👶 Listopad 2025 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny! 🙂
Z wielką przyjemnością dołączam do wątku i chciałabym się przywitać.
Mam 29 lat i mieszkam niedaleko Olsztyna.
4 marca ujrzałam na teście dwie kreseczki 🥹
To moja pierwszą ciąża, radość i podekscytowanie miesza się z delikatnym strachem, staram się jednak nie nakręcać i myśleć pozytywnie.
Trzymam mocne kciuki na nas wszystkie 🤞🏽Foxy96, peonia, Aguskka, edka85, Molahonkeey, Misiula, Darrika, Ann35, Agni97, a_aandzela, Wenka lubią tę wiadomość
-
Mam wyniki, beta wzrost z 10 na 58, prog 35 Cały czas nie wierzę, że @ jutro nie przyjdzie 😂 Ja jestem bez sił, mam bóle brzucha i totalny brak apetytu, co jak na mnie jest niezwykłe, bo kocham jeść 😅
Cieszę się Dziewczyny na Wasze dobre wyniki 🍀 i witam nowe koleżanki 🤩Fluffy, Foxy96, Aguskka, Juka96, edka85, Misiula, Darrika, Agni97, a_aandzela, Wenka lubią tę wiadomość
-
Agni97 wrote:jak Wasze samopoczucie dzisiaj Dziewczyny? 😊🫶
Ja codziennie po południu, tak od 14 padam ze zmęczenia i ledwo wytrzymuję te ostatnie godziny w pracy, brzuch mnie też boli często, wieczorami trochę mi niedobrze.
Ale dzisiaj dowiedziałam się, że moja przyjaciółka też jest w ciąży, ona już koniec 1 trymestru, ma termin na wrzesień
Zupełnie inny poziom radości, jak samemu jest się w ciąży:) inaczej pewnie strasznie bym jej zazdrościła
Więc super teraz możemy poploteczkować i wymieniać się objawami 😅Agni97 lubi tę wiadomość
12.24 💔 6tc
01.25 💔 6tc
19.02 ⏸️
10.03 0, 53cm - serce bije!
31.03 2,5 cm - mały misio ❤️
14.04. prenatalne - 5,12 cm -
Witaj Juka, jaki masz termin?
Peonia, ładny przyrost 👍
🐻 - Misiu (jeśli mogę tak do ciebie się zwracać 😁) . Widziałam twoje testy i mój dzisiejszy wygląda tak samo jak twój, a jesteśmy na tym samym etapie i tożsamy również tp. Tak więc to chyba dobry znak.
https://zapodaj.net/plik-TFwutYu5WZ
Darrika, Agni97, a_aandzela, peonia, Wenka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny,
Ja z wątku wrześniowego - trzymam za Was kciuki, (za niektóre szczególnie 🌸) pierwszy trymestr może być dla niektórych hardocrem - ale potwierdzam, w drugim wraca życie!
Życzę samych nudnych ciąż, wasza przygoda właśnie się zaczęła 🌱🩷😍Molahonkeey, Misiula, Darrika, Juka96, Ann35, Agni97, a_aandzela, peonia, Wenka, Vergeet lubią tę wiadomość
-
@Darrika gratuluję pięknego przyrostu ❤️ i miło Cię poznać 🥹
Heeej @Juka96 ❤️
@Ana29 kochana Kropuś Cię kocha i nigdzie się nie wybiera ❤️ są lepsze i gorsze dni - każde trwają po 24 godziny. Tule mocno 💕🫂
@Capricorni trzymam kciuki 🍀🤞🏼
🐻 główka do góry, przesyłam przytulaski 🫂
@Ivka🥹🥹🥹💕Darrika, Agni97, Juka96 lubią tę wiadomość
💁🏼♀️94'🧔🏼♂️92' 🐕🦺21’
💊 •PregnaStart •Omega 3-6-9 •Magne B6 Forte •LaciBios
Pierwsze Bąbelki🤰🏼:
✨13.02 ~ 1DC
🥚 28.02 ~ 16DC
💌 07.03 ~ 7dpo: Estr 212.10, Prog 17.52
⏸️ 09.03 ~ 9dpo:❣️Cieś 🐻
💌 10.03 ~ 10dpo: Beta 23.70, Prog 19.50
💌 12.03 ~ 12dpo: Beta 92.90, Prog 29.49 (+279.70%)
💌 14.03 ~ 14dpo: Beta 273.40, Prog 31.57 (+187.40%)
✨19.03 (4+6) ~ 37mm pęcherzyk Kropusia🥹
✨ 31.03 ~ dwa bijące serduszka💕(0.5cm🐻 + 0.3cm🐻)
✨ 16.04 ~ Misie mają po 2.11cm💕
⏳ 07.05 prenatalne
⏳ 14.05 wizyta kontrolna
-
Cześć, ja czekam na wizytę u gin. Ostatnia miesiączka 3.02, 21 lutego miałam zastrzyk ovitrelle, beta z wczoraj 420,progesteron niecałe 14 i to mnie właśnie martwi.. lekarz twierdzi że ok. Mam córkę 2,5 l, jestem po poronieniu w marcu 2024 i biochemię w czerwcu
-
Dzień doberek I miłego dnia❤️ jak tam Wasze poranki? Bo ja kolejny z rana zaliczam z biegunką 😅 ale pamiętam w pierwszej ciąży było to samo, za dnia jest ok. Mam nadzieję, że dzisiaj się będę lepiej czuła, bo wczoraj kosmos, ale też dużo wrazen i emocji na pewno wpłynęło na to.
