X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 👶 Listopad 2025 👶
Odpowiedz

👶 Listopad 2025 👶

Oceń ten wątek:
  • Nana11 Autorytet

Wysłany: 13 marca, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnaPyza wrote:
    Ja też ide 19.03 i mam nadzieję, że mnie uspokoi ( 6+4) na ostatniej w tamtym tygodniu widać bylo już pęcherzyk ale było bardzo wcześnie. Trzymam kciuki żeby ten dzień był dla nas dobry ❤️

Ta 6+4 to była w tamtym tygodniu, czy będzie 19.03?

12.24 💔 6tc
    01.25 💔 6tc

19.02 ⏸️
    10.03 0, 53cm - serce bije!
    31.03 2,5 cm - mały misio ❤️
    14.04. prenatalne - 5,12 cm
    25.04. 152 bpm, 13+2
    14.06. ➡️ połówkowe
  • Darrika Autorytet

Wysłany: 13 marca, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uch do mojego lekarza na nfz najwcześniejszy termin popołudniu złapałam 8 kwietnia, tak jak ten z luxmed więc na usg pojadę do swojego po prostu a w luxmed odwołam, bo co mi po dwóch badaniach usg w ten sam dzień 🤣 a 11 do lekarki fajnej z luxmeda i zobaczymy co dalej. Będzie wtedy 8+1 więc powinno być już i serduszko 😁 ale za to może na usg się w luxmedzie co by skierowania nie marnować umowie na jakoś termin w 6 tygodniu a co mi tam 🤭

Foxy96 lubi tę wiadomość

34👧 38🧑 🐈🐈‍⬛🐈
    💕2014👰‍♂️🤵2018
    9 cs 💔
    👨‍👩‍👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)

12 cs 💔

14 cs start! Ostatnia próba ->🩸

Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza.
  • Darrika Autorytet

Wysłany: 13 marca, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Wy jak dziewczyny planujecie prowadzić ciążę? Na pakietach, prywatnie czy fundusz czy też jakiś taki miks trochę pakiet trochę nfz? Pierwsza ciążę prowadziłam full nfz i byłam mega zadowolona, ale tym razem chce też wykorzystać pakiet, skoro za niego place kupę kasy miesięcznie 🤣

Daisy1 lubi tę wiadomość

34👧 38🧑 🐈🐈‍⬛🐈
    💕2014👰‍♂️🤵2018
    9 cs 💔

12 cs 💔

Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza.
  • izzou97 Ekspertka

Wysłany: 13 marca, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na NFZ bym chciała, mam znajomą lekarkę, której ufam, więc tym bardziej jestem wdzięczna za taką możliwość 😊

Darrika lubi tę wiadomość

👩🏼‍🦱 27 🧔🏻‍♂️ 29 🐈
    4 cs -> ⏸️ 24.02.2025 ♥️
    Beta 4.38 〰️ 39.95 〰️ 135.38 🥰
    ✨Kto martwi się na zapas, martwi się podwójnie ✨

📆 6.03 - mamy pęcherzyk 🫧
    📆 19.03 - jest serduszko ♥️
    📆 29.04 - I prenatalne, ryzyka niskie 👩🏼‍⚕️
    📆 20.05 - wszystko okej, raczej chłopczyk 🩵
    📆 17.06 - kolejna wizyta 🍀

preg.png
  • Juka96 Znajoma

Wysłany: 13 marca, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darrika wrote:
    A Wy jak dziewczyny planujecie prowadzić ciążę? Na pakietach, prywatnie czy fundusz czy też jakiś taki miks trochę pakiet trochę nfz? Pierwsza ciążę prowadziłam full nfz i byłam mega zadowolona, ale tym razem chce też wykorzystać pakiet, skoro za niego place kupę kasy miesięcznie 🤣

Ja mam zamiar prowadzić ciążę prywatnie. U mnie w okolicy nie ma za bardzo wyboru jeżeli chodzi o lekarzy przyjmujących na NFZ 😬

🙋🏽‍♀️ 29 🙎🏼‍♂️31

4.03.2025 ⏸️ ❤️🥹

19.03 - pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym i echem zarodka 🍀
    preg.png
  • Mylove Koleżanka

