X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LISTOPAD 2024 ❤️🍼
Odpowiedz

LISTOPAD 2024 ❤️🍼

Oceń ten wątek:
  • Zuzanna_999 Debiutantka

Wysłany: 8 marca, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy mimo że dołączyłam tu do forum później i nie ma mnie na pierwszej stronie też mogłabym do Was dołączyć ?

• Marzeń Debiutantka

Wysłany: 8 marca, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuzanna_999 wrote:
    Dziewczyny, czy mimo że dołączyłam tu do forum później i nie ma mnie na pierwszej stronie też mogłabym do Was dołączyć ?

Podpinam się pod pytanie

• Niaha Autorytet

Wysłany: 8 marca, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarolinaAnastazja wrote:
    Dziewczyny dodajcie mnie do przyjaciółek, jeżeli kogoś zaakceptowałam albo pominęłam, napiszcie mi, bo wiem, że kogoś zaakceptowałam ape linka nie wysłałam i nie pamiętam nicku...😂

Matka założycielka Niaha, dołączasz?

Tak, ciężko mi ostatnio nadrabiać forum. Messenger będzie łatwiejszy w obsłudze 😅

👩 33 lat ❤️ 🧔31 lat ❤️ 👶 0 lat ❤️ 🐶 11 lat

31.10 - Remigiusz jest już z nami ❤️ 3010g, 53cm

age.png
  • Bruised Autorytet

Wysłany: 9 marca, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarolinaAnastazja wrote:
    Dziewczyny dodajcie mnie do przyjaciółek, jeżeli kogoś zaakceptowałam albo pominęłam, napiszcie mi, bo wiem, że kogoś zaakceptowałam ape linka nie wysłałam i nie pamiętam nicku...😂

Wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek 😀

Starania od marca 2016

PICSI nr 1 - 3 zarodki, 3 nieudane transfery :(
    PICSI nr 2 - 6 śnieżynek, 3 nieudane transfery :(
    PICSI nr 3 - ❄❄❄
    27.08.20 - 3.1.1.
    5dpt - beta-HCG 25,8; 7dpt - 71; 11dpt - 669; 15dpt - 5420; 18dpt - 14301, 19dpt - USG - 1,5mm szczęścia, 30dpt <3
    Bobas 1: 04.2021

7.03.24 ETM 3.1.1.
    beta-HCG 5dpt - 18,37; 7dpt - 68,32; 9dpt - 68,82; 12dpt - 666,15; 15dpt - 2864

age.png
  • Bruised Autorytet

Wysłany: 9 marca, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miska122 wrote:
    My byliśmy dzisiaj u kardiologa, młody nadal ma PFO niezamknięte. Mamy przyjść jak mały będzie miał rok żeby znowu skontrolować. Mam nadzieję że w najbliższych miesiącach się zamknie i nie będzie kolejnej rzeczy do stresowania się...
    My mamy kardiologa za tydzień i jak na początku o tym nie myślałam, tak teraz zaczynam się stresować.

Starania od marca 2016

PICSI nr 1 - 3 zarodki, 3 nieudane transfery :(
    PICSI nr 2 - 6 śnieżynek, 3 nieudane transfery :(
    PICSI nr 3 - ❄❄❄
    27.08.20 - 3.1.1.
    5dpt - beta-HCG 25,8; 7dpt - 71; 11dpt - 669; 15dpt - 5420; 18dpt - 14301, 19dpt - USG - 1,5mm szczęścia, 30dpt <3
    Bobas 1: 04.2021

7.03.24 ETM 3.1.1.
    beta-HCG 5dpt - 18,37; 7dpt - 68,32; 9dpt - 68,82; 12dpt - 666,15; 15dpt - 2864

age.png
  • Natalia K Autorytet

Wysłany: 9 marca, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niaha wrote:
    Tak, ciężko mi ostatnio nadrabiać forum. Messenger będzie łatwiejszy w obsłudze 😅

Niaha, byłaś na basenie? Jak było?

Zuzanna, Marzeń ja jestem trochę sceptyczna odnośnie Waszego dołączenia. Nie chodzi o to, że jesteście nowe na wątku ale ogólnie na forum. Nawet nie mogę wejść i zobaczyć co pisałyście gdzie indziej. Chciałyśmy założyć grupę, żeby dzielić się trochę bardziej prywatnymi rzeczami tam, którymi nie dzieliłybyśmy się z obcą osobą w sklepie ale z sąsiadką np. już tak.
    Oczywiście reszta dziewczyn może mieć inne zdanie. I ten wątek nie przestaje istnieć. Podejrzewam, że nie wszystkie dziewczyny będą chciały przejść na fb. Forum daje dużą prywatność i jest tu też spokojniej co przy dzieciach może okazać się dla kogoś lepszym rozwiązaniem.

czaranna, juss92, Waflut, MaggLbn, Sparky, KarolinaAnastazja lubią tę wiadomość

age.png

👩🏻33 lat
    👨🏼‍🦲39 lat

ICSI - MARZEC'24
  • Elasure Autorytet

Wysłany: 9 marca, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarolinaAnastazja wrote:

Ja też poproszę linka, tu ostatnio mi mało po drodze

age.png

👩 37lat
    AMH 0,158 - 0,206 ng/ml LH 4,33 FSH 6,78
    Mthfr homo/Pai-1 hetero/IO + spora nadwaga
    KIR Bx, jeden kir implantacyjny/Allo MLR-0%/Ana 1 ujemne
    🧔‍♂️ 35 lat
    IO/Niski testosteron/Kiepskie parametry nasienia
    HBA 48%/DFI 45%/Stres oxy 13.78

10.06.2022 poronienie w 9 tygodniu💔
    14.11.2024 Olaf 4140g,61cm 💙
  • Niaha Autorytet

Wysłany: 9 marca, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia K wrote:
    Niaha, byłaś na basenie? Jak było?

