X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 👶 Listopad 2025 👶
Odpowiedz

👶 Listopad 2025 👶

Oceń ten wątek:
  • edka85 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 04:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka, libby, 🐻 ładnie zamknęłyście dzień 😁

Kasiek, trzymam kciuki, żeby jutro już było po wszystkim!

Kasiek7 lubi tę wiadomość

age.png

5️⃣Córka 11.2025
    4️⃣Córka 06.2023
    3️⃣Synek 04.2022
    2️⃣Córka 08.2020
    1️⃣Synek 09.2018
    "Ty utkałeś mnie w łonie mej matki. Dziękuję Ci, że mnie stworzyłeś tak cudownie, godne podziwu są Twoje dzieła" (Ps139)
  • Anilorak88 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 05:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka, libby, 🐻 super, ze dzieciaczki na świecie ☺️

Kasiek wytrwałości. Widzę, że u Nas na wątku albo hurtem albo wcale 😋

Iga tez dostalismy niebieskie pudełko a że nie mamy porównania to stwierdziliśmy z mężem, że fajna sprawa.

No i muszę się pochwalić a raczej męża. Po powrocie do domu dostałam ogromny bukiet kwiatów i pierscionek z trzema oczkami bo teraz jest Nas trojka. 🥰

wellwellwell, Nadzieja32, psaj91, Kasiek7 lubią tę wiadomość

👩🧔‍♂️ 37

8.03 ⏸️ 2cs 🫣🥰
    25.03 ❤️

17.11 Wojtuś ♥️
  • wellwellwell Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 05:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka, libby, 🐻 gratulacje dla super dzielnych mam forumowych blizniakow. 😁❤️

Kasiek trzymaj sie tam 🫂

2023 👧

💖29.11.2025💖
    preg.png
  • psaj91 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 05:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Kasiek Jak przy gorączce KTG wariowało, to raczej normalne. Pamiętam przy covidzie jak miałam w piku 37,9 to mała praktycznie ledwo co się ruszała cały dzień. Dopiero jak temperatura spadła poniżej 37,0 to momentalnie odbiła i nadrobiła.

Ja spać nie mogę z nerwów o tą indukcję... Sama kwestia dłuższego pobytu w szpitalu jest dla mnie na chwilę obecną psychicznie nie do ogarnięcia. Pewnie męża na patusiarnie i przedporodową nie wpuszczą, więc muszę się nastawić na to, że będę całkiem sama.

Dziewczyny, które "kiblowały" w szpitalu dłużej niż dwa dni - przydało Wam się coś szczególnie? Coś byście dodatkowo zabrały? Do walizki już dorzuciłam opaskę na oczy, stopery, koszulki, zwykłą bieliznę, dres...

Kasiek7 lubi tę wiadomość

Starania od 04/24

03/25 - II kreski 🥰 (Aromek)
    5+6 tc - 0,25 cm i mamy ❤️
    12+6 tc - I prenatalne ➡️ brak ryzyk, 70% dziewczynka 🩷
    20+4 tc - połówkowe ➡️ wszystko idealnie, 388g 🩷
    27+6 tc - 1145g 🫣🩷
    30+3 tc - III prenatalne ➡️ wszystko super, 1600g 😱🩷
    33+3 tc - 2240g 🫣 🩷
    37+6 tc - 3120g 👀🩷
    39+6 tc - 3820g 😱🩷

40+2tc - ➡️ indukcja

preg.png
  • @pauliś@ Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 05:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psaj ja leżę na przedporodowe 3 dzień i męża normalnie wpuszczają razem z dziećmi, leżę sama więc nie ma z tym rzadnego problemu, myślę że gdyby ktoś jeszcze ze mną lezal to wtedy pewnie kazali by mi do nich wychodzic.

Gratulacje dla wszystkich mamusiek 🥰 ale ruszyło, garstka nas została

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 05:56

‹‹ 832 833 834 835 836
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