Wysłany: 13 marca, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja będę prowadzić ciążę prywatnie , jakoś nie wierzę lekarza na NFZ . Raz się przejechałam i teraz tylko prywatnie .
    Dziś mam pierwsza wizytę będzie 5+4 . Trzymajcie kciuki 🥰

Darrika, AnaPyza, a_aandzela, edka85, Ann35, Misiula, Wenka, peonia, Molahonkeey lubią tę wiadomość

🤰34 👨31
    👧 10 👦 6
    🦮🐈
    7.11.24- poronienie samoistne
    6.03.25- ||
    13.03.25- ciąża potwierdzona
    29.04- badania prenatalne
    9.11.25- termin
  • Nana11 Autorytet

Wysłany: 13 marca, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na NFZ, nie mam żadnego pakietu, jedyne co mnie martwi, że mój gin chyba nie pracuje w szpitalu. Więc nie wiem czy dodatkowo albo prywatnie albo na nfz też nie znajdę drugiego, żeby jeszcze na jakieś kontrole chodzić do szpitala na przykład.

12.24 💔 6tc
    01.25 💔 6tc

19.02 ⏸️
    25.04. 152 bpm, 13+2
    14.06. ➡️ połówkowe
  • Foxy96 Autorytet

Wysłany: 13 marca, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja głównie prywatnie, ale chcę też na NFZ, może któraś napisać, jak to wygląda? Na przykład ginekolog, do którego chodzę prywatnie, może wypisać skierowanie na badania na NFZ? Przepraszam, jestem totalnie zielona w tym.

Mylove kciuki ✊🏻🤞🏻

Mylove lubi tę wiadomość

28&35 👫👩‍❤️‍👨
    10.03.2025 ⏸️🥹
    28.04 – prenatalne, ryzyka niskie, prawdopodobnie dziewuszka 🦊
    25.06 – połówkowe 🦫
    preg.png
  • Darrika Autorytet

Wysłany: 13 marca, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxy96 wrote:
    Ja głównie prywatnie, ale chcę też na NFZ, może któraś napisać, jak to wygląda? Na przykład ginekolog, do którego chodzę prywatnie, może wypisać skierowanie na badania na NFZ? Przepraszam, jestem totalnie zielona w tym.

Mylove kciuki ✊🏻🤞🏻

Nie wiem jak to w kwestii ginekologa ale jak z młodą chodzę do endokrynolog, to ona mówiła, że może mi na prywatnej wizycie wystawić skierowanie na badania na nfz ale dodatkowo bierze za to opłatę 😬

Foxy96 lubi tę wiadomość

34👧 38🧑 🐈🐈‍⬛🐈
    💕2014👰‍♂️🤵2018
    9 cs 💔

12 cs 💔

• Agni97 Autorytet

Wysłany: 13 marca, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darrika wrote:
    Ja w sumie tamtą ciążę chodziłam prywatnie i na medicover, żeby mieć badania wszystkie za free. No i wtedy ufałam typowo tej mojej prywatnie, a tam chodziłam głównie, żeby mieć skierowanie. Gdybym chodziła tylko na medicover to pod koniec przez kilka dobrych wizyt wgl nie widziałabym Dzidziutka, bo zepsuł im się monitor, na którym ja miałam podgląd, a sprzętu usg mi nawet nie raczyła odwrócić w mojej stronę, zeby mi pokazać 😬 no i żadnego zdjęcia usg nawet Dzidziola 😬 ale jak coś to placówka współpracująca.
    Teraz się obraziłam trochę na moją prywatnie, poza tym musiałabym dojeżdżać 70 km do Poznania, więc po ostatniej wizycie u fajnej ginekolog na medicover (też placówka współpracująca, ale inna) chce u niej prowadzić właśnie ciążę. Dalsze wizyty mam do niej zaklepane, ale te pierwsze muszę iść do kogoś innego (do gościa, który w pierwszej ciąży mi powiedział, że nie powie mi czy jestem w ciąży 😆 wiec jestem ciekawa czy nabrał trochę empatii). Zobaczymy jak się sprawdzi ta babeczka w prowadzeniu ciąży i jak wgl będzie przebiegać ciąża, najwyżej będę zmieniać 🤷🏻‍♀️

