👶 Listopad 2025 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiek7 wrote:Wszystkiego dobrego dziewczyny
Ja mam zalamke moja mała po jedzeniu wieczornym zanosi się od placzu,boli ją raczej brzuch ,wczoraj płakałam razem z nią nie mogłam ja uspokoić pręży nóżkizjest całą sztywna jak placze. Byliśmy wczoraj na USG główki i lekarka poradziła dietę bez bmk i Bebilon HA .
Nie wiem czy to nie kolki? Coś okropnego. Sylwestra przespałam
A może to za krótkie wędzidełko? Ja u swojej to trochę podejrzewam. Czekam na wizytę u cdl jak na zbawienie. Oby to było najlepiej wydane 300zł w życiu.
Kropka89 lubi tę wiadomość
-
Kasiek7 wrote:Wszystkiego dobrego dziewczyny
Ja mam zalamke moja mała po jedzeniu wieczornym zanosi się od placzu,boli ją raczej brzuch ,wczoraj płakałam razem z nią nie mogłam ja uspokoić pręży nóżkizjest całą sztywna jak placze. Byliśmy wczoraj na USG główki i lekarka poradziła dietę bez bmk i Bebilon HA .
Nie wiem czy to nie kolki? Coś okropnego. Sylwestra przespałam
Wiesz co, Stasio mój jak miał takie problemy z chwytaniem to też tak okropnie wieczorem płakał i wydawało mi się że ze zmęczenia a on nie dojadał w ciągu dnia i tak to się kończyło…próbowałaś odciągać swoje mleko i dawać w butelce? U nas odkąd przeszłam na KPI magicznie Stasio stał się turbo spokojny i wieczorami też. A jak wracam do KP na nakładkach to już się awanturuje wieczorem okropnie. Nie mówię że u Ciebie tak jest ale u nas tak się złożyło. -
A ja odciągam pierwszy raz w 2026…swoją drogą po karmieniu butelka i potem jeszcze nakładkami i wymęczeniu trudnym wieczorem Stasio do teraz śpi aż ja sama się obudziłam bo piersi mi eksplodowały. Teraz go obudzę na siłę bo ileż można nie jeść…
-
4:30 moje pierwsze karmienie w 2026 roku 🙃 tak piszecie o tych wędzidełkach może i u mojego jest potrzeba podcięcia że tak wisi na cycu 😕
-
Nasz bobas chyba na Nowy Rok chciał nam zrobić prezent bo po zaśnięciu o 20:30 spał do 5:30 😅 zaczął się przebudzać ok 2:00 ale dostał smoczka i zasnął z nim odrazu na dalszy sen.
No liczę że powiedzenie mojej babci „jaki Nowy Rok taki cały rok” się tu sprawdzi i Antiks codziennie będzie tak spał 😅 -
Tak fizjo nam sprawdzała przed wczoraj jako któraś już osoba z kolei i podobno okej
Kropka tak jadła akurat z butli odciągnięte moje 70ml i 30 ml Bebilon Ha
Większość już odciagam odkąd mam muszloweWiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 06:21
-
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH