👶 Listopad 2025 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do rozwoju to tak
Julasek też pójdzie ale raczej na 2latka
Unas mają fajne zajęcia i teatrzyki spacerki ale chodził starszak i wiem że przy zmianie pampersa był problem zawsze zwracałam uwagę i był albo niedokładnie wycierany albo było czuć że miał przesikane spodnie tyle że panie pomogły w odpieluchowaniu bo był gotowy i nie był to później problem a jak mam dać takiego maluszka co mu daleko jeszcze do odpieluchowaniu 🫠 -
Zumi, jeśli chodzi o podcasty, to słucham ich na YouTube (tego, co akurat jest w polecanych lub nowościach). Nie jestem specjalnie wybredna. Lubię podcasty Damy Kier (nie tylko o tematyce zbrodni) i Kryminatorium.
Paulivvv, super, ze możesz zostać w domu. Chociaż propozycja awansu jest mega kusząca 😅
Moje dziecko opuściło matę i zaczęło eksplorować pokój. Przypomina to sposób poruszania się foki 🤔 Zaczynam rozglądać się za kojcem.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 19:23
Anilorak88 lubi tę wiadomość
-
Domisiek wrote:A to prawda, nosiłam te majtasy w formie pampersa w sumie 😃 Ale wstawałam do kibla, bo po ilości przeciwbólowych miałam taką 💩, że masakra. Także mnie ominął ten cały stres z załatwieniem się po porodzie, bo ja nie miałam wyboru 😂
Chociaż komicznie to wyglądało, że dziewczyny po CC w sali śmigały (jedna po PIĄTYM CC, wtf), a ja zsuwałam się z łóżka i to ledwo to dawałam radę.
A jak sie czujesz wogole? Z kością ogonową juz lepiej czy dalej masz jakies dolegliwości?
Rozmawiałam ostatnio z kolezanka co sie nastawiała na pełni naturalny porod do wody w domu narodzin - skonczylo sie na tym ze prywatna położna ja wystawila, ta z dyżuru olała i skończyło sie proznociagiem a dziecko ma Takie napięcia po porodzie ze nie mozna dotknąć bo placze od razu.
To smutne ze kazda historia porodowa moze byc tak rozna i bolesna. -