X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 👶 Listopad 2025 👶
Odpowiedz

👶 Listopad 2025 👶

Oceń ten wątek:
  • Mmagda389 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do rozwoju to tak
    Julasek też pójdzie ale raczej na 2latka
    Unas mają fajne zajęcia i teatrzyki spacerki ale chodził starszak i wiem że przy zmianie pampersa był problem zawsze zwracałam uwagę i był albo niedokładnie wycierany albo było czuć że miał przesikane spodnie tyle że panie pomogły w odpieluchowaniu bo był gotowy i nie był to później problem a jak mam dać takiego maluszka co mu daleko jeszcze do odpieluchowaniu 🫠

• Foxy96 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zumi, jeśli chodzi o podcasty, to słucham ich na YouTube (tego, co akurat jest w polecanych lub nowościach). Nie jestem specjalnie wybredna. Lubię podcasty Damy Kier (nie tylko o tematyce zbrodni) i Kryminatorium.
    Paulivvv, super, ze możesz zostać w domu. Chociaż propozycja awansu jest mega kusząca 😅
    Moje dziecko opuściło matę i zaczęło eksplorować pokój. Przypomina to sposób poruszania się foki 🤔 Zaczynam rozglądać się za kojcem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 19:23

Anilorak88 lubi tę wiadomość

10.03.2025 ⏸️
    04.11.2025 🐣
    age.png
  • Fabregasowa Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domisiek wrote:
    A to prawda, nosiłam te majtasy w formie pampersa w sumie 😃 Ale wstawałam do kibla, bo po ilości przeciwbólowych miałam taką 💩, że masakra. Także mnie ominął ten cały stres z załatwieniem się po porodzie, bo ja nie miałam wyboru 😂

Chociaż komicznie to wyglądało, że dziewczyny po CC w sali śmigały (jedna po PIĄTYM CC, wtf), a ja zsuwałam się z łóżka i to ledwo to dawałam radę.

A jak sie czujesz wogole? Z kością ogonową juz lepiej czy dalej masz jakies dolegliwości?

Rozmawiałam ostatnio z kolezanka co sie nastawiała na pełni naturalny porod do wody w domu narodzin - skonczylo sie na tym ze prywatna położna ja wystawila, ta z dyżuru olała i skończyło sie proznociagiem a dziecko ma Takie napięcia po porodzie ze nie mozna dotknąć bo placze od razu.

To smutne ze kazda historia porodowa moze byc tak rozna i bolesna.

👩‍🦰1990🧔1986

Ja: niedoczynność tarczycy, po LEEP. PAI homo, MTHFR

10.2024 19t 🩷💔
    01.2025 cb
    12.2025 🩷🌈 41+1

age.png
‹‹ 1145 1146 1147 1148 1149
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