👶 Listopad 2025 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
@a_aandzela Ja w ostatnich dniach zauwazylam ze moje sutki sie powiekszaja 🙈 pisalam z siostra o tym bo pol roku temu urodzila swojego synka i sie smiala ze niedlugo sutki beda jak spodki od szklanek 😂😩😬
-
Agni, współczuję stresów. Dobrze, że to „tylko” krwiak. Odpoczywaj ♥️
Wchodzę w apkę i patrzę, że jestem już w 11. tygodniu ciąży, a za 8 dni mam prenatalne. Whaaat? Za 8 dni możliwe, że dowiem się, kto tam siedzi 🫨
Co do sutków, to też zauważyłam, że zrobiły się większe, plus piersi mam gorące 🥴 -
Foxy96 wrote:Agni, współczuję stresów. Dobrze, że to „tylko” krwiak. Odpoczywaj ♥️
Wchodzę w apkę i patrzę, że jestem już w 11. tygodniu ciąży, a za 8 dni mam prenatalne. Whaaat? Za 8 dni możliwe, że dowiem się, kto tam siedzi 🫨
Co do sutków, to też zauważyłam, że zrobiły się większe, plus piersi mam gorące 🥴
Ja to samo co do piersi 😁Foxy96 lubi tę wiadomość
👩❤️👨2017
⛪👩❤️💋👨2020
04.2023 początek starań
Gdy nie wychodziło zaczęliśmy robić badania..
🧑:w maju 2024 roku wyszła mi ferrytyna- 5,skończyłam 3 opakowanie Sorbifer -ferrytyna 65 ✅
-wit D -28(suplementacja 2000j w trakcie)
Glukoza /insulina -96 / 6
- prolaktyna 3dc -25 ( do kontroli)
-tsh 1,8
Ft3,ft4,fsh,lh ✅
Testosteron 35✅
Wycięcie polipa z szyjki maj 2024.
🧔morfo 2%(reszta parametrów super ,ruch super )
Obydwoje USG tarczycy ok.
Nieregularne serduszkowanie obydwoje prace na zmiany (inne) 😔
23.03.2025 ⏸️ 😮 ja w szoku
-( po miesiącu stosowania oleju Olejove - Ona , On oraz witaminy Fertistim dla niej i dla niego,choć nie wiem czy to ich zasługa )
23.04- next wizyta,serduszko już bije potwierdzone 1.04
-
A jak z waszymi emocjami? Jesteście bardziej wrażliwe? Ja ryczę z byle powodu.
Byliśmy parę dni temu z moim facetem w mieszkaniu po jego zmarłej babci (której nawet nie znałam), oglądałam albumy i się rozryczałam. Patrzenie na chore zwierzątka to w ogóle jest dla mnie hardcor 😅
Zachowuję się z tym płakaniem jak dziecko 🥴
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 08:44
-