszerzamy dietę ale chyba muszę coś o tym poczytać bo w sumie mam dużo pytań bez odpowiedzi 😅

Sama bym przyjęła cokolwiek ułatwiającego życie.

age.png

👩🏻33 lat
    👨🏼‍🦲39 lat

ICSI - MARZEC'24
  • Galena Ekspertka

Wysłany: 24 maja, 02:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Turystyczne jest super ala mam koty, które wykończyłyby siateczki z turystycznego za tydzień 😑 ostatnio wyleciała z domu mata puzzle, bo też była idealna dla kotów 😑 na szczeście znalazłam inną, która nie jest drapana i nie lapie tak sierści.

Ale koty ogólnie super i obustronna przyjaźń z Małą kwitnie.

Nie świruje z rozszerzaniem, zazwyczaj 1 dodatkowy "posiłek". Najpierw wjechały słoiczki, teraz jakieś kaszki wprowadzam z dodanymi owocami. Jesteśmy zacofani na etapie tego , co ma na etykiecie od 4 mca 😅

Szybkiego powrotu do zdrowia dla Twojej coreczki ❤️

‹‹ 782 783 784 785 786
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