@Nana szczerze mówiąc nie wiem czy jest sens szukać specjalnie lekarza, który pracuje w szpitalu. Ja fakt faktem przy swoim porodzie trafiłam na strasznego dziada, ale tak naprawdę 95% roboty zrobiły położne (przy założeniu oczywiście, że będzie to poród naturalny), on tylko przyszedł i coś popatrzył i potem tylko mnie denerwował xdd ale to już tak naprawdę po urodzeniu dziecka.
    @Darrika moja mina po przeczytaniu, że lekarka wystawiała Ci skierowanie na badania na NFZ za dodatkową opłatą :O nie wiedziałam wgl, że jest taka opcja, bo ta moja prywatnie nigdy właśnie nie dała mi żadnego skierowania na NFZ, dlatego wszystko robiłam przez Medicover. U mnie też nie ukrywam, ale przy już jednym dziecku na pokładzie nie chcę tracić tyle czasu na wizyty co w pierwszej ciąży. A jednak chodzenie do dwóch lekarzy to dwa razy więcej czasu, plus do tego jednego godzina drogi na dojazd i godzina na powrót 🤷🏻‍♀️

👩🏻 28 👱🏼‍♂️29 🐶 3

👶🏻💙 2024 (w 1 cs)

od 10.2024 starania o drugiego bobasa 🤞
    12.2024 cb 💔
    25.02. ⏸️🥹
    beta 48,20 mIU/ml
    prog 19,97 ng/ml

27.02. beta 110,15 mIU/ml
    prog 23,40 ng/ml

19.03. 1 cm małego Człowieczka; mamy serduszko 🥹❤️
    30.04. badania prenatalne - zdrowa dziewczynka 🌸🥹

preg.png
  • AnaPyza Koleżanka

Wysłany: 13 marca, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nana11 wrote:
    Ta 6+4 to była w tamtym tygodniu, czy będzie 19.03?
    Bedzie 19.03 😊 w tamtym tygodniu byl dopiero 4 plus kilka dni

36 👩38 🧑

⏸️ 26.02
    27.02 beta 281,90
    01.03 beta 683.70
    04.03 beta 2215,30
    19.03 mamy ❤️
    02.04 kontrola 2,23 kropeczki 😍
    25.04 I prenatalne 5,76 słoneczka❤️ ryzyka niskie
  • Nana11 Autorytet

Wysłany: 13 marca, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agni97 wrote:

@Nana szczerze mówiąc nie wiem czy jest sens szukać specjalnie lekarza, który pracuje w szpitalu. Ja fakt faktem przy swoim porodzie trafiłam na strasznego dziada, ale tak naprawdę 95% roboty zrobiły położne (przy założeniu oczywiście, że będzie to poród naturalny), on tylko przyszedł i coś popatrzył i potem tylko mnie denerwował xdd ale to już tak naprawdę po urodzeniu dziecka.

Mi to nawet niespecjalnie na tym zależy, ale podobno do tej pory (przynajmniej u mnie w mieście) jest tak, że przy przyjęciu do szpitala, pierwsze o co pytają, to jak się nazywa lekarz prowadzący i odpowiednio do tego Cię traktują 😱
    Dla mnie to jakaś tragedia, no ale jeśli tak naprawdę jest, to wolałabym się jakoś zabezpieczyć
    Albo się zakręcić w szkole rodzenia przy szpitalu, żeby właśnie położne poznać, ale to wtedy też musiałabym zrezygnować z tej, którą sobie wymarzyłam :(