@Edka ❤️ piękne krechy na teście 🥹 ja chyba za jakiś tydzień też sobie sikne na facelle, żeby mieć pamiątkowego jak po córce też mam taki w szafie wysikany już z tłuściochem pięknym 🫢
@Peonia ❤️ piękna beta 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca, 06:19
Agni97, Molahonkeey, peonia lubią tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
Walczymy dalej 13cs 🤞
Musi się udać ☘️ -
1994Xoxo wrote:Cześć, ja czekam na wizytę u gin. Ostatnia miesiączka 3.02, 21 lutego miałam zastrzyk ovitrelle, beta z wczoraj 420,progesteron niecałe 14 i to mnie właśnie martwi.. lekarz twierdzi że ok. Mam córkę 2,5 l, jestem po poronieniu w marcu 2024 i biochemię w czerwcu
Gdzieś mi się mignęło ostatnio, że prog poniżej 10 jest niepokojący 🤔 więc 14 wydaje się nie być najgorszym wynikiem, także spokojnie im mniej stresu tym lepiej 😉 ja nawet proga nie badałam, w sumie plamienie ustało nic się złego nie dzieje, beta rośnie, wiec musi być ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca, 06:22
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
Walczymy dalej 13cs 🤞
Musi się udać ☘️ -
Jeśli chodzi o objawy, to ja się martwię trochę tym, że nic nie czuję 🫠 czasem mi się zrobi niedobrze i jestem trochę bardziej zmęczona niż zwykle, ale to tyle, nawet piersi specjalnie nie bolą i chyba oszaleję do środy do wizyty 😫
Darrika wiedziałam wiedziałam wiedziałam, rozgość sie 🫶🏻
Co do terapeutów - ja kiedyś usłyszałam tekst: „a próbowała się Pani nie martwić?” O, dzięki, jestem uleczona 😅Darrika, Vergeet lubią tę wiadomość
-
Darrika wrote:Dzień doberek I miłego dnia❤️ jak tam Wasze poranki? Bo ja kolejny z rana zaliczam z biegunką 😅 ale pamiętam w pierwszej ciąży było to samo, za dnia jest ok. Mam nadzieję, że dzisiaj się będę lepiej czuła, bo wczoraj kosmos, ale też dużo wrazen i emocji na pewno wpłynęło na to.
@Edka ❤️ piękne krechy na teście 🥹 ja chyba za jakiś tydzień też sobie sikne na facelle, żeby mieć pamiątkowego jak po córce też mam taki w szafie wysikany już z tłuściochem pięknym 🫢
@Peonia ❤️ piękna beta 😘
Miło poznać wszystkie nowe Dziewczyny ❤️
@Edka, ale konkretne krechy już wyszły! Umawiasz już lekarza? 😀
Piękne przyrosty bet Dziewczyny! Oby tak dalej! Nie stresujcie się, musimy zaufać Kropkom, że wszystko jest dobrze i się dobrze rozwijają ❤️
U mnie zaczyna się kilka intensywnych dni, przygotowujemy się do roczku. Od dzisiaj zaczynam robienie torta, w sobotę pewnie jeszcze jakiś placek i sprzątanie 😮💨 z prawie roczniakiem na pokładzie to jest czasami misja 🙈 także mam nadzieję, że ogarnę wszystko! Jeszcze muszę skoczyć po balony i zrobić dekoracje 😮💨
Miłego dnia dla Was!Juka96, Darrika, edka85, Molahonkeey, Aguskka, Wenka lubią tę wiadomość
-
edka85 wrote:Witaj Juka, jaki masz termin?
