X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 👶 Listopad 2025 👶
Odpowiedz

👶 Listopad 2025 👶

Oceń ten wątek:
  • Klekotka Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    psaj91 wrote:
    Mnie strasznie drażni, że u mojej teściowej to teraz temat nr 1. Cieszy się, ale ile można nawijać o tym samym...

Swoją drogą, wczoraj zauważyłam, że muszę już mieć luźniejsze ciuchy - myślałam, że rajstopy przetną mnie na pół. Czy któraś z Was może polecić jakiś sklep internetowy, gdzie znajdę ubrania w jakieś przystępnej cenie? Jak patrzę na HM itp. i mam dać 160zł za spodnie na kilka miechów, to mi i mojej karcie chce się płakać 😂

Ja ostatnio bylam na zakupach i udalo mi sie kupic takie fajne galoty w reserved mega wygodne i rozciagliwe, mozna ubrac nawet do marynarki na elegancko 8730B-99X reserved.

psaj91 lubi tę wiadomość

👩🏻28
    🧑🏻‍🦱32

👶🏻 luźne starania od 07.2024
    ⏸️26.02.2025
    ❤️21.03.2025

preg.png
  • Fluffy Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    psaj91 wrote:
    Lubię vinted, ale tam doprosić się nie raz o wymiary to jest dramat. A chciałabym ewentualnie mieć też możliwość zwrotu.
    Popatrz na allegro. Nie pamiętam nazw sprzedawców, ale mają dużo taniej np. bonprixowych rzeczy (to sklepy typu outlet). Z wymiarami też u niektórych ciężko, ale zwroty normalnie przyjmują. No i mają też smarta 😉
    Na szybko starałam się coś znaleźć, np. YouLook_pl, Classy24, Stylowe_

psaj91 lubi tę wiadomość

💔 04.10.2024 🩵 16tc
    ⏸️ 24.02.2025
    preg.png
  • Maddie_Ist Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w Sinsay kupiłam kilka sukienek odcinanych pod biustem i mam zamiar głównie w sukienkach chodzić. Spodnie mnie już cisną 🙈

psaj91 lubi tę wiadomość

🤰🏼29l 🧔🏽31l

10.24 - luźne starania
    10.24 - II kreski
    11.24 - 8td puste jajo 💔

2.25 - starania
    2.25 - II kreski🎉
    6td - prawidłowe USG✅
    8 td - jest serduszko ❤️🫘
    11 td 18.04 - 4.45 cm 🍋‍🟩
    🗓️12 td 24.04 - prenatalne

preg.png
  • Fluffy Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maddie_Ist wrote:
    Ja w Sinsay kupiłam kilka sukienek odcinanych pod biustem i mam zamiar głównie w sukienkach chodzić. Spodnie mnie już cisną 🙈
    Też się na sukienki przerzucam 🙂 Na ciążowe spodnie jeszcze zdecydowanie za wcześnie (mam kupione w tamtym roku), a w normalnych już niewygodnie. Ja to myślę, żeby do lumpeksu skoczyć po jakieś sukienki. Ale wiem, że niektórzy nie tolerują sklepów tego typu.

💔 04.10.2024 🩵 16tc
    ⏸️ 24.02.2025
    preg.png
  • Ann35 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z promki zamówiłam sobie legginsy ciążowe i dżinsy z hm póki co, koszulki, koszule i bluzy lubię szerokie wiec tu akurat wszystko gra.
    Gorzej ze stanikami , muszę pozałatwiać większe już bo w swoje 75 e sie ledwo mieszczę 😵‍💫

psaj91 lubi tę wiadomość

👩🏻 35 👱🏻‍♂️ 31

11.07.2011- 👼🏼 14tc
    12.06.2012- 👧🏼 40+6 4210g 61cm
    13.03.2019- 👦🏼 38+6 3720g 51cm

Starania o 3 bombelka
    02.2024- 7cs

25.02.25- ⏸️ 9dpo
    26.02.25- beta 53

☀️11.03- mamy kluseczkę !
    ☀️26.03- 1.12 cm kluseczki + ❤️
    ☀️ 23.04- prenatalne

preg.png
‹‹ 154 155 156 157 158
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