👶 Listopad 2025 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
psaj91 wrote:Mnie strasznie drażni, że u mojej teściowej to teraz temat nr 1. Cieszy się, ale ile można nawijać o tym samym...
Swoją drogą, wczoraj zauważyłam, że muszę już mieć luźniejsze ciuchy - myślałam, że rajstopy przetną mnie na pół. Czy któraś z Was może polecić jakiś sklep internetowy, gdzie znajdę ubrania w jakieś przystępnej cenie? Jak patrzę na HM itp. i mam dać 160zł za spodnie na kilka miechów, to mi i mojej karcie chce się płakać 😂
Ja ostatnio bylam na zakupach i udalo mi sie kupic takie fajne galoty w reserved mega wygodne i rozciagliwe, mozna ubrac nawet do marynarki na elegancko 8730B-99X reserved.
psaj91 lubi tę wiadomość
-
psaj91 wrote:Lubię vinted, ale tam doprosić się nie raz o wymiary to jest dramat. A chciałabym ewentualnie mieć też możliwość zwrotu.
Na szybko starałam się coś znaleźć, np. YouLook_pl, Classy24, Stylowe_psaj91 lubi tę wiadomość
-
Ja w Sinsay kupiłam kilka sukienek odcinanych pod biustem i mam zamiar głównie w sukienkach chodzić. Spodnie mnie już cisną 🙈
psaj91 lubi tę wiadomość
-
Maddie_Ist wrote:Ja w Sinsay kupiłam kilka sukienek odcinanych pod biustem i mam zamiar głównie w sukienkach chodzić. Spodnie mnie już cisną 🙈
-
Ja z promki zamówiłam sobie legginsy ciążowe i dżinsy z hm póki co, koszulki, koszule i bluzy lubię szerokie wiec tu akurat wszystko gra.
Gorzej ze stanikami , muszę pozałatwiać większe już bo w swoje 75 e sie ledwo mieszczę 😵💫psaj91 lubi tę wiadomość
-