👶 Listopad 2025 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziś mam jeden z gorszych dni od momentu testu .
Okropnie boli mnie głowa, znowu mam bole miesiączkowe takie skurczowe i czuje się total jak gowno 🫠
Martwię się żeby kropek tam zostal 😪Luźne starania 02.2024
Starania na poważnie 04.2024
Niedoczynność tarczycy - euthyrox25
Prolaktyna z lekami w normie
2/02/2025:
Prolaktyna 7
Tsh 1.39
Kortyzol 13.30
13dc - monitoring po letrozolu
2x pecherzyk na prawym jajniku 18 i 19 mm.
Endometrium 9mm
15/02 3dpo progesteron 17.10 ng/lm
20/02 8 dpo progesteron 11.50 ng/lm
23/02 11 dpo ⏸️ 🩷
24/02 beta 50.7, progesteron 20.70
26/02 beta 150, progesteron 22.60
01/03 beta 686 progesteron 25.70
04/03 beta 3404 progesteron 25.40
Zostań ze mną kropeczko 🍀
-
Same widzicie. Ledwo Darrika wczoraj weszła na chwilę na nasz wątek, a już beta strzeliła w górę. Mówiłam, że wątek przynosi szczęście 😄
Wenka, Darrika, Lavenda, Agni97, Foxy96 lubią tę wiadomość
-
Agni97 wrote:jak Wasze samopoczucie dzisiaj Dziewczyny? 😊🫶Mama kp
💙 lipiec 2022
💜 sierpień 2024 -
Agni97 wrote:jak Wasze samopoczucie dzisiaj Dziewczyny? 😊🫶
Mam taki zjazd energetyczny że nie wyrabiam 🙈 najchętniej to już bym spać poszła 🙈
Do tego brzuch tak spuchnięty że czuje się jak w 5 mcu 🤣 -
Darrika wrote:Mam wyniki 🥹🥹🥹 przyrost od sobotniego wyniku 3 mamy 233% to się dzieje naprawdę i idzie w dobrym kierunku ❤️ chyba tu z Wami zostanę naprawdę na długo aż uwierzyć nie mogę, nasz przedostatni cykl starań, w marcu mieliśmy kończyć przygodę I się udało ☘️
Wg om termin wypada mi na 18.11 myślę, że można mi wpisać już te datę 😍
Mam już umówione wizyty, bo na prowadzenie ciąży w luxmed umaiwam się od listopada I tylko przekładam 😅 także idę 11 kwietnia na wizytę prowadzenia ciąży a na usg ciąży luxmed 8 kwietnia, jutro będę umawiać termin do lekarza nfz mojego co mi Zuzke ciążę prowadził 😁
Boże, cudownie!!!!!!!! 😍😍😍😍😍Darrika lubi tę wiadomość
12.24 💔 6tc
01.25 💔 6tc
19.02 ⏸️
10.03 0, 53cm - serce bije!
31.03 2,5 cm - mały misio ❤️
14.04. prenatalne - 5,12 cm -
Ana29 wrote:Dziś mam jeden z gorszych dni od momentu testu .
Okropnie boli mnie głowa, znowu mam bole miesiączkowe takie skurczowe i czuje się total jak gowno 🫠
Martwię się żeby kropek tam zostal 😪
☹️
Przytulam 🌷
Ja też prawie codziennie mam takie bóle i wtedy alarm w głowie że zaraz coś będzie nie tak ...
-
Ja mam niemoc tak od paru dni 🥴 myślałam ze jestem po prostu leniwa ale to chyba nie to 😂 -
Ana29 wrote:Dziś mam jeden z gorszych dni od momentu testu .
Martwię się żeby kropek tam zostal 😪Ana29 lubi tę wiadomość
-
Ja dzisiaj zasnęłam na Familiadzie, a jestem fanką 🤣
Darika!!! Weź zdejmij buty, bo z wątku już na pewno nie wyjdziesz 🤗🩷Darrika lubi tę wiadomość
-
U mnie wyniki z wczoraj:
BETA - 469
Progesteron - 64,41
Jutro rano jadę powtórzyć bete. Ostatnio miałam przyrost prawie 200% i były bliźniaczki niestety poronienie w 9 TC. Zobaczymy jak będzie teraz. Póki co się nie cieszę bo ostatnio też słyszałam, że wszystko jest w porządku, książkowo.Foxy96, edka85, a_aandzela lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj jestem bardzo nerwowa i smutna. Bolą mnie całe piersi, są ciężkie jak kamienie, do tego wrażliwe sutki. Raz po raz poczuje, że mi niedobrze, ale na krótko. Ciągnie mnie niesamowicie do słodkiego. Zdarza się, że czuję lewy jajnik (z niego była owulacja) i jest to raczej ból, potem czuję ból podbrzusza, a niekiedy ból prawego jajnika.
Gdyby nie testy, to raczej nie odróżniłabym tego cyklu od ciąży.
Wrzucam zdjęcia moich testów, codziennie od 8 marca robię, bo nie mogę uwierzyć.
https://zapodaj.net/plik-zWerRffGB8
Na becie byłam 8 marca, wynosiła 3,11, a progesteron 22,95. Od tego czasu nie badałam, kolejny wynik dopiero 15 marca.