Peonia, ładny przyrost 👍
🐻 - Misiu (jeśli mogę tak do ciebie się zwracać 😁) . Widziałam twoje testy i mój dzisiejszy wygląda tak samo jak twój, a jesteśmy na tym samym etapie i tożsamy również tp. Tak więc to chyba dobry znak.
Termin wg om mam na 14 listopada. 26 marca mam pierwszą wizytę i zobaczę co powie lekarz 🙃edka85 lubi tę wiadomość
-
edka85 wrote:Witaj Juka, jaki masz termin?
Peonia, ładny przyrost 👍
Twoje testy są z mocniejszą kreską, gratulacje ♥️ Martwię się tymi moimi. Dzisiaj muszę przyznać linia była bledsza.
Wczoraj wieczorem odczułam 3 razy taki mocny skurcz w podbrzuszu, że musiałam zatrzymać wszystkie co robię i zgiąć się w pół. Dzisiaj mam termin spodziewanej miesiączki, i nastawiam się na nią … jestem jakimś czarnowidzem.
Straszne, że nie jestem w stanie zrobić bety i wiedzieć co się dzieje.
A z drugiej strony, dzisiaj musiałam zjeść od samego samego rana śniadanie, bo było mi po prostu źle, a zwykłe śniadanie jem o 11.
https://zapodaj.net/plik-2EwN3K401HWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca, 07:18
-
izzou97 wrote:Jeśli chodzi o objawy, to ja się martwię trochę tym, że nic nie czuję 🫠 czasem mi się zrobi niedobrze i jestem trochę bardziej zmęczona niż zwykle, ale to tyle, nawet piersi specjalnie nie bolą i chyba oszaleję do środy do wizyty 😫
Darrika wiedziałam wiedziałam wiedziałam, rozgość sie 🫶🏻
Co do terapeutów - ja kiedyś usłyszałam tekst: „a próbowała się Pani nie martwić?” O, dzięki, jestem uleczona 😅
Lepiej się nie martwić a cieszyć, ja poza tą biegunka z rana to się dzisiaj świetnie czuje, nic nie boli, nic nie mdli i oby tak zostało jak najdłużej 😅 a Ci terapeuci niektórzy to serio powinni się zająć chyba opieka nad ziwerzetami bo do ludzi zerowe podejście z takimi tekstami 😬izzou97 lubi tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
Walczymy dalej 13cs 🤞
Musi się udać ☘️ -
Hej dziewczyny 🥰
U mnie tez jakoś objawów zbytnio nie ma, piersi zaczynają bolec 🥹
I apetyt jakby mniejszy bo czuje się ciagle wzdęta na żołądku i jelita 😵💫
Mamy jakiś kalendarz wizyt? pani kierownik ? Ja nie pamietam co gdzie kto kiedy 😅
Miłego dnia , ja niedługo do roboty się zbieram. Trzeba jakieś czynsze podnieść - czuje ze to ten dzień 😂Darrika, a_aandzela, Molahonkeey, peonia, Aguskka lubią tę wiadomość
-
1994Xoxo wrote:Cześć, ja czekam na wizytę u gin. Ostatnia miesiączka 3.02, 21 lutego miałam zastrzyk ovitrelle, beta z wczoraj 420,progesteron niecałe 14 i to mnie właśnie martwi.. lekarz twierdzi że ok. Mam córkę 2,5 l, jestem po poronieniu w marcu 2024 i biochemię w czerwcu
Jaki wpisać ci termin? -
Hej hej,
Darika - gratuluję serdecznie! Wczoraj nie miałam okazji 😍😍🍀🍀niech zdrowo rośnie !
