Listopadowe Mamusie 2026 ♥️⏸️
-
WIADOMOŚĆ
-
Wyobraźnia, przy tej gwarancji to mi bardziej na wyobraźnię zadziałało to, że taki fotelik nawet przy małej stłuczce na parkingu powinien pójść do wymiany. Więc skoro sam producent oferuje taką opcję to dla mnie to na duży plus. Przyjaciółka miała stłuczkę, bo sama wymusiła pierwszeństwo - nikomu nic się nie stało, ale po notatce z policji i odesłaniu fotelika do producenta wymienili go na nowy

Ja też już czuję codzinnie ruchy 😍 jestemy juz po wyjeździe do Rumunii - przez pierwsze trzy dni średnio czułam małego, ale na szczęście miałam detektor ze sobą, więc słuchanie serduszka mnie uspokajało. Potem nagle się rozkręcił i teraz już kopie codziennie i są dni, że naprawdę duuuuzo. Chyba spodobała mu się jazda autem i lekkie offroady 😀 ja mam kontrolę jutro, jestem mega ciekawa ile już Młody waży i co pokaże na usg 💗
Wyobraźnia87, Alicee98, Kleo10, Beezi lubią tę wiadomość
-
Wyobraźnia87 wrote:Tak Coral Slide Pro z maxi cosi jest najnowszy i ma wyciągną wkładkę z dzieckiem bez tej skorupy, ale on nie przeszedł jeszcze testów ADAC, więc dla mnie odpada. Karczoch jak napisałaś o tej 5 letniej gwarancji powypadkowej to mnie aż wzdrygnęło jakoś, że mogłoby to być potrzebne 🫣ja im dalej w ciąży tym mam różne okropne myśli 🫣ale masz rację, trzeba do tego podejść zdroworozsądkowo. Ja nie meldowałam chyba, że jesteśmy już po połówkowych i z dzidzia wszystko dobrze ☺️ we wtorek było ok 380 g szczęścia machającego rączkami 😀u mnie łożysko dość nisko ale doktor mówi żeby się nie przejmować tylko zbadamy na 3 prenatalnych, bo w większości się podnosi i nie jest to jakoś tragicznie. Poza tym od tygodnia czuję ruchy ☺️codziennie, chociaż nie są widoczne jeszcze na zewnątrz i czekamy aż mąż też będzie mógł poczuć 🙂
Jest też starszy model z samą wyciąganą wkładką. Maxi cosi coral 360 ☺️ Właśnie my go mamy.
Ja ruchy myślę, że już od ponad miesiąca czuje, ale początkowo to jeszcze były przyjemne lekkie ruchy 😅
Teraz już mam wrażenie, że młody ćwiczy karate w brzuchu, który wygina na wszystkie możliwe strony. Potrafi już też tak boleśnie mocno kopnąć, ale zdaje sobie sprawę, że będzie coraz gorzej 😅 Jak początkowo stresowałam się, że nie czuję ruchów, tak teraz się zastanawiam czy nie czuję ich za dużo? 🫣😅 Kiedy ten bobas odpoczywa?? Całe dnie go czuje, a jak już położę się do spania, to wtedy już calkiem -
Alicee98 wrote:Jest też starszy model z samą wyciąganą wkładką. Maxi cosi coral 360 ☺️ Właśnie my go mamy.
Ja ruchy myślę, że już od ponad miesiąca czuje, ale początkowo to jeszcze były przyjemne lekkie ruchy 😅
Teraz już mam wrażenie, że młody ćwiczy karate w brzuchu, który wygina na wszystkie możliwe strony. Potrafi już też tak boleśnie mocno kopnąć, ale zdaje sobie sprawę, że będzie coraz gorzej 😅 Jak początkowo stresowałam się, że nie czuję ruchów, tak teraz się zastanawiam czy nie czuję ich za dużo? 🫣😅 Kiedy ten bobas odpoczywa?? Całe dnie go czuje, a jak już położę się do spania, to wtedy już calkiem
Czytalam, ze teraz sa tygodnie gdzie czuć je bardziej i częściej, bo maluchy mają jeszcze sporo miejsca żeby fikać. Potem z każdym dodatkowym centymetrem będzie im już trudniej i ciaśniej 😋😂 -