LISTOPAD 2024 ❤️🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
KarolinaAnastazja wrote:Dziewczyny dodajcie mnie do przyjaciółek, jeżeli kogoś zaakceptowałam albo pominęłam, napiszcie mi, bo wiem, że kogoś zaakceptowałam ape linka nie wysłałam i nie pamiętam nicku...😂
Matka założycielka Niaha, dołączasz?
Tak, ciężko mi ostatnio nadrabiać forum. Messenger będzie łatwiejszy w obsłudze 😅 -
KarolinaAnastazja wrote:Dziewczyny dodajcie mnie do przyjaciółek, jeżeli kogoś zaakceptowałam albo pominęłam, napiszcie mi, bo wiem, że kogoś zaakceptowałam ape linka nie wysłałam i nie pamiętam nicku...😂
Matka założycielka Niaha, dołączasz?Starania od marca 2016
PICSI nr 1 - 3 zarodki, 3 nieudane transfery
PICSI nr 2 - 6 śnieżynek, 3 nieudane transfery
PICSI nr 3 - ❄❄❄
27.08.20 - 3.1.1.
5dpt - beta-HCG 25,8; 7dpt - 71; 11dpt - 669; 15dpt - 5420; 18dpt - 14301, 19dpt - USG - 1,5mm szczęścia, 30dpt
Bobas 1: 04.2021
7.03.24 ETM 3.1.1.
beta-HCG 5dpt - 18,37; 7dpt - 68,32; 9dpt - 68,82; 12dpt - 666,15; 15dpt - 2864
-
miska122 wrote:My byliśmy dzisiaj u kardiologa, młody nadal ma PFO niezamknięte. Mamy przyjść jak mały będzie miał rok żeby znowu skontrolować. Mam nadzieję że w najbliższych miesiącach się zamknie i nie będzie kolejnej rzeczy do stresowania się...Starania od marca 2016
PICSI nr 1 - 3 zarodki, 3 nieudane transfery
PICSI nr 2 - 6 śnieżynek, 3 nieudane transfery
PICSI nr 3 - ❄❄❄
27.08.20 - 3.1.1.
5dpt - beta-HCG 25,8; 7dpt - 71; 11dpt - 669; 15dpt - 5420; 18dpt - 14301, 19dpt - USG - 1,5mm szczęścia, 30dpt
Bobas 1: 04.2021
7.03.24 ETM 3.1.1.
beta-HCG 5dpt - 18,37; 7dpt - 68,32; 9dpt - 68,82; 12dpt - 666,15; 15dpt - 2864
-
Niaha wrote:Tak, ciężko mi ostatnio nadrabiać forum. Messenger będzie łatwiejszy w obsłudze 😅
Niaha, byłaś na basenie? Jak było?
Zuzanna, Marzeń ja jestem trochę sceptyczna odnośnie Waszego dołączenia. Nie chodzi o to, że jesteście nowe na wątku ale ogólnie na forum. Nawet nie mogę wejść i zobaczyć co pisałyście gdzie indziej. Chciałyśmy założyć grupę, żeby dzielić się trochę bardziej prywatnymi rzeczami tam, którymi nie dzieliłybyśmy się z obcą osobą w sklepie ale z sąsiadką np. już tak.
Oczywiście reszta dziewczyn może mieć inne zdanie. I ten wątek nie przestaje istnieć. Podejrzewam, że nie wszystkie dziewczyny będą chciały przejść na fb. Forum daje dużą prywatność i jest tu też spokojniej co przy dzieciach może okazać się dla kogoś lepszym rozwiązaniem.czaranna, juss92, Waflut, MaggLbn, Sparky, KarolinaAnastazja lubią tę wiadomość
-
Matka założycielka Niaha, dołączasz?
Ja też poproszę linka, tu ostatnio mi mało po drodze
👩 37lat
AMH 0,158 - 0,206 ng/ml LH 4,33 FSH 6,78
Mthfr homo/Pai-1 hetero/IO + spora nadwaga
KIR Bx, jeden kir implantacyjny/Allo MLR-0%/Ana 1 ujemne
🧔♂️ 35 lat
IO/Niski testosteron/Kiepskie parametry nasienia
HBA 48%/DFI 45%/Stres oxy 13.78
10.06.2022 poronienie w 9 tygodniu💔
14.11.2024 Olaf 4140g,61cm 💙
****************** -
Natalia K wrote:Niaha, byłaś na basenie? Jak było?
Nie trzeba było się niczym martwić, super sprawa. Mąż jako pierwszy wszedł z Remkiem do basenu, bo ja nie byłam pewna czy dam radę 😅 30 minut aktywności tak zmęczyło młodego, że pod koniec zasnął na rękach jeszcze w wodzie 😅Elasure, MaggLbn lubią tę wiadomość
-
Czy wystąpił u Was problem, że maluch zamiast leżeć na brzuszku usilnie próbuje pełzać (ledwo skończył 4 miesiące)? Nie potrafi jeszcze trzymać główki podczas pełzania, ale zastąpił czas na brzuszku próbami pełzania. Nie wiem, jak go zmotywować do trzymania główki w leżeniu na brzuszku. Czy macie może jakieś rady?
-
Do tej pory trzymał stabilnie podczas leżenia, ale od wczoraj woli próbować pełzać, jakby zwykle leżenie na brzuchu stało się już nie za bardzo atrakcyjne. Udaje mu się przesunąć o parę cm. Tylko właśnie podczas tego pełzania nie jest w stanie trzymać główki.
-
bambari wrote:Jak Wam się udało w końcu wejść na tą nową grupę? Próbuje na 2 przeglądarkach o cały czas włącza się główna strona Facebooka
Spróbuj otworzyć nową kartę w przeglądarce i wtedy wkleić link -
bambari wrote:Jak Wam się udało w końcu wejść na tą nową grupę? Próbuje na 2 przeglądarkach o cały czas włącza się główna strona Facebooka
-
Marzeń wrote:Do tej pory trzymał stabilnie podczas leżenia, ale od wczoraj woli próbować pełzać, jakby zwykle leżenie na brzuchu stało się już nie za bardzo atrakcyjne. Udaje mu się przesunąć o parę cm. Tylko właśnie podczas tego pełzania nie jest w stanie trzymać główki.
Ja bym to chyba zostawiła i obserwowała. Na pełzanie jeszcze trochę wcześnie, na wysoki podpór też, ale jak najbardziej dzieciaki muszą próbować i się tego uczyć. Ja zapytałam naszej fizjo czy pomagać jak mała zaczęła podczas leżenia na brzuszku robić samolocik, bo właśnie próbuje wyciągać ręce, siłą rzeczy głowa wtedy jej trochę opada. Dostałam zalecenie, żeby pozwolić jej na samodzielne kombinowanie, obserwować i wrazie nerwów uspokajać, a tak to standardowo zabawiać i pokazywać zabaweczkiczaranna lubi tę wiadomość