Listopadowe Mamusie 2026 ♥️⏸️
-
WIADOMOŚĆ
-
Naadziejaa wrote:Hej dziewczyny.
Przełożyli mi prenatalne na dzisiaj na 16.
Proszę trzymajcie kciuki , żeby wszystko było dobrze. Bo jestem w takim stresie , że aż mnie brzuch boli i jeść nie mogę. 😢
Trzymam kciuki 🍀🍀🍀
Naadziejaa, Odliczam123 lubią tę wiadomość
-
Nadzieja czekamy na dobre informacje 🤗
Ja mam prenatalne 21.07, nie mogę się doczekać może otrzymam w końcu konkrety odnośnie płci, chciałabym zacząć już coś kupować 😍
I chyba od wczoraj czuje ruchy 🥰 wcześniej coś tam czułam ale nie byłam pewna 😊
Biochemiczka lubi tę wiadomość
-
Odliczam123 wrote:Nadzieja czekamy na dobre informacje 🤗
Ja mam prenatalne 21.07, nie mogę się doczekać może otrzymam w końcu konkrety odnośnie płci, chciałabym zacząć już coś kupować 😍
I chyba od wczoraj czuje ruchy 🥰 wcześniej coś tam czułam ale nie byłam pewna 😊
Tak, u nas wszystko dobrze. Potwierdził że czekamy na dziewczynkę 💕 Na tą chwilę jest wszystko dobrze. Nie miał do czego się przyczepić. Co mi się podobało. Że jak weszłam do gabinetu od razu wiedział co i jak. Bo pamiętał mnie z oddziału. Nie spodziewałam się tego. Po wizycie byłam z synkiem na zakupach oglądałam ubranka ale jakoś nie mogłam się jeszcze przełamać. 😞
yoreva, Biochemiczka, Beezi, Mira.huntrix, KlaudiaŁ, Alicee98, Rocky lubią tę wiadomość
-
Naadziejaa wrote:Tak, u nas wszystko dobrze. Potwierdził że czekamy na dziewczynkę 💕 Na tą chwilę jest wszystko dobrze. Nie miał do czego się przyczepić. Co mi się podobało. Że jak weszłam do gabinetu od razu wiedział co i jak. Bo pamiętał mnie z oddziału. Nie spodziewałam się tego. Po wizycie byłam z synkiem na zakupach oglądałam ubranka ale jakoś nie mogłam się jeszcze przełamać. 😞
Bardzo się cieszę, że u was dobre informacje ❤️ Oby już do samego końca ciąży wszystko przebiegało spokojnie i bez żadnych zmartwień.
A wyprawką się nie przejmuj.. Ja też bardzo długo nie mogłam się przemóc do kupowania czegokolwiek, bo po pozamacicznej przez długi czas w tej ciąży kierował mną strach i niepewność. Trudne doświadczenia zostają w głowie, a u Ciebie to wszystko jest przecież jeszcze bardzo świeże.. Nie ma sensu przełamywać się na siłę - jest jeszcze czas! -
A my dzisiaj po wielkich przygodach z córcią dotarliśmy nad morze. (Pizdzi tak że szok 🤣) Ogólnie nie jestem fanką polskiego morza ale z racji na mój stan baliśmy jakoś się lecieć za granicę. Wybraliśmy Gołębiewski i powiem Wam no ekstra hotel. Pogoda też fajna tylko ten wiatr… Boże. Nigdy więcej już chyba nie wrócę nad Bałtyk 🤣
@Nadzieja bardzo się cieszę że wszystko ok. I tak już teraz zostanie 😘♥️🙍♀️93’ 🙍♂️93’
10.2021 💔👼
10.2022 👧
Starania od 12.2024
07.2025 histeroskopia, usunięcie zrostów, zapalnie endometrium
08.2025 ⏸️
08.2025 cp 💔
12.2025 drożność jajowodów
Potwierdzone dodatnie ANA1, mutacja MTHFR, PAI-1
Badania hormonalne 👍
Badanie nasienia 👍
Pozostałe wyniki 👍
🌸03.2026 ⏸️