Dzisiaj w ogóle mam jakiś dzień stresu, że coś jest nie tak, nie wiem czemu

12.24 💔 6tc
    01.25 💔 6tc

19.02 ⏸️
    25.04. 152 bpm, 13+2
    14.06. ➡️ połówkowe
  • Darrika Autorytet

Wysłany: 13 marca, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agni97 wrote:
    Ja w sumie tamtą ciążę chodziłam prywatnie i na medicover, żeby mieć badania wszystkie za free. No i wtedy ufałam typowo tej mojej prywatnie, a tam chodziłam głównie, żeby mieć skierowanie. Gdybym chodziła tylko na medicover to pod koniec przez kilka dobrych wizyt wgl nie widziałabym Dzidziutka, bo zepsuł im się monitor, na którym ja miałam podgląd, a sprzętu usg mi nawet nie raczyła odwrócić w mojej stronę, zeby mi pokazać 😬 no i żadnego zdjęcia usg nawet Dzidziola 😬 ale jak coś to placówka współpracująca.
    Teraz się obraziłam trochę na moją prywatnie, poza tym musiałabym dojeżdżać 70 km do Poznania, więc po ostatniej wizycie u fajnej ginekolog na medicover (też placówka współpracująca, ale inna) chce u niej prowadzić właśnie ciążę. Dalsze wizyty mam do niej zaklepane, ale te pierwsze muszę iść do kogoś innego (do gościa, który w pierwszej ciąży mi powiedział, że nie powie mi czy jestem w ciąży 😆 wiec jestem ciekawa czy nabrał trochę empatii). Zobaczymy jak się sprawdzi ta babeczka w prowadzeniu ciąży i jak wgl będzie przebiegać ciąża, najwyżej będę zmieniać 🤷🏻‍♀️

@Darrika moja mina po przeczytaniu, że lekarka wystawiała Ci skierowanie na badania na NFZ za dodatkową opłatą :O nie wiedziałam wgl, że jest taka opcja, bo ta moja prywatnie nigdy właśnie nie dała mi żadnego skierowania na NFZ, dlatego wszystko robiłam przez Medicover. U mnie też nie ukrywam, ale przy już jednym dziecku na pokładzie nie chcę tracić tyle czasu na wizyty co w pierwszej ciąży. A jednak chodzenie do dwóch lekarzy to dwa razy więcej czasu, plus do tego jednego godzina drogi na dojazd i godzina na powrót 🤷🏻‍♀️

Ja jak usłyszałam, że może mi wystawić skiero ale za kasę, to podziękowałam xD chyba chciała 30 albo 50 zł za to więc pfff na drzewo 🤣 bo faktycznie np kortyzol czy inne hormony to pediatra nie wystawi, a endo może na nfz dać te badania. Ogólnie cyrk na kółkach czasem z tą służba zdrowia, ale ja sobie mówię, w innych krajach bywa gorzej, ciesz się z tego co masz 🤭

Ja zupełnie nie patrze czy lekarz mój jest w szpitalu czy nie, najważniejsze dla mnie, żeby mąż był przy porodzie i super położne. Chociaż też miałam szczęście trafić na fajnego lekarza, bo jak już tętno leciało młodej i poszło hasło vacuum to dosłownie nagle na sali z 2 położnych zrobiło się 4 położne i lekarz i nie wiem tam 10 minut i młoda była na świecie a mnie już zszywali 😅

34👧 38🧑 🐈🐈‍⬛🐈
    💕2014👰‍♂️🤵2018
    9 cs 💔

12 cs 💔

• Darrika Autorytet

Wysłany: 13 marca, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Nana 🫂🫂🫂oby to był tylko taki jeden dzień, a coś Cię konkretnie stresuje, czy po prostu tak czujesz jakoś?

34👧 38🧑 🐈🐈‍⬛🐈
    💕2014👰‍♂️🤵2018
    9 cs 💔

12 cs 💔

• a_aandzela Autorytet

Wysłany: 13 marca, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darrika wrote:
    Kurcze chyba jakoś tak, cóż mi się pamięta, że pomiędzy prenatalnymi a połówkowymi właśnie 🤔 ale chciałabym wyrzucić to badanie z pamieci, miałam swoją glukozę k smaku pomarańczowym niby nie była zła na początku ale każdy łyk coraz gorzej i prawie zwróciłam wszystko 🤣 na szczęście wtedy badanie wyszło ok i na to samo liczę tym razem
    Nie wiem dziewczyny ;D dał mi listę cała badań i powiedział,że z tej listy tylko Pappa nie zrobie przed kolejną wizytą,którą jest za 3tyg a reszte robić… nie mam żadnych wskazań ;D ale też nigdy jej nie robiłam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca, 14:31