Nie trzeba było się niczym martwić, super sprawa. Mąż jako pierwszy wszedł z Remkiem do basenu, bo ja nie byłam pewna czy dam radę 😅 30 minut aktywności tak zmęczyło młodego, że pod koniec zasnął na rękach jeszcze w wodzie 😅

Elasure, MaggLbn lubią tę wiadomość

👩 33 lat ❤️ 🧔31 lat ❤️ 👶 0 lat ❤️ 🐶 11 lat

31.10 - Remigiusz jest już z nami ❤️ 3010g, 53cm

age.png
  • bambari Autorytet

Wysłany: 9 marca, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MaggLbn wrote:
    Ja kopiuje link i wrzuca mnie na główną stronę na FB (przez przeglądarkę chrome i safari) 🥲
    Ja mam tak samo :/

❤️

age.png
  • Marzeń Debiutantka

Wysłany: 9 marca, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy wystąpił u Was problem, że maluch zamiast leżeć na brzuszku usilnie próbuje pełzać (ledwo skończył 4 miesiące)? Nie potrafi jeszcze trzymać główki podczas pełzania, ale zastąpił czas na brzuszku próbami pełzania. Nie wiem, jak go zmotywować do trzymania główki w leżeniu na brzuszku. Czy macie może jakieś rady?

• Fania017 Autorytet

Wysłany: 9 marca, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarolinaAnastazja wysłałam zaproszenie🥰

• Wero0707 Autorytet

Wysłany: 9 marca, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzeń, a tak jest za każdym razem? To może być temat dla fizjo, główka już raczej powinna być trzymana, niekoniecznie stabilnie, ale jednak

age.png
  • Marzeń Debiutantka

Wysłany: 9 marca, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do tej pory trzymał stabilnie podczas leżenia, ale od wczoraj woli próbować pełzać, jakby zwykle leżenie na brzuchu stało się już nie za bardzo atrakcyjne. Udaje mu się przesunąć o parę cm. Tylko właśnie podczas tego pełzania nie jest w stanie trzymać główki.

• Nowa1992 Autorytet

Wysłany: 10 marca, 04:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarolinaAnastazja ja również poproszę link

22.02.2024 transfer

age.png
  • Kofinka Autorytet

Wysłany: 10 marca, 06:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarolinaAnastazja wrote:
    To dodajcie mnie do przyjaciółek, wyślę prywatny link do grupy facebookowej-messenger :)
    Dodałam :)

• bambari Autorytet

Wysłany: 10 marca, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak Wam się udało w końcu wejść na tą nową grupę? Próbuje na 2 przeglądarkach o cały czas włącza się główna strona Facebooka

❤️

age.png
  • czaranna Autorytet

Wysłany: 10 marca, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bambari wrote:
    Jak Wam się udało w końcu wejść na tą nową grupę? Próbuje na 2 przeglądarkach o cały czas włącza się główna strona Facebooka

Spróbuj otworzyć nową kartę w przeglądarce i wtedy wkleić link :)

👸 33
    👨‍🔧 37

28.10.2009 - 9.15 3860 Kubuś 💙
    07.01.2015 - 5.05 4000 Michalina💗
    23.11.2024 - 12.15 Miłosz 💙

Starania od - 01.2023
    ⏸️ 11.03.2024

age.png
  • Fania017 Autorytet

Wysłany: 10 marca, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bambari wrote:
    Czekam na akceptację Karoliny, dopiero wysłałam zaproszenie ale podejrzewam że jak kieruje na główną to będzie musiała nowy link zrobić, bo ten co był możliwe że przepadł...

• bambari Autorytet

Wysłany: 10 marca, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czaranna wrote:
    Spróbuj otworzyć nową kartę w przeglądarce i wtedy wkleić link :)
    Robię tak i niestety nie działa:(

❤️

age.png
  • Wero0707 Autorytet

Wysłany: 10 marca, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzeń wrote:
    Do tej pory trzymał stabilnie podczas leżenia, ale od wczoraj woli próbować pełzać, jakby zwykle leżenie na brzuchu stało się już nie za bardzo atrakcyjne. Udaje mu się przesunąć o parę cm. Tylko właśnie podczas tego pełzania nie jest w stanie trzymać główki.

Ja bym to chyba zostawiła i obserwowała. Na pełzanie jeszcze trochę wcześnie, na wysoki podpór też, ale jak najbardziej dzieciaki muszą próbować i się tego uczyć. Ja zapytałam naszej fizjo czy pomagać jak mała zaczęła podczas leżenia na brzuszku robić samolocik, bo właśnie próbuje wyciągać ręce, siłą rzeczy głowa wtedy jej trochę opada. Dostałam zalecenie, żeby pozwolić jej na samodzielne kombinowanie, obserwować i wrazie nerwów uspokajać, a tak to standardowo zabawiać i pokazywać zabaweczki

czaranna lubi tę wiadomość

age.png
‹‹ 781 782 783 784 785
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