1894xoxo - pisałam o tym właśnie,że podobnie się martwiłam,a mój lekarz też powiedział ,że 10 to jest dopiero ciut za mało. Jeśli będziesz spokojniejsza to może poproś o proga dodatkowego?to ponoć nie zaszkodzi.
Witam wszystkie nowe dziewczyny z kropusiami 🍀🍀🍀
Ja dziś klasycznie ból brzucha i te piersi,to mi dokucza ciągle ,ale to nic
Odprowadziłam chrześniaczkę mojego M do szkoły i jadę z przyjaciółką na pogrzeb koleżanki ojca także taki nie najmilszy dzień.
A umawiałyście się już na te badania po pierwsze wizycie?
Ja jutro mam jeszcze wolne ,więc oddam im te całą krew ,której potrzebująw gratisie dorzucę mocz i pójdę na krzywą cukrową - będzie z głowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca, 08:45
Molahonkeey, Darrika, Juka96 lubią tę wiadomość
👩⚖️30 lat
🍀starania o pierwszego malucha od 07.2024
🧪morfologia ✅TSH 1.3, ft3,ft4 , FSH 6.98, LH 5.9, prog, estradiol, SHBG✅
AMH 0.81❌
suplementacja Wit D, kwas foliowy,jod,olej z wiesiołka ,B3
🧔♂️33 lata
suplementacja omega,Wit D
24.02.2025 - ⏸️ 😍🥹😍🥹
25.02.2025 - beta 24.83 U/I rośnij kropeczko 🥰
27.02.2025 - beta 78.07 U/,prog 16.04 rośnij kropeczko 🥰
1.03.2025 beta 185 U/I, prog 15.4 rośnij kropeczko 🥰
6.03.2025 beta 2071 U/I rośnij kropeczko 🥰
12.03.2025 - mamy serduszko ❣️i 3,1mm człowieczka 🥰 rośnij kropeczko 🥰
2.04 2.9cm człowieczka i serduszko 150/min 😍 rośnij kropeczko!
23.04 wizyta kontrolna ⌛️
28.04 prenatalne ⌛️🩷💙
-
🐻 wrote:Twoje testy są z mocniejszą kreską, gratulacje ♥️ Martwię się tymi moimi. Dzisiaj muszę przyznać linia była bledsza.
Wczoraj wieczorem odczułam 3 razy taki mocny skurcz w podbrzuszu, że musiałam zatrzymać wszystkie co robię i zgiąć się w pół. Dzisiaj mam termin spodziewanej miesiączki, i nastawiam się na nią … jestem jakimś czarnowidzem.
A z drugiej strony, dzisiaj musiałam zjeść od samego samego rana śniadanie, bo było mi po prostu źle, a zwykłe śniadanie jem o 11.
https://zapodaj.net/plik-2EwN3K401HDarrika lubi tę wiadomość
-
a_aandzela wrote:Hej hej,
Darika - gratuluję serdecznie! Wczoraj nie miałam okazji 😍😍🍀🍀niech zdrowo rośnie !
1894xoxo - pisałam o tym właśnie,że podobnie się martwiłam,a mój lekarz też powiedział ,że 10 to jest dopiero ciut za mało. Jeśli będziesz spokojniejsza to może poproś o proga dodatkowego?to ponoć nie zaszkodzi.
Witam wszystkie nowe dziewczyny z kropusiami 🍀🍀🍀
Ja dziś klasycznie ból brzucha i te piersi,to mi dokucza ciągle ,ale to nic
Odprowadziłam chrześniaczkę mojego M do szkoły i jadę z przyjaciółką na pogrzeb koleżanki ojca także taki nie najmilszy dzień.
A umawiałyście się już na te badania po pierwsze wizycie?
Ja jutro mam jeszcze wolne ,więc oddam im te całą krew ,której potrzebująw gratisie dorzucę mocz i pójdę na krzywą cukrową - będzie z głowy
.
A dlaczego chcesz już badać krzywą cukrową? 🤔 takie dostałaś zalecenie? -
🐻 wrote:Twoje testy są z mocniejszą kreską, gratulacje ♥️ Martwię się tymi moimi. Dzisiaj muszę przyznać linia była bledsza.
https://zapodaj.net/plik-2EwN3K401H
Darrika chyba lepsza biegunka z rana niż męczenie się z zaparciami 🙃Darrika lubi tę wiadomość