👩‍⚖️31 lat
    🍀starania o pierwszego malucha od 07.2024
    🧪morfologia ✅TSH 1.3, ft3,ft4 , FSH 6.98, LH 5.9, prog, estradiol, SHBG✅
    AMH 0.81❌
    suplementacja Wit D, kwas foliowy,jod,olej z wiesiołka ,B3
    🧔‍♂️33 lata
    suplementacja omega,Wit D
    24.02.2025 - ⏸️ 😍🥹😍🥹
    25.02.2025 - beta 24.83 U/I rośnij kropeczko 🥰
    27.02.2025 - beta 78.07 U/,prog 16.04 rośnij kropeczko 🥰
    1.03.2025 beta 185 U/I, prog 15.4 rośnij kropeczko 🥰
    6.03.2025 beta 2071 U/I rośnij kropeczko 🥰
    12.03.2025 - mamy serduszko ❣️i 3,1mm człowieczka 🥰 rośnij kropeczko 🥰
    2.04 2.9cm człowieczka i serduszko 150/min 😍 rośnij kropeczko!
    23.04 6.26cm człowieczka 😍 rośniemy! Wszystko wygląda dobrze ❣️
    28.04 prenatalne 🩷💙 niskie ryzyka ,wszystko ok
    23.06 połówkowe 🩷💙

preg.png
  • Beatkaaa Koleżanka

Wysłany: 13 marca, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darrika wrote:
    @Molahonkeey wiadomo, że czas się dłuży i czlowiek by chciał sprawdzać co chwilę. Ale ja popieram wypowiedź Ann, jak nie masz żadnych niepokojących objawów, to nie trzeba, grunt, że przyrost jest i to najważniejsze 😁 a jeszcze nas czeka nie jedno badanie i kłucie lepiej się oszczędzać :p

@A_aandzela właśnie właśnie masz jakieś wskazania, żeby krzywą tak wcześnie robić? u mnie z glukozą różnie bywało i do tego wyszło mi IO i krzywa cukrową mnie przeraża 😅 chociaż mocno ograniczyłam produkty z wysokiej Ig ale wiadomo jak jest

U mnie również IO ale bez tabletek się niestety nie obyło . Wiec myślę że od razu na pierwszej wizycie będę prosic o krzywą cukrową. Z tyłu głowy i tak mam myśl że zapewne skończy się na insulinie.

Urodzona 1996 r.
    Choruje na: Cukrzyca insulinozależna, Alopecja.

02.01.2025r. 💔 poronienie (10+1)
    04.02.2025r. ostatnia miesiączka
    04.03.2025r. ⏸️
    18.03 Bijące serduszko ❤️ 3,6mm szczęścia
    01.04 Mamy 1,18 cm człowieczka
    28.04 Po prenatalnych 1 trymestru dzidzia ma 5,44 cm

Następna wizyta u lekarza prowadzącego 29 kwietnia ☺️
    6 maja z wynikami PAPPA wracamy na omówienie prenatalnych.

preg.png
  • Nana11 Autorytet

Wysłany: 13 marca, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darrika wrote:
    @Nana 🫂🫂🫂oby to był tylko taki jeden dzień, a coś Cię konkretnie stresuje, czy po prostu tak czujesz jakoś?

Najbardziej to chyba mnie te plamienia stresują, ale patrzyłam przed chwilą w łazience, to teraz już zupełnie czysto. Wiem, że niby normalne na początku ciąży itd, ale chyba przez te poronienia mam po prostu panika mode jak zobaczę cokolwiek i teraz tak mnie dowaliło, że jak tej koleżance powiedziałam wczoraj o ciąży, to już się naprawdę dzieje, i co jak teraz się okaże, że coś pójdzie nie tak...