Foxy96 lubi tę wiadomość
-
Darrika, ogromne gratulacje 🎉
Darrika lubi tę wiadomość
-
Ohhh, jak ja Was rozumiem z tą niemocą 🫠 ja z kolei zwalam to na niewyspanie i opiekę nad moim prawie roczniakiem, ale już sama nie wiem 🥲
Co do brzucha to też mi się wydaje, że wygląda ciut inaczej, mimo że to 6 tydzień. Słyszałam właśnie, że w drugiej ciąży szybciej widać brzuszek, więc zobaczymy 🤔 generalnie ja kochałam być w ciąży, więc jestem podekscytowana max, ale póki nie byłam na wizycie to trochę staram się studzić swój entuzjazm 🫣 czasami mentalnie się czuję jakbyś była co najmniej w połowie ciąży, a tu ledwo początek 😆 -
🐻 wrote:Dzisiaj jestem bardzo nerwowa i smutna. Bolą mnie całe piersi, są ciężkie jak kamienie, do tego wrażliwe sutki. Raz po raz poczuje, że mi niedobrze, ale na krótko. Ciągnie mnie niesamowicie do słodkiego. Zdarza się, że czuję lewy jajnik (z niego była owulacja) i jest to raczej ból, potem czuję ból podbrzusza, a niekiedy ból prawego jajnika.
Gdyby nie testy, to raczej nie odróżniłabym tego cyklu od ciąży.
Wrzucam zdjęcia moich testów, codziennie od 8 marca robię, bo nie mogę uwierzyć.
https://zapodaj.net/plik-zWerRffGB8
Na becie byłam 8 marca, wynosiła 3,11, a progesteron 22,95. Od tego czasu nie badałam, kolejny wynik dopiero 15 marca.
O to widzę, że miałyśmy 8 marca praktycznie ten sam wynik bety, u mnie 3,05 😅 to trzymam kciuki za wyniki 15 marca🤞🤞🤞testy ładnie ciemnieją jest dobrze !🐻 lubi tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
Walczymy dalej 13cs 🤞
Musi się udać ☘️ -
Od czasu do czasu ciągnie mnie podbrzusze albo czuję jajniki, wzięłam już dzisiaj dwie tabletki magnezu 🫣
Piersi, a szczególnie sutki mam okropnie wrażliwe.
Darrika lubi tę wiadomość
-
@Darrika, a jak mąż na wieści?! 😍
-
Darrika wrote:O to widzę, że miałyśmy 8 marca praktycznie ten sam wynik bety, u mnie 3,05 😅 to trzymam kciuki za wyniki 15 marca🤞🤞🤞testy ładnie ciemnieją jest dobrze !
Jak ja się cieszę, że tu dołączyłam. Super, że jesteście.
Trzymam za nas wszystkie kciuki i musicie wiedzieć, że pisząc to lecą mi łzy 🥺Darrika, Foxy96, Agni97, Aguskka, Molahonkeey lubią tę wiadomość
-
To ja jeszcze na szybkości coś o sobie, a potem uciekam do spania bo rano przed 6 znów trzeba wstać 🫢 rozgoszcze się tu na całego a co 😁
W lutym skończyłam 34 lata, planowaliśmy starać się do marca i kończyć temat, taka nasza granica, ale jednak los mial dla nas inny plan. Na stanie 5 latka kochana i cudowna, chociaż rogi czasem rosnąi 3 puchate kochane kociaki, które czasem budzą po nocach 😅
Mieszkam na wiosce pod Poznaniem w domu, który zbudowaliśmy z mężem własnymi rękoma, w dodatku już byłam w ciąży więc wiadomo nie miałam taryfy ulgowej, bo orzed porodem chcieliśmy się wprowadzić.
Pracuje zdalnie, nic specjalnego ani odpowiedzialnego, moja nieobecność w pracy jakoś większego wpływu nie będzie miała a pracodawca to się chyba ucieszy jak pójdę na l4 i ZUS będzie za mnie płacił po miesiącu 🤣 ale pewnie pociągnę do 4-5 miesiąca i dopiero wtedy pójdę na zasłużony odpoczynek, bo jednak przez budowę nie miałam tego w poprzedniej ciąży i chętnie sobie to odbije teraz🫢
O ciąży wie moja psiapsi, sąsiadka, mama z mężem i tata no i brat z żoną. Teściowie no nienwiem, zobaczymy kiedy im powiemy. W pracy pewnie powiem po usg pierwszym albo w ogóle po prenatalnych dopiero, bo wiadomo, te pierwsze 3 miesiące są kluczowe i się wszystko może zdarzyć.
No i kocham książki kryminalne, fantasy i thrillery, gry, szydełkuje i piekę torciki, także na zwolnieniu się nudzić na pewno nie będęWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca, 19:44
Agni97, edka85, Aguskka, Foxy96, Deyansu, Misiula, Karolka11, Molahonkeey, a_aandzela, Wenka lubią tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
Walczymy dalej 13cs 🤞
Musi się udać ☘️ -
Agni97 wrote:@Darrika, a jak mąż na wieści?! 😍
Pragmatyczny, myśli już o mebelkach i wziął z pracy papiery do ubezpieczenia czy nam się opłaca je wziąć bo nie ma okresu karencji a wpadła by kasa za urodzenia dziecka 🤣 teraz jest w pracy, wróci po 22 my będziemy już bankowo spać, ale myślę, że się cieszy, sam nalegał w dzień owulacji, żeby tam dołożyć żołnierzy, bo może dzień wcześniej tylko to za mało 🫢Agni97, Lavenda, Foxy96 lubią tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
Walczymy dalej 13cs 🤞
Musi się udać ☘️ -
Piękne wiadomości dziś 🤩
Peonia jak Twoja beta, masz już wyniki?
Ana29 też miałam dziś dziwne bóle/ kłucia. Poleżałam i minęły na szczęście.
A_aangela mój progesteron zjechał do 11,4 tydzień temu. Wczoraj powtarzałam to lekko ponad 14 było. Niby w normie, ale jednak stres jest, że to za mało 😒
Foxy96 spróbuj może poszukać innego terapeuty.Foxy96, peonia, a_aandzela lubią tę wiadomość