Co do objawów dzisiaj zupełnie normalnie, mocne zmęczenie i prawie się zrzygałam jak koleżanka w pracy wyciągnęła kanapki z pasztetem takim z puszki 😂 (który normalnie bardzo lubię w sumie i niespecjalnie mi przeszkadza, a ona często go je). Trochę brzuch pobolewa, ale to już wiem że z głodu, więc wyciągam drugą kanapkę właśnie

Nie mogę uspokoić głowy po prostu, teoretycznie nic złego się nie dzieje. Jeszcze dziś mamy dzień zmiany opieki nad pasierbem, więc u nas będzie, a to też zawsze dla mnie nieco trudniejszy dzień, żeby się przestawić z "bezdzietnej lambadziary" na "wychowuję nieswoje dziecko" 😅

12.24 💔 6tc
    01.25 💔 6tc

19.02 ⏸️
    25.04. 152 bpm, 13+2
    14.06. ➡️ połówkowe
  • Nana11 Autorytet

Wysłany: 13 marca, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a_aandzela wrote:
    Nie wiem dziewczyny ;D dał mi listę cała badań i powiedział,że z tej listy tylko Pappa nie zrobie przed kolejną wizytą,którą jest za 3tyg a reszte robić… nie mam żadnych wskazań ;D ale też nigdy jej nie robiłam

A mi dziś mignęło, że krzywą się robi między 21-26 tydz. ciąży

12.24 💔 6tc
    01.25 💔 6tc

19.02 ⏸️
    25.04. 152 bpm, 13+2
    14.06. ➡️ połówkowe
  • Agni97 Autorytet

Wysłany: 13 marca, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a_aandzela wrote:
    No to właśnie ciekawe w sumie! 🤔

👩🏻 28 👱🏼‍♂️29 🐶 3

👶🏻💙 2024 (w 1 cs)

od 10.2024 starania o drugiego bobasa 🤞
    12.2024 cb 💔
    25.02. ⏸️🥹
    beta 48,20 mIU/ml
    prog 19,97 ng/ml

27.02. beta 110,15 mIU/ml
    prog 23,40 ng/ml

19.03. 1 cm małego Człowieczka; mamy serduszko 🥹❤️
    30.04. badania prenatalne - zdrowa dziewczynka 🌸🥹

preg.png
  • Misiula Autorytet

Wysłany: 13 marca, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darrika wrote:

Ja akurat mam pakiet medyczny w którym mam prowadzenie ciąży i całe szczęście bo początkowo zrobiłam research po lekarzach na NFZ to tragedia 🫣 sami fatalni lekarze ,dodam ,że nie każdy lekarz ,który pracuje w przychodni zajmuje się prowadzeniem ciąży ,czasami są tylko wybrani w danej placówce a do tego np usłyszałam taka sytuację w jednej z placówek ,że lekarz zajmuje się prowadzeniem ciąży ale UWAGA ! Nie wykonuje USG 😅 jeżeli widzi taka potrzebe to kieruje do innego lekarza na badanie... No doznałam szoku 🤣 jak można prowadzić ciążę bez USG ?? 🫣
    Dlatego dziewczy polecam dobrze się zorientować jak to u Was wygląda w przychodniach na NFZ.

Darrika, Vergeet lubią tę wiadomość

👩‍❤️‍👨👶 Starania od 03/2023
    💃30 lat
    09.2024- pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności, diagnoza - Niepłodność idiopatyczna

5 cykli stymulowanych Lametta + Ovitrelle 💉❌

🍀Start z IVF🍀
    10.01.2025 wizyta kwalifikacyjna do IVF MZ ✅
    30.01.2025 początek stymulacji 💉Bemfola 150j , Orgalutran 0,25 mg, Mensinorm 75j,
    10.02.2025 punkcja ( pobrano 11 🥚, zaplodniono 6, mamy 1 blastke 3BB)
    15.02.2025 transfer ❤️
    22.02.2025 (7dpt) Beta 93,4 mlU/ml 🥹 progesteron 167,00 ng/ml
    24.02.2025 (9dpt) Beta 313,00 mlU/ml 🥹
    01.03.2025 (14dpt) Beta 2584,00 mlU/ml 🥹
    08.03.2025. 5t + 6d🥰 , 2,9mm maluszka z bijącym ❤️🥹

preg.png
‹‹ 11 12 13 14 15 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